Шарапова и Хамилтън със селфи от ”Мет гала”

Мария Шарапова и Люис Хамилтън позираха заедно на благотворителния бал "Мет Гала" в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Шарапова и Хамилтън със селфи от ”Мет гала” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И четиримата са един дол дренки, но не бих изритал от леглото си нито Маша нито Никол, ако има късмет да ми дойде :)

"Аз с настоящата жена на бившия си мъж не мога да имам никакви проблеми" - Стоянка Мутафова

Тъпчо, това че Гришко се издъни здраво прави ли те горд?

Леле, хора, чета ви злобните коментари и се чудя как така сме нация от полуграмотни комплексари?! Кефите се че Гришко оправя какички, а забравяте, че от 11-ти тенисист се смъкна на 28 място! Хамилтън е световен шампион все пак. Това ли е гордостта българска?!

Тая колкото пъти я снимат-нито веднъж не я видях с измита коса и що годе с прическа-вечно и е мазна и мърлява косата.

двама изоставени бивши...Нещо винаги ще липсва под юргана и мислите ще са другаде в сюблимния момент. Това сме го гледали само по филмите как полека-лека, от дума на дума и двамата прелъстени и изоставени хайде-хоп...и в АГ-то. В реалността не става така. Затова подобно нещо си е чиста форма на душевна садо-мазо перверзия!

Шарапова изглежда на кобила, не й й подхождат токчета и бални рокли.

Аз не знам кой на кого отмъщава, но нашият човек води на Хамилтън, защото е оправял и двете, докато за Хамилтън и Шарапова все още не е ясно какво се е случвало.

От тъпа рускиня какво да очакваш. Нищо изненадващо!

да готви таратор, шопска салата и мусака, нямаше да се стигне дотук. Но досега не се е виждала рускиня да е добра къщовница. Стават за всичко друго, но не и за съпруги и майки. В Перник щяха да кажат още за нея, че не носи на бой и баща й няма достатъчно винкел за зестра. Но това са глупости. Чудя се на Люис какво му става освен традиционното там, че се е лепнал за нея. Имяам предчувствието, че Гришо вможе свободно "да тъче на два стана" когато си поиска. И двете му са доста дашни и развинтени, за да откажат на жребчето. Да видим коя първа ще прихване хромозом от него.

Ето например, и двамата са в незавидни позиции сега и се сриват все повече. Я да се изтаковат за спомен и да карат нататък. Утехата е малка и жалка. А в това време леля Ники и бейби Грег се въргалят ли, въргалят по хотели и където сварят и ич им не пука. Както беше написал Хайтов в "Мъжки времена", "...и като се побарахме на поляната, права билка не остана!" Ха-ха-ха.

започват подозрително да приличат на историйте на Валери Божинов. Всеки с всеки, нови снимки и сензации през два дена.

Няма нужда да си връщат каквото и да е, Никол е вече на възраст, а Григор е едно глупаво момче, което има дарба за тенис, но заминава в историята, защото освен физика и психика, за тениса е нужен и акъл.

и допинг :)

И да отмъщават и не народа е казал: Бой и ебане не се връщат :D

Кой беше Григор?

Нашия селянин изтърва Маша - сега и Шерцингер като му бие шута след като го изцоца - обратно на село !!!

Явна провокация тъй като Хамилтън беше гадже с Никол ... която пък сега е с Григор уж.

Предлагам първо да играят тенис по двойки смесени и еднополови.След мача като ударят по едно две уискита да се преместят по леглата - пак по двойки еднополови или смесени.Накрая-за капак - всички в едно легло и кой когото хване,него да ... поздравява.

Гришо вървеше в тениса много добре, докато не му пробутаха машата. Чудя се как нашето момче се натресе или го натресоха на тази лимонка. Преди много години имаше една жаргонна песен "...от де набара таз кранта стара, тя зъби няма, уста кат яма..." Тази лъскава лимонка на картинка си има всичко, но никой не казва как е с кладенеца? Твърдя, че отдавна е пресъхнал. Лошото е, че пак КГБ-го пак ни прецака. Гришо бере ядове, Албена (Дянкова) тоже.

трети епизод от сапунката се очаква да е мъж-мъж и жена с жена. така ще се опознаят най-добре.

тия станаха като кюфтето Божко и малката перука Ники, бе.... Аман!

самотните дами се разда

нормално за рускиня - лети от 'цвят на цвят' . Само аз не съм я тряскал, ама като се замисля за едно време, може да съм и баща. Т.е. не е морално..

Ванчо, ще я тряскаш само в мечтите си

винаги съм се учудвала на селския и прост манталитет на "мъже" като теб, за които е нормално един мъж да спи с неограничен брой жени, а същевременно порицавате и заклеймявате същите тези жени, с които спите като "к..ви" и неморални.

Добре, че Гришо мина преди черния - иначе щеше да хлопа като черпак в празна бака...

остроумен коментар - поздравления ! Не съм се смял така от доста време!

Аз съжалявам за Шарапова.Гришо не го знам дали съжалява?...

Литъл кат

Баджанаците 2

бит, еба...я еб.н

На Гришо му е през счупената ракета...!

Важното е, че нашия пълни чушкопека. А тия двамата се задоволяват предимно със снимки или саморъчно.

Съмнява ме нещо сериозно, като двойка ще са комични направо. Маша е висока 188см, Люис - 174см.

ае тия двамцата (хамилтън и гришо) си менкат гаджетата като николет михайлов и валери божинов ха ха ха

Класата е несравнимо различна :-)

ама пък са си лика прилика - топсерсеми с проститутки-чалгаджийки. а по-аристократичните спортове - с по-висока класа

Не знам, може да е от годините, но все по-ненормално ми се вижда "звезди" да са спортисти, моделки, брадъри и прочее сган с мизерен или липсващ интелект, грамотност и мислене и държане ако не от детската градина, най-много от пубертета, че и да им дават милиони, вместо на учители, лекари и учени.

Щото светът е смахнат, затова! Уникални простаци, удритопковци, безмозъчни кретени се къпят в пари, а хора, допринасящи за развитието на обществото, една преживяват понякога.

ти май зъвиждъш

Ако всички звезди, присъствали на бала, бяха дали парите си не за костюми, а наистина за благотворителност, положението щеше да има смисъл. Както стана и при нашата златна, но чуплива ракета Гришо - влага силите си в свалките и секса и с това ще остане в историята - с имената на гаджетата си. Тъпо.

Празни "новини"!Винаги големите пари отиват при големите пари!Нашият изпадна от топ 30!Маша я подхлъзна допинга!Двама лузъри в повече!

Това им е работата на световно известните-да се почукват в най-различни комбинации. Разликата е, че другите покрай професията си правят шоу, а наш Гришко започна покрай шоуто да поиграва от време на време тенис.

Защо не пишете за Григор Димитров, който строшил три! тенис ракети в Истанбул! В последствие съдята бил принуден да го дисквалифицира и да даде победа на противника му!!! После Грогор Димитров се извинил на анкглийски на семейството и феновете си и казал, че поведението му е непростимо. Та какво казвате за медийно затъмнение??? На страницата на българската тенис федерация има само новина, че бил награден от президента на федерацията май.

Абе,полуидиот,какви са тия съчинения по преразказ от комшия?Ти в неделя не гледа ли финала Истанбул?Не 3,а 5 ракети скъса и счупи Григор,и не са го дисквалифицирали,а се отказа 2 точки преди края.Имало затъмнение-ами амсалак,като си си наврял главата в г*за ще ти е тъмно да,иначе мача го предаваха по няколко телевизии. Не били компютри,а компоти...и не сме ги изнасяли,а са ни прекарали... много прост материал има сред българите,ама много!Затова сме на тоя хал!

Шарапова и Хамилтън на мет (амфетамин). Не стига допинг скандала с мелдониума, ами сега и тази гнъс!

Маша е много готина! Не е и за този човек! А и се чудя как издържа толкова време с нашия Гришо. Не е пораснало момчето за жена от такава класа.

От ква пък класа може да е някаква рускиня бе, муньо? Класа е София Лорен. Тая как ли пък не.

със сигурност твоята Ганка с целулитените кълки е по-класна от Шарапова ;))

Мани мани, не дай си боже една "звезда" да пипне нещо срамно и целия "небосклон" ще отлети...