Том Ханкс развя български флаг на премиера в Лондон

Том Ханкс развя българско знаме в Лондон, където представи новия си филм "A Hologram For The King".

Обратно в новината

Коментари - Том Ханкс развя български флаг на премиера в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го понасям и не гледам филми с него

Не мисля, че такива спорадични прояви трябва да предизвикват радост. Ние трябва да имаме повод да сме горди с нас, тук в България. Том може и да не е много сигурен чие е това знаме, просто от любезност, а и за пред камерите, е размахал знамето и толкова. Това дори е малко унизително, все едно с нашият национален флаг някой се моли за вниманието му.

Thank you Tom!

Я, Тома Ханков с байряк...

Един от най-депресиращите екранни герои. Сигурно и жена му е такава. А може би не. Важното е, че на мен ми действа отрицателно всяка една негова роля. Започна се с Форест Гъмп...

Точно в такъв тип роли си проличава истинския актьор.

Само погледни първата снимка от галерията с жена му и пак го напиши същото...Просто абсолютен депресена.

Kaто го чета това все едно чета украински новини. Видите ли някой си там шут развял българско знаме. Е, и? Вдигна ни се курса на лева спрямо долара ли, кво стана? Нищо. За тях сме все същите овце. Такива и ще си останем. Кво толкоз се радвате? Като дойде тука и каже "Обичам България" Тогава се гордейте. Българското знаме се вее на много места, но вие до сега не сте споменали нито едно от тях. Защо?

Радвам се да видя нашето знаме, независимо кой и по какъв повод го носи!!!

Що е то бъгаро-мохамеданин и има ли то почва у нас. Националността и вероизповеданието нямат нищо общо. Няма българо-християни, нали? Тогава защо ни този глупав термин българо-мохамеданин. Те не са мохамедани, а мюсюлмани.

В България само тези с не-българско съзнание се наричат мюсюлмани. Аз се гордея, че съм българин мохамеданин и не се обиждам от това. Коя си ти да ми казваш какъв да се чуствам?

българите мохамедани са около един процент от населението. с други думи са толкова малко че нямат никакъв ефект върху каквото и да е било. с други думи оставете ги тези хора на мира - да си вярват и да си правят каквото си искат.

мнооо яко

Откъдето е жената,оттам е и родата.

том ханкс не веднъж е демонстрирал съпричастност към българо( мохамеданските- бла-бла) корени на рита уилсън, в "терминал" например говореше на български, не на турски!

реклама на България !! Велик актьот носи знамето на велика държава!

В ГЪРЦИЯ НА Sotirios Voulgaris СА МУ ВИКАЛИ СОТИР БЪЛГАРИНА .... ТОЙ Е СЪЗДАТЕЛЯ НА МАРКАТА БУЛГАРИ :)))

Я, верно, бе, във Уикипедията за Bulgari пише, че майка му и баща му са българи. Sotirios Boulgaris, born in an Aromanian village known as Kalarites, a son of Bulgarian immigrants

Тя въобще не е българка, не се счита за такава и явно мрази България. По думите й, баща й е гръцки помак, който под натиск заминал за България. Там обаче бил "помъчен" от властите, разбираш ли, да служел войник. Препитавал се като всеки циганин - от кражби. При поредния дребен удар го хванали и бил вкаран в панделата за 2г. После пробвал да прескочи оградата към любимото Тюркийе, пак го гепили, пак в затвора. Как е избягал след 2 г. затвор и как е заминал след това за Щатите, той си знае. А за Рита било загадка, защо си бил сменил името. :))

АБЕ ПОМАЦИ, АМО ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ И СА КРЪСТЕНИ В ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ?:)

РЕДАКТОРЧЕТАТА ТУРЧЕТА ПАК СА ПРОПУСНАЛИ НАЙ-ВАЖНОТО: СПОРЕД ВСИЧКИ НАШИ ИЗДАНИЯ И МАРГАРИТА И ТОМ СА ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ ! И ПОСЕЩАВАТ ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА В ЕЛ ЕЙ :))

към гръцката ортодоксална църква

В ХОЛИВУД - КЪДЕТО ЖИВЕЯТ НЯМА БЪЛГАРСКА :)

Не само за тебе, безименния, а и за всички, които хабер си нямат от християнство, Църквата е Божи дом и в нея не ти дават гражданство. В нея отиваш да се молиш. Бил съм в гръцки, сръбски, ливански, украински, руски църкви, но това ни най-малко ме прави по-малко българин или съответно какъвто и друг да е. Какво да направим, като въпреки че гърците са приблизително колкото нас, а са си направили църкви във всяка махала по целия свят. Може би затова Господ им помага толкова.... Ако искаме все Пак да се пишем християни, нека не съдим другите!

бащата съм го виждал в българската православна църква в лос ангелос ( св. георги) преди доста години преди да почине и не съм сигурен какъв помак е .. инак верно на понаците им е много тъмно от къде са и за какво се борят. дори помаци живели доста години в софия и дошли тук в щатите се смятат за българи ама някак други...

Браво на Том Ханкс! А в същото време разни "звезди" като спортистчето Гришо се срамуват да кажат, че са българи.

Защо да се срамува!? Гришо се състезава за България. Не за САЩ, не за Швейцария, не за Казахстан. В България е отказал да участва в един турнир, спонсориран от турци, и това е достатъчно за някои да го зачеркнат напълно.

Alex Ginev

E da ti kaja chestno, nijama kak Tom Hanks "da se sustezava za Bulgaria" ... po tvoijata "logika" de!

да се големеем- на Маггарита майка и е гъркиня а баща и Хасан е български помак - от селце до Ксанти в Гърция, но е можел много езици. А Рита е добра артистка.

баща и се е подвизавал сред българската общност в лос анджелис. на погребението му гръцката църква е свирила каба гаида. от многото езици които е говорил, този които е научил от маика си и баща си е българският. том ханкс във филма терминал говори на български. това да казваш и възприемаш истината такава каквато не е големеене.

български помак роден в една гръцка паланка. И твоите факти не са иревантни т.е. без значение - не са важни.

Аз пък избягвам българската общност, ай сега де!

Том Ханкс ми е любимец. Особено откакто каза ... нещо на български в Терминала ;)

Мамка му... :)

как нещо на български бе че тои целия филм говори на български и доста добре докарва акцента явно рита го знае добре българския

Много голям мелез-мешано до няма и къде!

Я сегада видим, как всичкото руско блядство се старае да принизи, каквито и да е поводи за позитивно отразяване на България.

Много плосък мозък демонстрираш бе, селяк !

Вземи малко се ограмоти...цървул!

Поради що се срами да се нарече Булгарка рита асанова вилсон, продуцент и актриса в "Моята голяма гръцка-пръцка сватба"?

Ето, пак завладяхме света! След "нашто момиче" в Бразилия, си имаме и "наше момче" в Холивуд. Имаше един стар лаф, как един слуга бил и той потомствен благородник, защото пра-прабаба му преспала с коняра на тогавашния крал.

Будала, вместо да развее ТУРСКОТО знаме, той взел българското ...

ОХЛЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮВ !

Ибрахимова Хасан Халилов Ибрахимов: какви благозвучни български имена!!!

това са имена на мохамедани. георги, петър, иван са на христяни. и в двата случая могат да са българи.

Том Ханкс също е православен.

абе важното е че е християнин, без значение православен,католик,протестант и т.н.

Да,по принцип си прав, но тази градация ми напомня за БКП, БСП, СДС, ГЕРБ, АБВ, ПФ ! Банда шмекери !

Във филма,,Терминалът,, Том Ханкс говори на български. Невероятен артист. Винаги ще го помня като Форест Гъмп и,,Мама казваше, че животът е кутия с шоколадови бонбони. Никога не знаеш каква ще ти се падне.,, Много красив жест е това със знамето.

jingiby

Баща на Рита Уилсън е Хасан Халилов Ибрахимов (1920 - 2010). Той е помак роден в с. Брещене, Ксантийско, предадено от България на Гърция през 1919 г. Семейството на Ибрахимов емигрира в България през 1927 г., където той израства. След Втората световна война Ибрахимов емигрира в САЩ, където се жени за гъркинята Дороти, родена в село Сотире в Албания, откъдето семейството й емигрира в Гърция, а оттам в САЩ. Когато става американски гражданин през 1960 г., Ибрахимов, който вече е приел православието на сватбата си, сменя и името си на Алън Уилсън. Така, че Рита е родена в православно българо-гръцко семейство.

Браво на Том

Явно и в САЩ е имало възродителен процес: Маргарита Ибрахимова - Рита Уилсън.

И майка й Дороти, най-вероятно от Тодорка! Да съдят САЩ за смяна на имената!

Хубава българска помакиня.Те имат много правилни черти и бели лица и силна кръв така че основните белези се предава с поколение напред

Кои? Българите или помаците .... а може би и двете!?

Помаците са чисти българи и по-точно славяни!!!

Помохамеданчени българи, макар и помъчени, те са си българи, бели и красиви, не знаят бъкел турски или арабски въпреки това. Имат комплекс, че са се предали на времето на насилниците, но е време и те да се възродят сами, тази работа насила не става. Може да му вземеш на човек, но не можеш да му дадеш.

Старите хора казват, че помаците говорят много правилен Български , реално те запазват езика , но предават вярата. За жалост те не се имат за Българи, но и Турците не ги долюбват. Горките не знаят къде се намират - та дори държава си нямат!

като слезнат в града и се намешат с българите си стават българи.

Страхотна чест, оказана от велик актьор!

... продуцент и режисьор