”Сън”: Никол Шерцингер скъса с Гришо

Списание "Сън" съобщи, че Никол Шерцингер е зарязала българския топ тенисист Григор Димитров, защото той не иска да се задоми.

Обратно в новината

Коментари - ”Сън”: Никол Шерцингер скъса с Гришо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е Никол, нашия има нужда от секс, но не и от семейство. Да си плаща на проститутки.

Боли ме фара.

Хайде комплексирани злобарчета, отдъхнете. Заедно са.

Дъртата парантия искала деца. Хаха. Късно е вече. Уважаеми жени, много е добре като не си го вадите до 30те, но никой не иска парцали да му раждат деца. Не може хем да сте к*лви хем да вземете принца. Обърнете внимание на съученика/колегата щото принца няма да дойде а утре ще сте на 37 като Николчено и ще се чудите защо никой не ви иска.

Орльо, мъчно ми е за теб, само това ще ти кажа... Ако на теб никоя от колежките или съседките не ти обръща внимание, може би ще е добре да поработиш над това да се впишеш в нечии представи за "принц", или поне донякъде. Като за начало започваш да работиш над биреното шкембенце, започваш да си взимаш душ всяка сутрин и да си обличаш гладена риза, и спираш Биг Брадър-а и Планета фолк, ами започваш да си обогатяваш общата култура. Защото жените търсят не просто гени, ами и грамотност в бъдещия баща на децата си. Според мен тези прости стъпки ще ти увеличат шансовете с 50% поне. Успех!

Не е лоша мацката, ама нашето си е най - хубаво - който не вярва - да види Цвети Пиронкова:)

все едно да сравняваш ябълки с круши.

ВСИЧКИ ЖЕНИ МЕЖДУ КРАКАТА СА ЕДНАКВИ , ПОВТАРЯМ - ЕДНАКВИ! ........................... ОСОБЕНО В ТЪМНОТО ЗА МЪЖЕТЕ НЕ ЗНАМ , НЕ СА МЕ ..........

Много мъже биха убили едното си дете за секс с Никол.

Много хора биха те гръмнали за този коментар.

Срамота е бяло наше момче да си го цапа с разни циганки. Да я маха тая и през ум да не му е минало за наоми кембъл. Че те отдолу кат черен патладжан бе, пфу!

Има тяло на богиня. Богиня на секса.

.

ПО - ЛЕСНО Е ДА БЪДЕШ ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖРЕБЕЦ ОТКОЛКОТО ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕНЕСИСТ :))

Девствените на корта са доста повече от девствените в секса. Аз лично на корт съм излизал максимум 20 пъти. Толкова пъти секс правя на месец.

тенИсист, бе неграмотнико!

Преместих си го в другия крачол. Става мацето, малко трътлеста и ниска идва но е добре

Какво ви интересува?! Вие нали не сте скъсали с Шерцингер, защото никога и в мечтите си няма да я имате.

точно така.най- важното е, че нашия и тази въртя на шиша известно време.очакваме следващата. еиииии, през хубави градини минава григор. благородно му завиждам.да е жив и здрав, и все така да ги люшка !

Сега Гришата е още млад,буди интерес ,но трябва да внимава,че след някоя година може да се наложи да се спасява с Памела Андерсън !?

Дотогава има още 20 - 30 години:)))))

знае момчето: по добре две, по на 18.. от колкото една,.. на 37!!? ;)) браво на григор!!;))

Гришо не е пропуснал, явно някога е пробвал с две х18 ... и нещо е станала засечка, щом другаде така силно го влече :)

Тия двамата ни се подиграват - продължават да си се таковат, току-що съобщиха! Няма никаква раздяла, напротив - не е излизал от нея.

Браво! Грищо тъкмо опроверга във фейсбук :). Заедно са си! Нека са щастливи и стига с тази бг злоба!

Нали опровергаваше и за Маша? Явно той е последният, който разбира, както всеки път.

Официалната му фейсбук страница не е активна от 26 октомври 2015 г. Има още няколко фалшиви "негови" страници, но никой не е опровергава нищо. Никол изобщо не фигурира там.

Леле , какви коментари! Какво ви вълнува живота на Гришо бехора! Гришо си е ок, мислете за себе си

каква редакция на текста само: била го зарязала, била скъсъла с него???;)) абе да, E.. ваща M..., проста!! защо не пишете, че тая е пред менупауза и бърза някой да и "напълни кошницата" с плодове, защото започва да вехне и след 5 години никой няма да я погледне, ами, пишете глупости, че била "зарязала" 24 годишно жребче!?? Aми, тя неговата,.. сега започва, а нейната почти свършва!!;))) Tам, и е проблема, за това натискаше и предният, а сега и гришо да се женят!! да, ама не..за "изфъщяла лимонада" не му трябва!!;))

На майка ти на 37 ли ѝ дойде менопаузата ? Понеже явно си недоклецан новобранец, затова и хабер нямаш, че ИСТИНСКИТЕ ЖЕНИ са не на 16, 20 или 25, а на възраст ОКОЛО35 години и още 10 след това. Дали ще ме разбереш? Надали! То това с жените не е като да мяташ железа във фитнеса, или пък да си скубеш кълките и веждите...

За 50 годишните мъже тая е свежо коте , но за 24 год. тенисист това е почивка между тренировките.

Хайде сега да почне да мисли и за тениса, а не само за п.ениса, че доста изпадна в класацията.

Абе, страшно красива жена. И Шарапова е хубава и бях повече за нея, защото си е хем наше момиче-рускинче , хем по-млада , ама...

Никол скъсала с Григор? Григор трябва да е щастлив от това. Риба в морето има много.

... готов съм за отмъщение... да късам... без задръжки... готов съм даже на маша да докажа, че... нищо не е загубила...

Гришеее идвам бебчо

А, Софито сега има безнесмен от Мюнхен - дюнерджия.

Аз бих се навил да свием семейно гнездо с Шерцингер. Дори не държа да взема фамилията ми.

Същата сам напращяла ша знайш, без гласовити данни обаче, а парите са от тебе. Земам та.

Така...Ще почна малко отдалеко с оня виц, дето Дядо Коледа звъннал на вратата и казал на човека - пожелай си нещо, а в замяна нека да те опъна отзад. Оня си намислил желание и Дядо Коледа го клати... "Абе момченце на колко си години" "На 42" "E хубава работа, на 40 години стана и още вярваш в Дядо Коледа" .... Точно по същия начин повечето жени дават на "дядоколеда" да ги опъне с надеждата да се ожени за тях. Бе не се давайте така лесно бе жени... Всеки иска безплатна проститутка. Дядо Коледа не е лъжец, просто е на зор човека.

николчето нали намаза кавала на гришо...

Шерцингер има знойно тяло и страхотни гърди - тя е мечта за всеки мъж. Никой мъж няма да откаже секс с нея, дори пред страх от незабавен развод.

Ти ли беше оня, който е хванал всички болести, защото не подбира, а порите на презевратива са широки и пропускат всичко?

Объркал си се, не съм.

Ред е на Дженифър Лопес.

В ДейлиМейл днес пише, че не са скъсали.

Аз искам да се задомя. Да се обади. Тъкмо ни е време. Тя на 37 аз на 67. Какво е задърпала внука.

Вземи ме мен Николинка.Аз съм на 45 г , дистрибутор съм и съм готов за деца.

Да говориш така за 37 годишна жена означава единствено, че нищо не разбираш от жени.

Ти сигурно си стара мома, която още очаква принца на белия кон :))

Че то кога един мъж е готов за деца?

Когато има до себе си жена,искаща дете,защото го обича,а не за да го завърже или да я издържа !

Скъсали, скъсали, колко да са скъсали? Поеб'ат се по-рядко и т'ва е.

Толкова грозни коментари на едно място, никой не ..40 годишни... Жените на тази възраст преследвали мъжете и тн...не всички бих казала...и много мразя да има такива обобщения...

Всички коментари от сорта са от един и същ мужик - оня с пресъхналия...нали се сещаш?

Сега, женицата, спор няма, известна е, вече дали пее и е красива - въпрос на вкус, тук мнение и да се дава - е безполезно. Същата работа и за спортистчето - спор няма, известен стана, как и защо, негова си работа, доколко може да играе, или е красавец, тук аз не мога да кажа. Въпросът обаче за истинска дискусия е - кой наистина е скъсващият и кой е скъсаният. От заглавието става ясно, че каката е в първата роля, но всъщност не е ли обратното - тя е в ролята да търси нещо повече, но не го получава. Тогава защо не пише, че Григор е бил камшика на Никол, защото му образува н'екви изречения и планове?

Тя го е зарязала, а защо го е зарязала само тя си знае. Понякога жените, когато искат да зарежат един мъж му казват измислена причина. Една моя позната пък заряза гаджето си поради причина, че тя не иска деца, защото той много държеше жената до него да му роди дете. Половин година след като скъса с него забременя от друг мъж и до сега живеят заедно в брак с общото им дете.

Странно, не е ли знаела, че е по-млад от нея?

Знае разбира се, но е толкова умопомрачена и нагла откачалка, че го счита за естествено.

Че кое му е неестественото?

Крайно време е нашето момче да се обърне към момичета, които са по-млади от него. Жените узряват по-рано, затова е нормално да се омъжват за по-възрастни поне с 4-5 години мъже. Ако мъжът е по-млад, не след дълго разликата започва да се усеща. Не е нормално младеж да се обвързва с толкова по-голяма от него жена, пък и била голяма красавица. Гришо що не се поогледа за българка - тук има толкова много красиви момичета!

Въпрос на вкус :) Никога не съм изпитвала влечение към по-възрастни мъже, а само към по-млади, и смея да твърдя - и те към мен. Така че недей обобщава какво било нормално и какво - не!

Вкусът е едно, възможностите - друго! Мъжете може да си позволяват каквото искат и до 50-те, но за жената става все по-трудно да намери онази сигурност, от която всяка от нас има нужда. Ако търсиш само секс - добре, но то е до време. После никой няма да те погледне, защото идват по-младите от теб, уви!

Ама какво задомяване бълнува Никол(етка)? На Григор сега му е времето да играе тенис, а не креватна гимнастика и после да бута бебешки колички. Но виж, аз съм готов да се "жертвам" за Никол(етка) - минах 40-те, за нея и татко бих станал, пък и нямам парите на бившите й, че да я обвиняват в "голд-дигинг" ;)

хм, ами аз ... таковаа ... да се наредя на опашката викам

Гришо, да зарежеш тия дърти крави дето те изцеждат отвсякъде и да си оправиш мерника!!!

За 28 място в класацията на моркова не му дават мъни! А като няма пезета - няма мезета, както казваше един телевизионен герой... А шафрантиите не го щът само един гол...

То тая на тия годинки вече към бабе отива та и е време да се задомява. А нашия ебливко има време.

честито! Късметлия си ,ей!

най - доброто жиголо на страната , очаква новата си господарка ! Никол му се насити !

+11 гласувай -1 гласувай BG ( нерегистриран ) 18.04.2016 15:52 . " Гришоооо, с тая , новата ти "изгора" каръка ще ти е "вързан в кърпа" за още дълго време. Зарежи кака си Шерцингер и гледай в това,в което гледаше и през 2014-та , когато беше 8 - ми в света ! Не си пилей момче късметя , защото ще съжаляваш вечно ...За две години падна с 20 позиции надолу...? " Това е коментарът ми преди 2 дни по повод друга статия, аз няма какво друго да допълня днес освен "слава богу" !

Часовникът цъка ли цъка без почивен ден. На тази възраст жените направо изтрещяват на тема "искам бебе". Готови са на ВСИЧКО за това и ако не е на тяхната става СТРАШНО. Гришо, Честита Свобода!

Ами като са спали досега, има да търсят "чаровния принц"... Ако наистина е смятал, че ще си хване толкова млад съпруг, наистина е изкукала и горко му на онзи, когото докопа!!!

а ти си комплексар

От "Сън" пак са сънували нещо.

Браво Гришка отърва се от кака ти и леля ти. Сега е време да се насочиш към баба ти, примерно Алла Пугачова.