Коментари - Роксет слизат от сцената | life.dir.bg
назад

Роксет слизат от сцената

Шведското дуо Роксет оповести, че отменя концертите си в Европа това лято и слага край на турнетата си.

Обратно в новината

Коментари - Роксет слизат от сцената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи музиканти, спор няма. Но ми беше мъчително да гледам Мари на стола и да слушам пеенето й последните години. Може би е било някаква терапия, но съм гледала концерт преди и наистина е тъжно

За мен беше чест и удоволствие да присъствам на последния им концерт в Сфия.Бяха изумителни. Прекланям се пред ВЕЛИКИТЕ РОКСЕТ!

Тая жена - теродактил пее ли още?

ванка, ванка... какво те кефи сега всички да те хранят и да разбере всеки колко струваш! ако си кротуваш никой няма да разбере за броя на гънките!

иванеееее,, колко си прост...!!!

Бях на последните им 3 концерта-в Румъния и тук..беше ми тъжно да гледам така Мари :( но пак мислех да ида на концерт нейде из Европа и тази година....жалко, че няма да мога. Велики са!!!

Джалма , ти ли си ?!

Добри са, но аз предпочитам българският дует "Ритон"!

Ко рьечи?!?

Дадоха своя принос в световното музикално наследство. Песните им се харесват и днес, ще се слушат и в бъдеще време.

Да са живи и здрави това е най важното. А песните им ще се слушат още дълги години, макар и не на живо, защото са си класа. Обожавам ги.

"It must have been love but it's over now. It must have been good but I lost it somehow. It must have been love but it's over now. From the moment we touched, 'til the time had run out." Една от многото прекрасни песни на Роксет! Стана ми много мъчно, че Мари се бори с толкова тежко заболяване, но хора като нея са вечни.

Прекрасна група с песни, които ще се помнят. Много ме натъжи новината за заболяването на Мари, желая й здраве и още много години живот и щастие. За нас остава прекрасната им музика!

Прочетох статията и веднага си пуснах Роксет. Истинска класика! Толкова много ми напомнят за любовта, щурите години, времето когато бях ученичка...

Завинаги в сърцата ни!! Поклон!!

ЖАЛКО ЗА ТАЗИ ВЕЛИКА ГРУПА!!!

Респект! Уникални и невероятни! Поклон!

Велика група! Те промениха музиката! Ще останат една от най-знаковите банди в историята! Поклон пред Роксет! Шведите знаят как да правят качествена и запомняща се музика! Има много големи шведски групи в историята и то в различни стилове на музиката!

АББА само да се спомене е достатъчно!

Макар че Роксет не долюбват АББА.

Жалко, че отменят концертите. Хората щяха да им се изкефят на макс. Тяхната музика и гласовете им са вечна класика, хит и до днес. Но здравето е по-важно от всичко! Особено щом е имала такова тежко заболяване! Успех !

Жалко, но всяко нещо си има и край....много ги харесвам и ще останат КЛАСИКА!