Бионсе и Джей Зи се разделяли тайно няколко пъти

Бионсе и Джей Зи неведнъж са се разделяли и пак са се събирали, разкри братовчедка на певицата.

Обратно в новината

Коментари - Бионсе и Джей Зи се разделяли тайно няколко пъти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали и Обама и Мишел не са се разделяли тайно няколко пъти ??

идеални са за "маймунарника" в борисовата...

Тия мъже и жени, дето търпят до безкрайност, допускат голяма грешка. Никой не оценява търпението: искат ли да те очернят, ще те очернят, за да си оправдаят мизериите! Когато видиш, че не върви, бягай бързо и надалеч, смисъл от търпение няма!!!

Прав си, мой. Само пропусна да добавиш, че преди да вазираш трябва да източиш семейните сметки.

Б.ò.Л.и. М.е. Ф.а.Р.ъ.Т. !!

Разбирам статиите за любовите и изневерите на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън примерно, но на тези грозни човекоподобни примитиви да им се обръща толкоз внимание...

И бездарни най-вече.

право куме , та в очи.

На мен пък не ми се обръща толкоззз внимание на твоите предпочитания, кво ме занимаваш със себе си и диалекта си!

Рапър ли е - бий му шута! Принцип!

Негрите са примитивни дето само знаят секс и танци. Добре че в америка има доста от тях та да купуват песните на неколко негъра и да ги правят богати.

ами баш цигани, всичко църно е подчовек

Имах съмнения че мъжа ми ми изневерява и затова започнах и аз да му изневерявам първа. Оказа че че мъжа ми е верен но на мен почна да ми харесва да го правя с други мъже. Не мисля че е грешно да се изневерява въпреки всичко. Жени, изневерявайте на мъжете си защото ще научите много за мъжете като цяло и така ще можете да доставяте по-голямо удоволствие на мъжете си. Откакто му изневерявам мъжа ми е по-задоволен от всякога!!!

Горкият човек - рогата му ще пробият тавана...

нали е задоволен - това е важното *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поне му кажи - защо да се стиска нахалост.

на мъж никога не се признава - следва развод.жена прощава изневяра, мъж никога

Един мъж винаги ще иска да опита секс с нова жена, просто възбудата е много силна и непреодолима. Бидонсе да се запише на курс по ръкоделие и да се оплаква на други домакини от предградията.

не знам какво си анализирал, но аз съм женен от 20 години и още не ми е омръзнала и хич не ми идва да опитвам друго, щото всичко съм опитал.

Еми да де, но на мен жена ти ми омръзна отдавна.

ти ясно си неопитен тинеиджър и затова са ти толкова прозрачи "анализите" . гладна кокошка просо сънува...

Яла тука при дедо, зарежи го тоя мангал. Няма да те оставя незадоволена моме.

Една жена, колкото и готина да е, след някакво време, години омръзва. Идват по-млади, по-разкрепостени, по-дащни. А и тоя има пари, не е като да няма.

И с мъжете е същото-от начало може и да ти харесва, после започваш да виждаш колко е тъп и несъвършен, намираш по-красиви, по-умни и по-богати от него....

Бъра-бъра, дванадесет чадъра ...

се нарича аспазия. И понеже е Гергьовден ІІ, да си хапнем и пийнем и да не мислим с кого е запълнила каверните Бионсе или друга! Все с някого ще е. Я какви вимета е отпрала.

Тук въпроса не опира до пари, защото и двамата са достатъчно богати. Причината за разделите е следната. В скалата за личностни цености, верноста към семействота в негрите се намира на последно место. С това си качество те просто се доближават до животните. Аз поа начало съм си расист, но точно това нещо съм го чул от идола на черните Бил Косби, казано по повод на една битка между бели и черни на расова основа в града, в който живеех. Лично той дойде да ги усмири, обиждайки ги с още много други неща. А Бионсе си е една талантлива чаровница. Но свиня от кладенчова вода не разбира.

опитват се да и изградят сценарий като на Мерилин Монро, не са оригинални..

Явно си има специфичен вкус жената - пада си по черни и грозни :))

Илюминатски простотии..

Ще си разплета чорапите на секундата ... Какво ме интересува това ... Я си гледайте в собствената паница и не пишете такива тъпи статии ...

Да прощава? Тя трябва да се съобразява! Мъжът й е много богат, около него винаги ще има златотърсачки. А тя самата, ако иска да продължава да е главната златотърсачка, трябва да живее с това.