На 90 си отиде Дорис Робъртс от ”Всички обичат Реймънд”

Дорис Робъртс, позната с ролята на вечно бъркащата се в живота на синовете си Мари Бароун в хитовия сериал "Всички обичат Реймънд", почина на 90 години.

Обратно в новината

Коментари - На 90 си отиде Дорис Робъртс от ”Всички обичат Реймънд” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникална актриса! Да почива в мир!

Много симпатична и колоритна актриса ,имаше чар лека и пръст, много я харесвах мъчно ми е за нея, но за съжаление това е живота наистина всички обичат Реймънд нямаше да е същия без нейния образ.

Много симпатична и колоритна актриса ,имаше чар лека и пръст, много я харесвах мъчно ми е за нея, но за съжаление това е живота наистина всички обичат Реймънд нямаше да е същия без нейния образ.

Няма да изчезнат сериалите! Но на мен ми е наистина мъчно за нея! Просто, така върви живота

"всички либят Реймъндиньо" го пазя на харда от години. досега съм го гледал 4-5 пъти открай до край. страшно забавен сериал, който носи наслада и те кара да релаксираш. сигурно още 5 пъти по-толкова ще го гледам. за мен тя не е умряла. ще си пусна някоя серийка, за да се уверя в това. пък вие си я жалосвайте, докато аз й се наслаждавам на страхотната и феноменална роля.

СТРАХОТНА АКТРИСА!

БОГ ДА Я ПРОСТИ!ТАЗИ ГОДИНА МНОГО СКЪПИ АРТИСТИ СИ ОТИДОХА ОТ ТОЗИ СВЯТ!!!

Да почива в мир! Много радост и смях ми е донесла през годините особено с ролята си във "Всички обичат Реймънд". Прекрасна актриса и жена, един пълноценно изживян живот и много радост и смях,оставени в наследство. Благодаря ти, Дорис!

Добрият Господ прибира само праведните в съня им. Това мечтае всеки, но тази привилегия Господ дарява само на най-добрите, поклон!

Изглеждаше по - млада в сериала , излиза че е започнала да се снима във "Всички обичат Реймънд" на 70 години и е приключила на 79. Иначе ролята си беше писана за нея , едва ли друга актриса щеше да я изиграе толкова добре :))

RIP, прекрасна, талантлива акртиса!

Дебора!

Бог да я прости, беше забавна и добра актриса!!!

Почивай в мир. Благодарим за стотиците часове смях във "Всички обичкат Реймънд" с които ни дари.

Да почива в мир! Дал Бог на всеки толкова дълъг живот и такава лека смърт!

Бог да я прости! Страхотна актриса, героинята й в сериала беше много колоритна личност. За съжаление и дядото почина, но това което е най-тъжно е че един от близнаците се самоуби наскоро. Не си спомням каква беше причината :(

Ех, каква готина бабка беше, дано почива в мир.

Само аз ли не се кефя на тъпи, американски сериалчета?

+ не дадох на никой, ама на теб ти сложих с удоволствие един минус, и друго ще ти сложа, ама друг път!

Колумбиана

Явно всеки който има мнение и поглед по различен от този на "стадото", ви е неудобен... Относно наблюдаващия коментарите ми господин, мога да му кажа да си го сложи където иска.. Въобще не ме впечатлява.

Абе като ти чета коментарите и по други теми, ти май на нищо не се кефиш! Кефиш се само да оплюваш нещо, но всеки с това, което си може! Страхотна актриса, искрено се забавлявах с образа й в сериала "Всички обичат Реймънд", и играеше ролята си по неповторим начин!

Много симпатична бабка. Харесвах я. Лека и пръст милата...

Много колоритна жена! Страхотна актриса! "Всички обичат Реймънд" е любим сериал. Спомням си как в една серия близнаците бяха болни и тя им проверяваше температурата през два часа като долепваше устни до челата им. Оставаше ярък отпечатък като трето око от червилото й... култов образ!!! И как се опитваше да шамаросва Реймънд и брат му, но не можеше да стигне толкова високо. Ще изгледам няколко епизода в нейна памет. Мир на праха й.

Лека й пръст! Без нея сериала "Всички обичат Реймънд" нямаше да е същия...

Невероятна актриса! Светла й памет!

Zarstvo i nebesno. Pochivai v mir. Horata te obichat i spomenavat .......