Принцеса Шарлот навърши една годинка

Днес правнучката на британската кралица Елизабет II празнува първия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Шарлот навърши една годинка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на краищата е просто едно малко чаве.

Знаете ли колко ме интересува това недоносче?! Не ни натрапвайте чужди радости при положение, че ние сме цъфнали та вързали. Кралицата майка да си я гледат промитите мозъци, а на вас пожелавам да се радвате на чужди деца до края на живота си!

като всички останали деца. Само че много зализано, момиченце е, майка му да прояви повече фантазия!

Независимо от всички изприказвани негативни приказки по-долу, не може да се отрече, че детенцето е много сладко! Прилича много на брат си - Джордж. И двамата са сладури. Да са живи и здрави! Не изливайте негативизма си върху тях бе хора, те са просто малки дечица, без значение кои са родителите им!

Кое не ти хареса в коментара ми бе приятел? Тук става въпрос за едно малко, сладко детенце. Или е по-добре да плюем по всички и всичко? Бъди здрав все пак, хубавите празници не са свършили още! :)

И що за новина е това ?!?! Аз пък си го преместих от единия крачол в другия.

От много местене ще си го протриеш

Абе вие които ни"уведомявате"за това "велико "събитие,що не се заврете на....Какво значи принцеса еди коя си,и колко значима е за България.Я ходете и се пишете великибитанци и поданици на "принцесата"Вие българи ли сте,та пишете непрекъснато за тези които са ВРАГОВЕ на България и винаги са били.Вие достойнство нямате ли гъзоблизци.

Прилича на прабаба си - Кралица Елизабет! Да им е жива и здрава!

Много си приличат с братът на Кейт, на 12-та снимка е застанал между Пипа и майка им.

Ай стига сте се заплесвали. Чаве като чаве, съвсем по стандарта на Албиона.

Хубаво е детенцето! Да им е живо и здраво. Според мен прилича на майка си. Дано има късмет в живота и да е щастлива.

Хубаво,че я показахте "принцесата",е сега мога спокойно да заспя:DИма хиляди много по красиви и чаровни българчета от това дете.Стига сте се захейвали.

А нашият премиер подарил ли е нещо на чавето?

тръпки ме побиват !!!! що за психопатщина, некви платени журналя в интернет за 2 подхвърлени лева започнаха да мразят всички българи и да лижат всеки ден изсраните лайната на шайка английски психопати/садисти. Комунистическата цензура ряпа да яде пред дираджийския психопатизъм. Мислите ли, че не се вижда че си слагате сами плюсовете на платените ви "новини" за кирливите ризи на тия смръдльовци? шизофреници..

Стига сте ги благословили , те са благословени от векове, клаха ирландци, потопиха в кръв Шотландиия, удавиха и умориха от глад много по- вече индиици , отколкото Хитлер . Да било живо и здраво детенцето, ха -ха , молете се за своите дечица и за вас самите. Паразитите смучат от субсидиите на Великобритания, данъкоплатците плащат не само за полиция , армия и здравеопазване , а и за Кралското котило.

Да е живо и здраво детето. Иначе да не забравяме, че докато се превъзнасяме кой от кралското семейство хлъцнал, пръднал, или се оригнал, същите студенокръвни господа издадохо диск с български хора под надслов "маймунски танци".

Кво стаа със Сименчовия АСАН?

Всяка новина за кралското семейство е възможност на люлинските бушмени да избълват насъбраната през деня злоба, преди за забодат ножа в сиренето и да опънат сланината.

Същинска баба Елизабет!

Ами добре ..... Това ежедневно натрапване става мега досадно ! На днешния ден Българите имаме достатъчно важни събития за отбелязване . Поклон пред саможертвата и смелостта на загиналите светли Души в Априлското въстание ! Паметта им ще е вечна и непреходна ! Със здраве :)

, това са аристократите .

Да е жива и здрава весела и засмяна

Да е жива и здрава весела и засмяна

Същото змийче като баба си

Радост около харченето на народни пари. Колко ли хора живеят по-зле заради тези да се кичат. Интересно до кога?

Happy birthday little baby girl!

психопат

ДА е жива и здрава, и успешна като прабаба си :-)

Англия е 1.

чудесно дете! Да е живо и здраво.

Като всички здрави и обгрижвани едногодишни деца, независимо от произхода.

а догодина, по същото време, ще стане на две!

Детенцето все още не ходи самоттоятелно според снимките! Повтаря се май многократното прохождане на братчето и.

Моето дете проходи на 1 година и два месеца и си върви чудесно. Всяко дете е различно!

благородство по кръв , страхотна е

Много сладко детенце да е живо и здраво !