Илиана се обясни в любов на рождения ден на Наско

Вчера футболистът на националния отбор от 94-а и легенда на "Левски" - Наско Сираков, навърши 54 години.

Обратно в новината

Коментари - Илиана се обясни в любов на рождения ден на Наско | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми го вдига. Стига са ни занимавали с тая устата бабушкера! Аман!

каква завидна форма има тая илиана, форма на дърта пъстърма!

трябва да се казва "Моят мъж кърти мивки"

за илиана помня че беше футболист , но той какъв беше ??

Това няма никакво значение в глобален план.

Но си свали шортите пред сектор "Б" , лошо...

тая дърта баба е много нахална и брутална и цялата вече сбръчкана, а този Наско е комарджия и е изгубил милиони на рулетките какво толкова го обича..глупости ..всичко е поза и за пред хората ..на вижте ни ние се обичаме а всъщност по цяло нощ се карат и бият ....

ТАКА Е!Точната истина!

Илианче и Наско , да сте живи и здрави и да се обичате още дълги години ! Настръхнах от кеф , честно , как само с няколко думи и снимки , предизвикахте жалките , въргалящи се в собствената си помия креатури , които колкото и мръсотии да драскат по форумите , никога , ама никога няма да успеят да се прославят със спортни успехи като вашите , а финансово изобщо не искам да коментирам ! :-) Благодаря ви за професионализма , за радостта и удоволствието , което ми доставихте ! :-)

ама верно ли настръхна?

Съмнения за инсулт, пък то било вестибуларния апарат... как пък не! Леко се промъкна новината, че е "участвал" в катастрофа, но ми е чудно колко ли пари и връзки трябва да задейства човек, за да прикрие толкова добре един такъв "инцидент"... Някой знае ли нещо повече по въпроса?

Да е жив и здрав от сърце му желая дълголетие и на цялото семейство.

Наско не се ли срамува от деянията на жена си, пък за и хвърли един як тупаник дето го излага непрекъснато.

...Риската и причесчицата къртат....яко селинджър! дир, откъде ги намирате такива полезни ископаеми като тези......?!?!?!?

Представители на едно поколение, когато имаше цености и зачитане на семейството, респект и уважение, ето защо са и заедно, да са живи и здрави"!

за един от малкото положителни коментара

Да са живи и здрави, разбира се, и изобщо всички хора да са живи и здрави, ама тези двамата са гадни, а лиготиите на Илиана Раева са смешни и жалки.

Предпочитам да запомня Сирака с образа му от онзи кратък репортаж на немската телевизия за това как тренират немците и как гуляят българите преди мача през 1994-а. Сираков беше най-култов! Докато Стоичков се плацикаше и лигавеше в басейна пред камерата мина Сираков по бански, с цигара в ръка и демонстрира талия и коремна преса. Световната футболна общественост беше скандализирана от образа на балкански атлет с цигара. Докато германците тренираха като роботи и диетологът им обясняваше как е променил диетата на отбора във връзка с високите температури,нашите поркаха биричка, пушеха като комини и пляскаха карти, а през нощта сигурно и друго са пляскали. -------------------------- В тази връзка Димитър Пенев, комуто нищо не се разбира, не е прост- той е гений,че от махленски сбирщайн направи световен отбор. "- Кременлиев, ти ще пазиш номер 11, Златков (б.р. всъщност Златко Янков), ти ще си с Кантона. - Ама те са един и същ човек! - Тогава двамата ще се разберете някак си.." / инструктаж на Великия преди мача на "Парк де Пренс"/

... просто нещата се случиха тогава... иначе всичките щяха да са във финансов колапс сега... не, че са цъфнали...

А Серж Йофу...

Алооо, цесакарите.... аре спрете се бе! Нема да ви върнат в А група, колкото и да плюете Наско! Бегайте си там у трета глуха и млъкнете малко! Ще си пишат хората каквото си искат, вие като не ви вълнува не четете, ама нали пусто трябва да се плюе по ЛЕВСКИ!

позьори досадни

Безкрайно досадна на публичното пространство,безкрайна поза!

Въх нидьей, ша са разплача. Не знам защо са ми толкова противни и двамата. Нищо че съм от Левски.

А аз пък не съм леФскар , но точно Наско ми е симпатичен , а те двамата -като семейство още повече. Харесвам семейства които имат дълголетен брак. Това говори за взаимни чувства , за улегналост за сериозност ... Ако например Наско бе кандидат за политик - бих гласувал за него , каквото и да говореха злите езици!

дългогодишен, защото в първите години натрупаха голямо богатство и сега се траят от немай къде да не го делят.

СМЕШНИЦИ

Как па не спрехте да плюете? Крадливи били,противни били,никакви не били...За бай Ганя всички са лоши,само ракииката и сланинката на село са много убави!

Как па не спряха да се лигавят и демонстрират?

нормално ли е да занимава хората с това колко го обича, колко..........., за мен не е. Стара двойка 30 години живеят заедно, имало е и изневери, за какво любов може да става дума. просто е смешно и затова народа реагира така. Да напише на колко деца сирачета и болни е помогнала, да видиме тогава дали някои ще ги плюе.

А ти на колко си помогнал ? И защо всеки трябва да помага на някого ? И защо ако не помага - ще е лош ... Обикновена българска злоба породена от обикновена завист!

да беше жив, щеше да им е фен. Те са си точно на това ниво - селската Ви ракийка със салатка. Я, вземете да прочетете едно стихотворение на Пенчо Славейков, че да не Ви е празен денят, че и животът!

много да си прост, за да съобщаваш на целия свят кого обичаш, колко ядеш, колко се...ш и тем подобни лични неща, явно тази дъртетина е или село или е изкукала.

Ти да не живееш в някакво забутано село, м? Ааааа, не, щом пишеш тук, значи имаш компютър и нет, та влез във фейсбук да видиш колко хора пишат на близките си там, че ги обичат, честитят им различни празници, изобщо си коментират важни за тях неща. Та защо и Илиана Раева да не напише нещо на най-близкия си човек. Абе хора, като ви е нервно и сте обзети от злоба, купете си по един пистолет и се гръмнете, не ни занимавайте с вашите простотии.

защо пък Вие не последвате съвета си?

пишат си такива неща, когато хората са далеч един от друг, но да спя до съпруга си глава до глава и чрез фейсбук да му кажа, че го обичам, за мен това е външна показност на прост човек, дето вика елате ни вижте.

Това, че много хора го правят не значи, че не е тъпо. Особено пък тези, които живеят заедно. Очевидно е, че тези демонстрации са за пред целия свят и целят да предизвикат коментари. Е, получават ги. Каквито заслужават.

Когато обичаш един човек, ти лично трябва да му го казваш очи в очи, ако е далече му звъниш и с глас му казваш. За мен е неуважение да се чиститят празници на близки хора с SEM и чрез фейзбук. Това не уважително, а отбиване на номер.

Върл левскар съм,но ми се повръща от тия!А Насо Гъза е причинил най-много злини на Левски!Десетки продадени мачове,залози против отбора на черно тото,милиони откраднати и....изиграни на комар!

Luna0102

Тези не си ли говорят, че си пишат съобщения?! Не знам колко трябва да обичаш някой за да не му го кажеш в лицето, а да пишеш в нета?! Или съобщението е до нас простосмъртните, за да сме наясно колко много се обичат без да ни интересува.

Рядко противна жена. А когато са заедно като на снимката-противно семейство, търсещо признание от непризнателния народ...Айсиктир!

Много важно, много момчета също навъшиха 54.

Наско е един велик българин ! Моля уважавайте го ! Ако не беше той... знаете ли вие, а ?! И Илианка е велика - прецака Нешка Робева - жената, която я направила известна и богата ;)

Чак пък велик??? Какво е направил?

Написано е за хора с чувство за хумор, схващаш ли?!?

Доста смешн а снимка. Илианчето се е пообработила, Наско го оставила натюр. Иначе - живи и здрави.

ха-ха! уби ме с тази констатация!!! ;) lоl натюр ! Kефиш!

Е много е жалка и смешна.........

ДЪРТА КУКАВЕЛКА УМИРА ОТ СТРАХ ДА НЕ ПОТЪНЕ В ЗАБРАВА.КАТО НЕ ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА СЕ ИЗЯВЯВА ПО МЕДИИТЕ.НА КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА ТЕБ И ТВОЯ СТАРЕЦ.

Лелеле, не съм очаквала, че ще прочета такова нещо тук! И двамата са постигнали много за България, а някакъв някакъв ненормалник, който вероятно освен да си избърше задника, по голямо усилие в живота си не е направил, да ги плюе! Не че на тях им дреме за такива некадърници като теб!

Прав си, Ганьо може само да злобее и простее.

Ами не сме пък длъжни да ги харесваме и не всички се интересуват от тях. А те щом сами се излагат на показ така натрапчиво, трябва да могат да понесат и негативните коментари.

"НЕНОРМАЛНИК" МОЖЕ ЯКО ДА ТЕ ИЗПЕРДАШИ,АМА ПОДОЗИРАМ ЧЕ СИ НАКАКВА АБСОЛЮТНА ГРОЗОРИЯ И СТАВАШ САМО ЗА С---КА

и простотия е това, същото както някои простаци непрекъсното споделят разни неща на чужди страници без някой да ги е молил за това

ENDLESS BRAVO !!! прекрасна семеина двоика !!! Mного ви обичаме и yваJaваме !!! вие сте ни дали и давате много,много, много красиви емоции в нашuя живот !!! благодарим ви безкраино !!! BOG да Bи благослови ! BOG да благослови вашuя талант и талантите, които сbздавате !!!

в първи клас!

от нисшите организми, след като може да напишеш тези неща

Че не може да му го каже в тях, а трябва публично да се представлява и това ако не е показност......

Идеята на Илияна Раева и съпругът и, да превърнат феновете на ФК "Левски" в политическа партия, която те да ръководят, не хвана! А, иначе са гяволета и двамата! Допълват се с траикатлъци и притворство извън дома си! Предполагам, че едва ли се понасят когато около тях няма външни хора!

И аз те обичах

Направо всенароден празник го направете а не само олигофренски пиар да не им забравят имената

Хайде разбирам малките, младите - те, горките, растат в ерата на фейсбука и не знаят, че може да се общува и по друг начин. Ама тия дърти кифли и пергиши като се запревземат така, направо ми се повдига. Аз каквото имам да казвам на близките, го казвам на тях, а не на цял свят. Замърсявате ми ефира, така да се каже, дами и господа.

Нека се обичат, доста крадливо семейство, Илианчето сега се докопа до федерацията по художествена и цица

Комплексарите са си изляли злобата във форума! Много типично за нашите географски ширини! Предстоят ни най-светлите празници! Бъдете по-добри и позитивни! Няма да ви навреди! А Илиана и Наско да са живи и здрави дълго години!

Драги ВЪЗМУТЕН - много си противоричив щом толкова не си комплексиран и незлоблив защо е такъв коментара ти - Типично за нашите географски ширини - и това ако не е жлъчно и ехидно - много смешно когато някой се опитва да се прави на ВЪЗВИШЕН ПОД ФОРМАТА НА ВЪЗМУТЕ..... и освен нашата гоеграфска ширина си е много добра : пример Пенчо Славейков .....

Колумбиана

Абе..възмутен, възмутен но е прав. Относно двамата - няма лошо да се обичат и да са все така заедно. Не е лошо обаче, жените да се научат да остаряват с достойнство. Много пластики, много нещо...

са страшно непириятни личности, отвърт

Оооо, как се разчувствах! Каква любов, какво аморе!!! Ах, ах, ах! Ще пусна една сълза!

Няма лошо в любовта им, само дето Наско има много любов и за други дами, освен Илияна и я показва открито.

Чак пък такава демонстрация на чувства, от хора, които спят под един юрган, повече от 30 години? Това е по-скоро навик, привързаност, отколкото любов. Нека не бъркаме обичта с любов..

ЩОМ НЯКОЙ ЗАПОЧНЕ ДА ТРЪБИ НА ЛЯВО И НА ДЯСНО КОЛКО ГОЛЯМА Е ЛЮБОВТА МУ КЪМ НЯКОГО,ЗНАЧИ РАБОТАТА Е ШМЕНТИ КАПЕЛИ!