Дженифър Анистън: Джъстин ми носи закуска в леглото

47-годишната Дженифър Анистън е "изключително щастлива" в брака си с Джъстин Теру (44).

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън: Джъстин ми носи закуска в леглото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си щастлива ти пожелавам, а на онзи "брат", който е Пит, халал да ме е онази анорексична наркоманка Джоли. Кой каквото си направи сам...

Много я харесвам, още от "Приятели". Има стрхотно и много мило и позитивно излъчване. Дано има и деца един ден!

Доста парички пръска , за да се класира на първо място, като това:"Само преди дни Анистън беше обявена от сп. "People" за най-красивата жена на 2016 г." ПФХАХАХХАХАХА Ако тя е най - красивата, значи е единствената жива жена на света!!! Да не е станал някой катаклизъм и да не съм разбрал?! Как не й омръзна на тая да се натрапва и да подкупва, за да се говори за нея?! Не може не на малкия пръст на Анджи да стъпи, а дори не е достойна да й целуне краката!!! Абсолютна никаквица, незнайно как намърдала се в Холивуд!

Ако тя е най-красивата жена на света, то е само ,защото не са ме видели мене.За 2017 година ще изпратя снимки и ще ме изберат мене, хващам се на бас.

А четка и паста за зъби носи ли ти,или с немити зъби закусваш???????

Това със закуската в леглото е such a terrible cliché.

Джени е умница, тълпата очаква да чуе клишета. Шибваш няколко клишета на жадните за клишета тъпаци и си гледаш после живота...

ПОНЕ НЕ Е ОТКАЧАЛКА ДА СИ ОТРЕЖЕ ЦИЦИТЕ КАТО ЕЙНДЖИТУ :)))

една самогъзница - не е въпросът, че не е създала деца, а какво е направила за някого. Освен, фактите, колко спортувала, какво яла, с кой се е.ала, и за поредната и единствена голяма любоФ, с десетилетия не се е чуло нищо друго. 47 години новини как еди коя си дама в критическа си пили за пореден път ноктите. Не симпатизирам на Анджелина, но поне участва в каузи и възпитава децата, които е създала на същото.

сладурче --да те "светна" малко по въпроса с жените ----на 47 не е задължително да си в критическата- аз например имам 4 годишно дете от втория ми брак. в критическата на 47 години може би са били майка ти, баба ти, сестра ти и жена ти (ако въобще имаш такава)

Чул той за критическа и плямпа глупости. Аз пък родих на 46 години. Ей такива съдници като тоя са най-големите егоисти.

на тази кака, и аз ще и предлагам, всяка сутрин мойте яйца, докато и изкочат очите!!;))

Пука се от яд, че Брат я заряза! Какво да прави, горката, удовлетвори се с един гей и дузина кокошки!

Той сега Брад носи закуска в леглото на Анджелина, ама тя не ще да я яде. Няма нищо по-прекрасно за една стойностна жена да я зареже завършен кретен, който тя по една или друга причина не е имала силата да зареже. В началото боли, но после чувството е, все едно си се преродил. Същото важи и за стойностен мъж. Когато те зареже кой да е олигофрен, получаваш най-прекрасният подарък, който сам не смееш да си направиш, защото не вярваш, че заслужаваш. за тези двете двойки - Джен и Джъстин са си лика-прилика, както и Брад и Анджелина. Много добре са се събрали.

Права си, но в конкретния случай стойностният мъж заряза кретеноидната жена.

Джени е супер!! Браджелина се пука от яд, но тя е най-грозната кучка, за разлика от Джени!!

А една топла п-ца не ти ли носи?

Леле, тая толко ли удърте веке, та от леглото не мой стане, че и манджата и носят :)

и аз ще ти нося сутрин курасани дженифърррр

Единия всяка сутрин предлага яйца на очи, другият попрегорял кренвирш или наденичка. Това меню го има почти навсякъде . Класика :-)

По-хубава е от този оръфлек до нея !!! А и изглежда по-млада от него !!!

От Август миналата година и носел закуска в леглото И тя е ВСЕ изненадана ???!!!Ха, ха. Може да те изненадат първия път, хайде и втория, ама след това?? Човек може да се изненада, само ако не му занесат закуска в леглото!

Изненада, ако почне да се изпуска в леглото, но и в този случай ще е само първия път.

и тая увехна...ей жени плющете се на воля и раждайте деца докато сте млади...баси и иии

Как Джен си е номер 1. Супер е.

Този Джъстин май има само една черна вратовръзка и едно черно костюмче, на всички снимки е облечен еднакво

Яйца на очи, препечени филийки... глупости! Похвали се като ти се яви в спалнята с тава баница... аман от фаст фууд!

И какво от това? Всеки гледа щастието от собствената си камбанария? И кое му е хубавото, когато си изморена , да ти се катерят по главата 2-3 маймуни?

Ако тръгнем да правим профил на Анистън от статиите за нея в нета например, ще излезе, че е нощна птица, но всяка сутрин става в 5, прави сума ти по вид и брой упражнения, но съпругът й носи закуската в леглото.... манджа с грозде дет се вика.

Важното е да има статии, а не какво пише в тях

Сама е разказвала,че стои гладна да не пострада фигурата,а сега филийки се носят в леглото....Май забравя кога и какво е лъгала.

Доста парички пръска , за да се класира на първо място, като това:"Само преди дни Анистън беше обявена от сп. "People" за най-красивата жена на 2016 г." ПФХАХАХХАХАХА Ако тя е най - красивата, значи е единствената жива жена на света!!! Да не е станал някой катаклизъм и да не съм разбрал?! Как не й омръзна на тая да се натрапва и да подкупва, за да се говори за нея?! Не може не на малкия пръст на Анджи да стъпи, а дори не е достойна да й целуне краката!!! Абсолютна никаквица, незнайно как намърдала се в Холивуд!

Наборке, трябва да внимаваш с холестерола...Не може така безразборно да ядеш яйца всяка сутрин, тук-там рупай по някой морков...

Вечер дали и име краката като се прибере......

Рядко чета и още по-рядко пиша в този раздел, но сега реших да кажа: Анистън има младежко излъчване и запазена фигура. Не е раждала и харчи луди пари за външността си, която е превърнала в някакъв фетиш. Не я съдя, нейна работа, но не е най-красивата жена, в каквато и класация да я сложи човек.

Класациите за най-красива на разните списания вероятно вземат предвид не само възраст и външен вид, а и стил, елегантност, поведение, излъчване, успех. В този смисъл Джен неслучайно е на първо място. При нея няма скандали и простотии както при Анджелина Джоли (понеже двете често са сравнявани), които да се опитва да замазва с благотворителност и осиновяване на деца. Освен това върху една жена, появила в живота на даден мъж преди той официално да е разделен с половинката си остава винаги клеймо, независимо колко засукано обясняваш ситуацията и колко идеални оправдания имаш. При Джен няма такова клеймо. Конкурсите за красота в буквалния физически смисъл ги знаем - 'Мис тази' и 'Мис онази'. Тук класацията е по-различна и хора, които не могат/искат да разсъждават по-задълбочено е нормално да не разберат защо на първо място е Дженифър Анистън.

Страхотна жена. Брад да си яде ушите с онова куку Анджи.

Онова "куку" има няколко собствени деца, и няколко осиновени. И надали се бърка на мъжа си как да се облича :) Тази тук, щом до това е стигнала, няма да изкара дълго.

То сигурно е така... ама все пак Анжито бая изтрещя...

В случая става дума за нея, не за децата й! Защо все децата намесвате, става дума за нея!Тя може да има деца и пак да е куку, както много други кукута имат деца!

Няма собствени, защото не може да има - толкова много се изписа за това.

Само дето "куку"-то му роди деца, а това си пази фигурата, да си я носи на онзи свят.

Нищо не си пази, има репродуктивни проблеми жената.

И аз много я харесвам!

Закуската ли?

Брад явно не може да прави филийки, които правят сегашния й брак "щастлив", а яйцата явно ги използва по предназначение...

За едни щастието е в яйцата, а за други в децата. Б.Пит е направил своя избор преди доста време и няма вид на нещастен.

който се чудеше как да избяга, вместо в прав текст да обясни и да си тръгне.

Страшно се радвам за тази слънчева и обаятелна актриса! Някак тя носи положителна енергия е чувство за свежест и младост. Пожелавам им винаги да са щастливи и да имат някое малко сладурче!