Най-секси са жените с талия 67,2 см

Мъжете намират за най-сексапилни дамите с обиколка на талията 67,2 сантиметра и поради тази причина световни любимки са звезди като Бионсе и Ким Кардашиян.

Обратно в новината

Коментари - Най-секси са жените с талия 67,2 см | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тая с гигантския пърдялник защо сте я изтипосали на снимката.

както е известно в C & A ( логото на снимката) трудно могат да се намерят облекла за дами с обиколка на талията 67,2, по-скоро за такива с обиколка 76,2 и тн..или с ханш като на ким, хехе!

Chefo77

Явно на някой от мЪдераторите не му хареса думата "гъз", използвана от доста в мненията, но само в моето "накърнява доброто име". Чие име ... ? Вижте, ако някой си отглежда свиня вкъщи или не му е приятно да коментират 150 сантиметровата обиколка на задните му части, не е мястото да си избива комплексите тук, прикрит властта си. Зная, вероятно е гадно да заемаш две места в автобуса, но това си е само и единствено ваш проблем ...

Стою

Заблудите никога няма да свършат. Тези мерки се вземат на педи, чупереци, шепи, шепи и шепи.

Най-добрите мерки са: 65-70 сантиметра бюст; 80-90 сантиметра талия 110+ сантиметра гъ... ханш Повечето нашенки са така и ако се съди по самочувствиети им - това са мерки като за супермодел!

Chefo77

Навремето им викахме "обърнати кофи" ...

Аз съм с тези мерки на талия и ханш, само че гърдите са ми 110. Сигурно затова самочувствието ми е 0.

Кой идиот сложи Синди до онези дебелогъзи недоразумения!?

От утре всеки истински мъж - с рулетка! (как можахте да сложите Синди и онази в една статия - абсурд - газела и крава)!

Тц! Рулетката е твърда. Грешката е в рамката на допустимото, ама... грешка. Шивашки метър - там е истината :D :D

ПС И да уточнят към каква височина е съпоставена съответната талия.

Малее, ако тва намират хората за секси..

Така сигурно си мерят сексапила примитивни едноклетъчни, но какво ли се учудвам - утре ще четем за обиколката на главите като мерило за интелигентност. Само че, както и в случая, обиколката няма значение, а какво има вътре в нея. Едновсе пак е ясно - на учените, които се занимават с такива глупости и на журналистите дето им ги публикуват, в тиквите им има само вакуум.

Абе ръгай чушки във боба,какво те интересува какво било гърнето:)

Жените що толкова се палят,когато ги обидиш,че е Дебела,и др неща а??? Гледа се вътрешната красота на жената а не външната,всяка една от тези които се правят на красиви п...та,не струват повече от 50/100лв за час:)нали така:)

С евтини жени се занимаваш. Явно бокръжението ти е такова, ако екрасива е тъпа, или пък почваме да разтягаме локуми за душевната красота. Истината е, че имам всякакви жени /момичета/ и няма ограничения от типа красива=тъпа, дебела=умна. Има всякакви. Има красиви и умни жени и дебели, които са и тъпи. Поогледай се, разшири кръгозора, не злобей на печелившите.

Аз доста диференциали съм "измерил" на длъж, шир и дълбочина, обаче категорично заявявам, че не мога да различа един от друг с точност 1 милиметър!

Повръща ми се от семейство КардаДебелКурволян.Да сложите в една категория Кардана и Синди е кощунство.

И да са им тесни пичетата, това е най-важно.

Кардашиян-с големия диференциал.

Голям майстор работи на голям тезгях .Казах !

Големите майстори обикновено се занимават с фини неща. Месарите са по големите тезгяхи и ръцете им едни големи... Със здраве ;)

Аз пък да попитам какво са рекли анкетираните за жени с талии 67,1 см и 67,3 см?

Хора, не се чудете - допитването е правено в арабски страни.

Има една поговорка,която гласи,Що е Куцо,Кьораво,или Сакато,щом има П..е,все е злато:) Майтап да става,време да минава:)

Luna0102

Ако Бионсе и Ким изкарат талия 67 см., сама ще си отрежа главата с пластмасово ножче за пикник. Тези двете бъчонки с еднакви талии като Синди Крауфорд, само дето Синдито е като топола, а другите като хилядолетни мамут дървета.

Абсолютно точно,доста ги поласкаха тези едри жени. За талия 67,2 Ким и Бионсе трябва да се побират в размер С, на който отговаря и съответнот 36 размер. Те са по-скоро Л- ХЛ.

Не е невъзможно, Синдито е къмто 180 см, а Ким Кардашиан дали има и 150 санти ...

Ким е страхотно парче. С тази тънка талия е невероятно привлекателна. Задникът ѝ би заел цялото легло и това е невероятно, борбата докато стигнеш до талията ѝ си заслужава усилията.

дано повече читатели видят иронията в твоята описателна борба ...

Най-секси са секси-жените! Те биват различни - и като талия, и като тяло, и като физиономия, и като поведени Сексапилът не може да се изчисли! На мен например въпросната Ким ми е твърде гнуснава, за да забележа какъвто и да е сексапил в нея!

Ей това е коментар! Самата истина! Една жена или е магнетична или не е! Или ти влиза под кожата веднага или не! Няма други ограничения. Другото са комплексирани и злобни мъже и жени, опитващи се да привлекат вниманието към иначе семплите си особи.

Ами как да напишат нещо умно като пишещите са сигурно блондинки::)) .Разбрах ,че трябва да си нося шивашки метър ,иначе съм загубен.

67 инча, трябва да имат предвид

Ким Кардан била по размери най-близко до мокрите сънища на изследваните? Аз ще се стресна, ако това нещо ми се появи голо.

Ихааа, каква интересна статия! Страшно много се обогатих. И снимките едни такива - 30 броя на Ким. Тя е мнооого сексабилна с тай нейната талия! Няма ли да напишете нещо смислено или ви харесва да ви смятат за малоумни?

има снимки и на Кели Брук

я се гръмнете бе

Най-важното е излъчването на една жена. Или го има, или не. Ако има излъчване на усойница, изсъхнала стафида или на кукла, не става. Всичко останало са кусури за оправдание на комплексираните хора.

Чичо знае! Слушайте Чичо!

Не знам за талията на Кардашиян, ама задникът и е като палуба на самолетоносач.

Редактор: Гергана Мишева Герганче, що намериш друга работа, бе чедо?

Ким Кардашиян предизвиква масов присмех , любимка е на зевзеците , докторът да прочете коментарите под нейни снимки в което си иска интернет издание.Бионсе е едра жена, грозновата.Всичко е въпрос на вкус.

Важно е не само колко е талията, но и ханшът и бюстът, както и пропорциите като цяло. Преди време султанът на Бруней дефинира идеално съотношение между ханш и талия 3 към 2. И аз определено споделян това мнение.

По-голяма простотия от това, което прочетох, е само махането на визите за турците в ЕС.

Тези изследователи първо да прочетат малко литература по темата "логика". След това, добре подготвени, да продължат със смисъла на статистиката като наука. Неминуемо ще стигнат до извода, че с такава обиколка на талията са най-много от харесваните жени, а не че хората харесват такава талия. Винаги има някакво число, което ще е най-често срещно в някаква извадка. Но не числото е причина за качествата на извадката, а е просто някаква най-често срещана величина. Търсенето на зависимост в такива случаи се счита за много глупава постъпка. Този "изследователски екип" ми се струва да е някоя скалупена работа за жълто списание. Отдавна изследователските екипи не правят такива елементарни грешки. Правят ги разни палячовци, които си търсят плитка аудитория.

Ами какво да ви кажа, талия 67 е ок ама ако булката е 170/80см, но ако е 160 си пада малко буренце. Лошо няма всеки си има предпочитания

Начи да ти кажа, че размер 6-8 отговаря на 36-38 по европейската номерация. На 160 си е съвсем нормален размер ( жена около 50 кг ), освен ако не харесваш болнави анорексички. А анорексията е психично заболяване, освен че е здравословен проблем.

US size 6 до 8 отговаря на европейски размери 38 до 40. При ръст 160см размер 40 си е буренце, 38 ако има желание има какво да се свали. Отгоре на това ръст 160 си е точно на границата между дълги и къси крака, зависи от структурата има и миньончета с пропорционално дълги крака за ръста.

Нека доктора от Питсбърг да се занимава с такива жени (ако могат да бъдат наречени така тези издънки на природата), като Ким Кардашиян. На нас да остави по-слабичките. Аз нямам нищо против.

Това със слабичките нали знаеш, че е вече установено просташко клише? Само ти споменавам, може да се окаже полезно да не ти проличи в някой решаващ момент. Днес вече се говори за здраве и чар. Запомни тази нова и доста по-зряла позиция по темата.

Това коя "Истина" го казва, дебеличката ли? ;) Подготвят ни за TTIP, когато тлъстите американци ще ни залеят с ГМО. След 3-4 години ще излезе ново изследване, че най-неустоима е талия от 95 см.

Недей да пишеш глупости! Нито е клише, нито е просташко! А здравето е необходимо условие за красота, но НЕ Е достатъчно! ЗАПОМНИ това и поотслабни малко, за да не се нервираш от реалностите! ;-)

Досега не съм видяла да се съвместяват дебелина със здравословен начин на живот, тъй че няма да е зле да свалиш някое и друго килце, вместо да ни убеждаваш колко прекрасна била тлъстата ти талия.

Според Вас г-жо да имаш задник като софийска околия значи "здраве"?

Мъж съм. Отговарям на най-препоръчваната зона за тегло във френските норми за здравословно тегло. И добавям, че зная какво означава "слаба" за глупава клявка. Теглото е важен фактор за здраве, но слабостта не е признак на здраве. Има си оптимално тегло, което при това е специфично за всекиго. Но слаба означава или комплексарка, или жена, която не може да влее в границите на здравословното и красивото по някоя здравословна причина. Слаб е слаб и не значи нищо, освен слаб. А добре изглеждаш и здрав не означава слаб. Означава недебел и неслаб. Само по себе си слабото е мания, вкарана от модните подиуми. От няколко десетилетия там властват хомосксуалисти, които не ъвъзприемат женствеността като естетика. По обясними причини. Днес този уклон вече отминава, отмива се от зомбираното съзнание а простата част от населението на планетата. Но внушението, че слаб означава здрав пък е особено глупаво. Няма дълго да споря, понеже зная какво означава зомби и какво е мисленето на зомби. Тук може да се наредят още 10 такива, но истината остава една: здравословно е умереното тегло, а красива е умерено оформеното тяло. Тази истина е битувала с хилядолетия, а сега няколк клявки едва ли могат да ме разубедят с подмятания и прочее повърхностни изяви. Факт е, че педерасите успяха да направят от милиони момичета анорексички. А сбъркания винаги е имало и ще има. Просто мени формата си.