Хю Джакман и Дебора отпразнуваха 20 години брак

По случай 20-годишнината от брака със съпругата си Дебора Лий-Фърнес, австралийският актьор Хю Джакман публикува в "Инстаграм" черно-бяла снимка от сватбата им.

Обратно в новината

Коментари - Хю Джакман и Дебора отпразнуваха 20 години брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасно! Приказка на живо! Още дълги години да са щастливи!

Педофило-геронтофилска идиотщина! Трябва ли ДИР-а да ни ангажира с такива простотии!!

това не е MILF ами е GILF (grandma I'd like to f*ck) - поне според Хю-то

Горкичкият! Себе си ли иска да убеди!

Всеки гледа себе си и коментира- аз не харесвам еди какво си, значи и другите така трябва. Човешките отношения са уникални със своето разнообразие. Какво правят в леглото , си е тяхна работа. Щом им харесва да са заедно, да им пожелаем щастие. Нетът е място, където всеки може да се и.... анонимно. Просто си личи във всяко изказване колко елементарни и повърхностни хора съществуват, но и такива трябва да има в интерес на човешката популация. Не може всички да са умни, интелигентни и толерантни. За съжаление , повечето са простаците и тъпаците.

Luna0102

Щом са 20 години заедно и няма никакъв скандал с тях, явно възрастовата разлика не им е проблем. Да са живи и здрави и да се обичат така до края.

Какъв е тоя пропаднал тип, че не се е развел 4ри пъти до сега? Боже, Боже, колко мъка има в Холивуд!

Тотална преба-ация. Тая требе да прави неземни дудуци и стойки щом тоя още я дундурка. Като почне да и сменя памперсите ще му стане още по весело.

Нерядко срещано явление и в двете посоки - един явно неравностоен брак. В случая лелката го прелъгала когато е бил млад, наивен, не много известен, а тя е пращяла от сексапил и сега все още го държи здраво - вероятно с кофти брачен договор. Той със сигурност не е особено щастлив от настоящата ситуация. Поредната фалшива показност за пред хората.

Ти понеже си им много близък приятел и направо спиш с тях в едно легло от едно време и поради това знаеш с подробности какви са точно отношенията им.

Честно, тоя бута масло и не долива.

Бате Хю и стринка Дебора!

бабоебац

ми браво, обича си човека до себе си, независимо от годините и вида, които явно, уви, за много хора тук са от най-голямо значение, което си е доста тъжно

Ами хвани се със 80 годишен пенсионер и се обичайте.

Пък знае ли човек може да е от другия бряг и да стои при нея за прикритие

Ами всъщност НЕ, Много по-добре и по лесно пласиращи са обратните. Справка Нийл Патрик Харис. Елън Дедженерис, Порша Де Роси..... Не можете да приемете, че един мъж може да обича човекът а не годините нали ?

И все пак е с транно - толкова възрастна, не му е родила деца - какво ли има тази жена, за да го държи? Или какво той няма, за да стои при нея?

Какво значи 'държи", явно стои доброволно! И ако изобщо трябва да се коментира външния вид - на снимката от сватбата се вижда, че преди 20 години е била красива. Но с красотата се свиква, преходна е, всички остаряват, но все пак хората са заедно по много причини. И не са единствената двойка с 20-годишен брак. А между другото, Вие неотразим красавец/ица ли сте?

"Държи" се употребява не само в чисто физическия смисъл на дуната - като напр. "хванал го и го държи" Има и преносен смисъл. Напр: "Какво ви държи в БЪлгария", макар че не ми харесва този въпрос.

Не , не съм. Затова питам. Некрасивите рядко имат щастлив брак. А Вие тотално си противоречите. След дрън-дрън кой защо стои и какво го държи, единственото нещо , което питате, е как съм с външния вид.

по коментарите ще познаете с какви сърца са хората. по-важно е да приемеш любовта и щастието, отколкото да правиш грозни изказвания. явно това са хора, които не са обичали и ли не са обичани.те са истинските нещастници.

За такива като тебе явно е много трудно да мислят или да искат да разберат нещо. "Приемайте, приемайте'. що се мъчите да разбирате."

Не приемай като не искаш бе, кой му дреме за тебе.

Човекът явно е действал на принципа "Хвани си кака, да те отрака"

Скоро ще я смени с някоя 30-годишна. "It is inevitable".

Да я е сменил вече! Що ли се бави, как мислиш? Гледай сега, по два начина реагират хората на такива неща - 1. дано да е истина и да я има любовта, и - 2. не може да е истина, всичко е лъжа и помия като животът на средностатистическия еснаф, като моя и твоя. Аз съм от първите! Опитай и ти, ще видиш, че е по-хубаво.

Страхотно е, ако всички мислят като теб. Хю е в страхотна форма и ще бъде още много години. Респект към възрастта, но ще е изненада, ако не се появи друга женичка. Изключенията в тези среди са рядкост, но пък запомнящи се...

патината на годините прави лицет на мъжа по-одухотворено и привлекателно. А жената се скапва / виж горните снимки/.

Патината, както може би е известно на познавачите, е ръждата на благородните метали. Независимо дали става въпрос за мъже или за жени, възрастта се носи благородно само от умни хора без комплекси.