Най-харесваната снимка в Instagram

Снимка на Джъстин Бийбър и Селена Гомес стана най-харесваната в Instagram.

Обратно в новината

Коментари - Най-харесваната снимка в Instagram | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разгледах снимките и ми е трудно да повярвам на очите си какво се харесва най-много от мнозиството?!? не знам кое не наред, аз ли (имам IQ 75) другите ли?!?

Страхотна "новина"!

Тази снимка е запечатала хубав момент на тез' двамата. OK, къде е контакта с очи, да виждаш в тях, през тях, с тях, няма по красиви от сияещите от любов очи. Скрити зад слънчеви очила, тези въобще обичали ли са се и знаят ли какво е това, или комерсиализма режисира и това?

това явно е социална мрежа за идиоти!

Кичо

Кое е мъжкото от тез двете ?

Wtf?

Чекиджийски истории пак!

Поредното доказателство, че затъпяваме. Голямо харесване на некви "певци", дето като станат на по 30 години никой вече няма да ги помни, щото нямат една хубава песен. Известни са само защото в момента са млади и правят скандали. И това се харесва.

Най-харесваната снимка трябваше да бъде поне на фокус!Зле е и за любителска снимка даже!

първи април не мина ли ?

Изключително посредствена снимка, във всяко едно отношение. Но зомбитата са се преброили под нея :)

Ясно ми е кой ползва инстаграм, щом тази снимка е най-харесваната.

веднага махнете дясната полвина от снимката... нека да остани само сладура бибър. гТолкова е секси.пък да тръгне с флйорца ужасно сажелявам че си поцрига дългата еротична коса. джастин как можа да го направиш? разстрои любештите души на твойте верни фенове

Сигурно хората на снимката са много готини в собствените си очи, обаче на мен не ми е кууул с тях. Само със стойки и чупки не става при мене. Трябва да си природно смахнат за да ми трепне. Забравих да им пожелая да са живи и здрави и много щастливи заедно още дълги години.

Бях пред нервна криза, че не знам, коя е най-харесваната снимка! Сега спокойно ще изкарам празниците. Благодаря ви!