Жана Бергендорф задържана след катастрофа

Жана Бергендорф е задържана в ареста 24 часа за употреба на кокаин, след като е предизвикала лека катастрофа снощи в София.

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф задържана след катастрофа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако наистина е певица, скоро ще последва съдбата на звездите които напоследък падат изведнъж...

По-гнусна цензура от тази в тоя сайт - няма.

Създателите й са по-гнусните, стари безкрупулни кучета в играта. Гушат кинти от продукта си, едно инфантилно момиче с безброй комплекси, взело се за звезда. Сега ще я измъкнат ли от кашата и делото? Или е прекалено компроментирана за спасяване вече? Сигурно я терзаят много мисли Жана в 1во РПУ. Покровителите как ще процедират, кариера, обществено мнение. Ако се размине лекинко в съда, а не по каналния ред като обикновен гражданин й правят мечешка услуга.

вече не е в 1 РПУ, пуснали са я

Очакваше се. Дали е липса на акъл, породена от зависимост, или зависимост, породена от липса на акъл, резултатът е еднакъв. Първия път съдбата те пляска през ръцете, втория път - тояга по задника, третия път - ти реже главата.

При трети път - на екскурзия в Сирия.

нека видим коцето "паинера" как ще го осъдят за кокаиновите разкрития в бар-чалготеката му на студентския град, където е продавал по 200 лева кокаин "вип доза)...!? много българи работят месечно и издържат семеиства за 2 "вип дози" ?! нали ...?!

Жана усилено върви към пропаст.

Много странна реакция.Жана е хваната с трева-обществото е готово да я изяде.Жана е хваната с кокаин-обществото сипе хули.В същото време обществото подкрепя нека ги наречем артисти,които в песните си открито пропагандират пушене на трева и употреба на наркотици.Имена няма да споменавам,но това са някои ако не и най-успешните и печеливши рапъри.Канени навсякъде получаващи милиони хонорари от участия на които пеят на малките за треви и ''бело'' а медиите ги обсипват със суперлативи като гениален (този е и жури на едно предаване),селф мейд,успешни,забавни.Жана е сбъркала но не пропагандира употреба на наркотици,просто явно е по-чувствителна и слаба което значи че и е нужна помощ а не да бъде стъпквана.

Да не говорим за клубовете ,в които "виповете" ни се друсат.

Ако обществото впрягаше и една десета от енергията,която ползва за да стъпче някого в това да ограничи разпространението на дрога или да подпомогне превенцията бих го нарекъл общество.Но понеже не го прави си остава сбор от индивидуални плювачи радващи се на всеки удобен случай да тъпчат човек изпаднал в трудна ситуация.

Ама чакай малко! Тя не е хваната вкъщи. Под въздействоието на вещество, предизвикващо еофорични състояния и загуба на правилна преценка и реакция Жана е управлявала МПС и е предизвикала ПТП. Тук е заровено кучето, сещаш ли се?! Опасна е за обществото вече, не само за себе си. А че трябва да и се помага - ОК.

Наказанието е изкупление, чест ще е за Жана да го отлежи ефективно. Нали така?

TIREX

жана курвендорф е доказан тъп гудзил!

Щом на няколко пъти и се разминава и най-нагло продължава, значи освен, че е изключително нагла е и проста.

Още не е станала известна и вече бизнеса на... я достигна.

гадните наркомани да ги мелят на кайма

Тоа дзвер па са разбесня да гее...

я не ми се прави на интресен.Сигурно сега откриваш топлата вода.

Като я слушам ми се повдига, като я гледам повръщам...същото е и с Криско-явно съм болен!!!

Според мен се нуждае от помощ.Трябва да и наемат психолог от Вирджиния Рекърдс ако изобщо се имат за музикална компания а не за перачница.

и Вирджиния Рекърдс: Новината не е вярна. Жана Бергендорф от две седмици е в чужбина - пее в Сизър Палас в Лос Анжелис..

Caesar's Palace е в Лас Вегас, географски експерт.

Там е, където каже Саня - може да е и в Египет.

Каквото и да прави, Кухендорф си проличава при прЪва възможност. Аман от зъбести кофи, мислещи се за певици.

скрийте я вече тази акулка.

И тази е поръчана от ГЕРБ?!

тази безмозъчна пикла, тази грозотия, тази тъпа откачалка с обици и на гъза за нищо не става само я лансират тук там...не я мислете и не и правете реклама моля

Голяма жлъч и злоба под тая статия . Чудо голямо , прегрешила момето с бял прах , дайте да я разпънем на кръст . За употреба и притежание на наркотици са опандизвали хора,някои от тях легенди, като Мик Джагър , Кийт Ричардс , Джон Ленън , Джими Пейдж , Матю Макконъхи , Робърт Дауни и кой ли още не известен . Някои от тия зад волана .Нито ще е първата , нито последната Има и по - страшно от това да посегнеш към коката като начин на релакс . Комплексара Гъдьо , който всяка вечер пие половин бутилка ракия и бие жена си и децата си намирам за по - опасен от това. "Катастрофирането" най - вероятно е закачане на друга кола , отдолу пише леко ПТП . Но нали трябва да има сеир и да се трупат коментари и импресии...

Тъпако, публична личност е най-малкото и освен това е шофирала. Дай по твоята логика всички да ги оставим да си правят каквото искат ...

Тази до онези ли я подреждаш? Гладкост звездочела.

Чудото изобщо не е малко! Заради тая гадост която те изпържва целия и се превръщаш на нещо дето не е човек, умират милиони по света ей така за нищо. Да не говорим че деца дори не доживяват да станат възрастни. Заради тая гад дрогата, бих върнал "Белене" на драго сърце със всичките му извръщания та даже и отгоре за всеки който произвежда, продава а дори и за този който употребява.

" Умник " ?? Намерил си , с кого да сравняваш !!!Дете има, рева по телевизиите преди време !! Ако не е певица , да бъде поне майка !!

Тая ме копира във всичко и ще свърши като мен, само дето не може да пее.

На Жанчето много пресилено и дадоха първото място във х-фактор. Имаше много по-добри деца от нея. Тя пееше фалшиво на живо...добре, че съвременните софтуерни програми дават възможност за корекция на гласа и на запис горе долу става.

ама какво очаквате от една некадурна и елементарна зена,коитао затова беше с оня дацханин заради алкохол и наркотизи.

:Д като няма капка талант поне да се беше научила да се контролира докато друса....

Жанчето има само една хубава черта"ЧЕРТАТА ,КОЯТО И РАЗДЕЛЯ ГЪЗА НА ДВЕ РАВНИ ЧАСТИ.

Цяло чудо е как тази простакеса е още жива. Но със сигурност е поела пътя към лудницата.

Ей дир-а, с тези изскачащи реклами където човек не може да ги затвори ... ще откажете и малкото мазохисти продължаващи да посещават тази обществена тоалетна.

Тая като я гледам,чак маги желязкова почва да ми харесва.

Тая става за реклама на комфети или кафево!!!!

..Компромиса ражда...компромис..Иска ми се да съм по-краен,но все пак е от женски пол..

Ало, Армутлиева закъснавяш с PR-акцията.До сега трябваше да изкараш виновни пътните условия, полицайте и талибаните! Като си спомня,как основно се играеше по тънката струна в онзи сезон на Х-фактор- видите ли самотната майка, която трябва да спечели за да се грижи за детето си и направо ми се повдига.

Армутлиева ли е, Мармутлиева ли е, не ме интересува, но е ФАКТ, че Жана беше най - добрата в този сезон на Х фактор, в който участваше!

Доста спорен факт!

Тест за оглупялост: Кой е по- опасен за обществото - един наркоман или един, който посочва наркомана и дилърите му?!!!

Браво Жана, браво Бергендорф - преминала си от един жанр в друг - от трева на твърдо - ми много бързо, бе чедо изкласи, та се качи в по-мътна категория. Ние, твоите 'фенове' аплодираме 'творческите ти търсения' и разнообразни 'професионални изяви' - браво - талант!

Браво, развива се момичето - марихуана, кокаин, следващия път хероин!Да пази Господ всяко дете от такава майка!

Тази я лансират като певица и идол на подрастващите!!!! ДОЛУ и ВЪН

Талантливо момиче. Дано успее да се пребори с дрогата. Има талант, има дете, т.е. има за какво да живее.

Няма най-важното-АКЪЛ

Надявам се таткото вече да си е прибрал детето и да е далече от ракетата-носител. Щот си я представям да се прибере при детето си нашмъркана.

PR-ът ѝ не струва! Да вземе да направи една хубава песен, вместо да си зъздава новини ала Краварника!

Жана не е наркоман и виновен за катастрофата е другия шофьор.

С какво е виновен? Защото се е оказал на нейния път ли? Да не си PR-a ?

Жалко, оказа се глупаво момиче!......

оказва се, че и ти си толкова проста, колкото тази уродлива крава.

Като е била надрусана да я приберат за принудително лечение, такива като нея са повечето певачки у нас и някой артиски. Това ли е примера който дават на младите? но все се намират "адвокати" които да отървават такива от отговорност

Браво бе, двеста и кусур коментара за една провалена наркоманка. ахахахаха

Славата не прощава, ако не си достатъчно силен да носиш бремето й!!!! Честно казано я мислях за точен и свестен човек, а то... баси...

Каква слава? С какво е известна тая? Пояснете

Е това плашило определено има нужда от бурка.