Индия иска Джулия Робъртс да рекламира туризма й

Джулия Робъртс може да е новото лице на туризма в Индия.

Обратно в новината

Коментари - Индия иска Джулия Робъртс да рекламира туризма й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е подходяща като индийски типаж!

Действието на "Яж, моли се и обичай" се развива на остров Бали. Не ми се вярва филма да е сниман в Индия. Бали изглежда доста по-различно от Индия.

през не много далечната 98год бях във Висагхапатам доста голям град на изсточното краѝбрежие на Индия. Бедна вие фантазията братя българи какво видях там. Такавава мръсотия и направо отчаѝваща мизерия никъде другаде не съм срещал.ако някоѝ ми беше расказал за това нямаше да му повярвам .Да държавата е огромна и несъмнено тук там има какво да се види но в общи линии е абсолютна мизерия

Да,така е!Но проблемът е .че така са устроени,начин на живот.деца и деца!Това е .Може би е религия,не знам.Но знам едно-могат да потръгнат нещата притях.ако поне малко направят за себе си!Циганска психика!Това е!

Индия иска Джулия Робъртс да рекламира туризма й -------------------------- Стига сте разпостранявали неграмотност!!! Като не знаете как да изписвате ударено и (ѝ - Shift+X), то го правете без ударение - "и", а не с друга буква "й". СТИГА!!!

Първо превземат тихичко Apple,сега и Холивуд!Достатъчно индийска инвазия!не ми трийте коментара,знам какво казвам.Това е следващият кошмар,който идва!Цигания!!!