Вики Терзийска стана майка

В сряда вокалистката на Мастило е посрещнала първото си дете.

Обратно в новината

Коментари - Вики Терзийска стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, че нещо, ама аз си мислех, че ще си вземе някой учител по физика. Или инженер. Сериозно, поне тази не ми изглеждаше меркантилна. Пак съм в заблуда...

Честит рожден ден и честита дъщеричка!

Да е жива и здрава майката, и детенцето да радва мама и тати! Браво на Вики, че е лишила таткото от съпреживяване на раждането! Не виждам нищо интелигентно в това бащата да присъства на събитието. И още веднъж! Честито на тримата и дупе да ви е яко с малката красавица :) И да почерпите!

От негативните коментари разбирам това: Жените ги е яд, че Вики си е намерила стабилен мъж, а мъжете ги е яд, че Петър има такова маце. Какво ги одумвате? Да са живи и здрави, да се обичат и да си гледат рожбата, а тя да ги радва.

кво му е стабилното? Заряза семейството ис с малки деца и се събра с тази шаврантия, дето овърша стотици мъже

Хайде стига сте я съдили ! Хванала била последния влак, не знам какво....Всеки сам си знае за себе си, за какво и за колко се продава. Погледнете първо себе си.

И като излезе заедно с осеменителя си, хората ще мислят, че я придружава дядо и..... нея и детето. Нямаше ли по- младо момче за нея, или само парите са важни ?

Възрастовата им разлика е 8 години. Той дори не може да и бъде баща, камо ли дядо.

Я пак прочети въпроса на Простьо, дай си 5 минути да осмислиш какво точно е искал да каже той и дали има нещо общо с твоя отговор.

Как пък тъй веднъж не им пламна искрата на любовта с някое умно и симпатично момче, връстник?

"......В сряда вокалистката на Мастило е посрещнала първото си дете. Терминът й бе насрочен за тогава, но тя отказа да роди на въпросната дата заради съвпадението на енергии и желанието детето да си има собствен празник......" Скоро не бях чел толкова объркано и неразбираемо изречение. Или аз съм тъп?

Хаха...."повредата не е твоя телевизор", в неграмотността на редактора е!

Да е жива и здрава!

И тя и бащата и бебето! Прекрасно име!

И таА много кочани изяде.

ГОЛЕМЙЯ ОТ КОКО ДИНЕВ!

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЩАСТЛИВИ

Приятелю. Библията е най-разпространената книга в света еднакво позната в малки селца и световни мегаполиси. Според Божието слово това е прелюбодейство. По време на Божият съд, когато всички хора ще бъдат съдени според вечният Божи закон, какво ще обясняват прелюбодейците. Че било модерно?

Ще ти кажа, за да си платят пак ще се родят и пак ще ти изневерят!!!!

Да е жива и здрава младата дама!Вики е добър човек.Пожелания за много рожби и щастие!

Да са живи и здрави с бебенцето

Моята жени като роди, просто РОДИ....... Тая го посрещала ..........Боже опази......

Г-жо "редактор", прочетете си анонса и първото изречение, после цялата статия и ми кажете - кога все пак е родила? :) Не, че е жизненоважно за читателите Ви, но фрапиращата Ви неграмотност и липса на езикова култура става все по-очеизвадна!

Честито!Да Ви е жива и здрава рожбата и да е с много късмет!

Както казват американците: So what?!:)

`Айде и тая се възпроизведе, да не я мислим ...

"В сряда вокалистката на Мастило е посрещнала първото си дете." Интересно от къде го е посрещнала?

Как къде, на гарата естествено

този мъж не е за нея..............

ОЧАРОВАТЕЛНА !!!

Очарователна е !!!

Не съм аз виновен.

Новата й песен ще се казва "Мойте изтекли води":-) Иначе поздравления за бебето, за нея първо, за голямата й любов - трето...

Разсмя ме. Получаваш плюс.

Коко, изби рибата, брат........Хахахахахахахахаах

мъни, мъни, мъни, туй още абба го пееха и е прихванала "певицата"

"Планирано секцио заради висок диоптър". Хахаха. Всеки западноевропейски аг ще се изсмее на безумната практика в бг, която на Запад не се прилага от 50те години! Просто секциото е по-лукративно, а глупавите бг майки си мислят, че е по-лесно

Твърдиш , че до 50г. на запад са правили глупости. А може би сега правят глупости. Високият диоптър ВИНАГИ повишава риска от загуба на зрението при раждането и не зависи от годините.

Нещо си в грешка! Говори с някой специалист-офталмолог, за да ти изясни нещата, които не разбираш! Внимавай да не умреш неук! ;-)

За мен беше много лесно, радвам се, че се реших на него. По-лесно е и за децата.

Единственото, което повишава риска, е налягането на очните дъна, което няма нищо общо с диоптъра. Ако имаш диоптър е редно да изследваш налягането, но не е въобще автоматично. Аз имам -6,5 и две безпроблемни раждания. Секциото, ако няма истинска медицинска индикация за него, е по-рисково и за майката, и за детето.

Ами не, брато, висок диоптер с минус/късогледство/ предполага силно предно-задно разтегляне на очната ябълка, съответно риск от изтъняване на роговица и ретина и опасност от отлепяне на ретина при голямо усилие/напън. Или може би в медицинска ни учат на глупости.

Изтървах та , навремето в Разград много та харесвах ама сега като не съм в БГ

и според заглавието не обяснявате как е посрещнала бебето си със хляб и сол ли или му е постлала червен килим или обикнивен бял ама посипан със цветя и рози не се разбира от статията

Само питам : Кои моми се женят за женени, разведени мъже с деца?

По цял свят се среща! Всякакви случаи има в живота. Само във вашата махала има стриктни правила, ама то е защото не сте излизали от там и не знаете, че животът е многолик!

Разбира се, че има всякакви случаи! "баба Мони" не казва друго, а само пита "кои моми го правят". Ама на тебе явно не ти хресва отговорът на въпроса и затова пишеш глупости.

се хили така бясно на снимката, или е още от зачеването? Така се говори за нея, все едно сама си го е направила и баща изобщо няма, че защи й е?! Само да влезе във форма, и хайде пак по старому. И защо не вземат на стари години да се преименуват я на "Туш", я на "Петно"?

E , i ,само тая ли ражда? И каква е ,че пишете за нея. Аз не съм я чула. Някаква,развела собственик на бензиностанции и решила да осигури парите си завинаги чрез това същество. Е,ах ви и лайфа и помиите в него. Защо тая флорца не вземе някой обикновен човек,ами все ги избират дъртаци,женени с пари. Морал,боже Господи.

И какво да си хареса в "обикновения човек"?

Първо, не изглежда да е дъртак. Не знаеш дали ги е развела. А и първата му жена не е много по-възрастна от Вики.

и тя избра парите

Кой бяга от парите?

Като не мож фа пей, поне дечица да гледа. Живи и здрави да са.

как поне една от тия наши VIPки несе срещна па макар ислучаѝно със някоѝ нормален човек , все ''собственик на верига бензиностанции'' MMA боец ''бизнесмен'' икакво ли още не само не и учител, лекар стругар оле увлякох се

е жени калканджиева си взе нормален от народа безработен и видя каквостана така че айде стига с тия -за всеки според вкуса!

Какво да прави една известна и сравнително успяла жена с един ... стругар? или тракторист? Не ги обиждам хората, но те нямат допирни точки. Или една професорка с един чистач. На стругаря може много да му се иска да о*не една известна лустросана мадама, ама това не значи, че тя е длъжна да си отвори краката. Има много известни жени, които са били с обикновени мъже, не винаги се получава, щото все пак как пък "тя ще тръгне да му се прави на него"... Една умна жена никога няма да избере да си отрови живота с мъж, който вади по-малко пари от нея. Е, няма такъв мазохизъм!

До колкото ми е известно това не е първото дете на Вики - има още едно. Да са и живи и здрави.

Искам и аз да я напълня като еклер :)

Такава романтика само тук се среща

В сряда вокалистката на Мастило е посрещнала първото си дете. Що за тъпо начало на статията.... ????

И аз тва се чудя - къде то е посрещнала - на гарата, на автогарата или на летището ????!!!!

Хахахх, точно това щях да питам и аз.И другото : това е лично преживяване между майката и лекарския екип...Той целия екип ли е правил бебето, та да е лично...Ама и дир-а са едни списвачи...

Браво, да й е живо и здраво! Хубави новини са тези за новородени деца!

Поредната тънка сметка..вързала с дете петролен бос!Колко прозаично....!

Но и друга е на клона с две чаавета вече :) Тежко му

Да им е яко дупе на работниците от ОМВ ще трябва дя го издържат поне до пълнолетие.....

Терминът й бе насрочен за тогава, но тя отказа да роди на въпросната дата заради съвпадението на енергии и желанието детето да си има собствен празник. дирници, вие понякога четете ли си творчеството преди публикуване????

Поне 10 пъти прочетох същото изречение, опитвайки се напразно да осмисля какво е искал да каже авторът на статията. Драги "редактори'', стигнахте дотам, че собствените ви читатели да ви поправят грешките от всякакъв род. И то читатели, които нямат филологическо образование, предполагам. Честито да е бебето на Вики, ама от статията не се разбира кога е родила.

Според мен и т.н."редактори" нямат филологическо образование. Би било добре изобщо да имат образование.......

Редакторите да си четат новините преди да ги публикуват. Пишете , че в сряда Вики посрещнала рожбата си и за сряда е бил терминът и да роди. А Вики е родила в петък. Какво е посрещнала в сряда се пита...

Много ми е харесвала винаги .да и е честито и много щастие да имат ..... .

А има ли брак или с предложението си е останала? Грозно впечатление прави това, че Вики говори само за собствените си желания, като че бащата за нищо няма мнение.

Викито, без съмнение е едно много очарователно и талантливо момиче. То сигурно е заслужила щастието да бъде майка и съпруга на човек като Петър. Но защо винаги в подобни случаи има подсъзнателното съмнение, че и това е поредният брак по сметка. То не беше Олинеза, то не беше Гущеров, то не беше Динев. А тая история с пламналата между двамата искра е малко опасна. Все пак въпроса се отнася до бензинов цар и тук всякакви искри могат да завършат зле. Не и го пожелавам.

Доне, чувството ти за хумор е като писанията ти. С финеса и дълбочината на крива кирка.