„Мис САЩ“ 2010 се покръсти

Първата мюсюлманка, спечелила титлата „Мис САЩ“, е приела християнството, за да може да сключи брак, предаде телевизия Fox News.

Обратно в новината

Коментари - „Мис САЩ“ 2010 се покръсти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, ето една стъпка в правилната посока

ХММММм... Кльоща....

Напомня ми на бурките за...- 120 лева.

Тапицирано скелетче с физиономията на Сандра Бълок на младини. Освен това със склонност да сменя религиозните си убеждения за пари. Явно е била мюсюлманка само формално. Толкова ще бъде и християнка.

И тука ли набутаха мюсулманка... САЩисаните искат да ислямизират тая планета, ех еврейски простотии.

Бахти, по-тъпо мнение не бях чел последния месец

мм?

Муслемска мутра и тяло на хермафродит! Тия дето са я избрали са се скъсали от толерантност.

Да се омъжи за кинти и вярата си е сменила :)

Ами разбрала е коя е Правата вяра!!!

Е де да правеха и нашите бурки така

Нито християнството има някакъв смисъл, нито мюсюлманството.

шакира е изввстни в уса, но е колумбиика, да ти напомня. паул анка не е ли евреин. те са друга лига, соецялна, евреичетата тук. разбра ме кво искам да кажа, нали-парвата поп-звезда с арабски проижод в уса. или сега ще намесиш исмямизираните звездички като кат стевенс и мохамед али само и само да си ми на вапреки. хаиде, цакаи минусите:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

... абе що не ги хранят тия деца , и къде са ги пуснали по пликчета да се разхождат така, ш'са простинат, нейсе ...

голем праз

СЕЛЯМ АЛЕЙКУМ, МЕЛИХА! ПРИЗНАЙ СИ, ЧЕ ВСЕ ПАК, АЗ БЯХ ПЪРВИЯТ, КОЙТО ОТКРИ, ЧЕ ТИ НЕ СИ РЕАЛНА ЛИЧНОСТ, А НЯКАКВА ЕМАНАЦИЯ.

Айлекум-Селям, Коджа-Амичи-Ефенди! Много си прав, аркадаш, замисли се трезво- ние всички не сме ли една чудовищно-реална еманация на човешки стремления, чувства, залитания, мечти, любови и безсъници? :-) Разликата между мен и тълпата е, че аз една небивало-гениална ЕМАНАЦИЯ на Доброто, Честността, Толерантността Скромността и зачитане на Правата и Свободите на всички Малцинства. :-)))))))))))) Приятна вечер от Мен!

Ассалаам алейкум отново на всички!! Шейтан винаги е карал жените към непристойно поведение! Да бъдат спрени от харам постъпки Всеки търси качествен ханъм, говеене по време Рамадан, носене на хиджаб...Дори Мелиха да е трол, младите муслимки да взимат пример да не паднат в огньовете на Джехенна, по-скоро да съзрят Дженна, и ние скромните и млади правоверни да намерим Яалдъш във Женската...Маасаламах!!

ДеДоВиЯ

Свободата да правиш всичко каквото ти се иска и да не спазваш елементарни закони под предлог, че мнозинството иска да отнеме правата на малцинството. Няма да ти казвам къде да си я туриш тази свобода, ти си знаеш.

Не си еманация ти, Мелиха ханъм. Констипация си. Дванадесетдневна. Дразнител. Дърпаш най-тънките струни на уда - до скъсване.

Бти имам чувството, че се намирам в някакъв чалмарки форум...

Не разбрах само: статията за мен ли е или за една евтина, продала се на шейтаня, "американизирана" джидия? Какво споменавате името ми, без да съм изразила меродавно-правилното си мнение! Благодаря на "Uber" за добрите думи. Личи си, че е праведен мюсюлманин. А тази "новопокръстила" се със сигурност е брала от забранения плод преди брака, та се е спукала! Тя и без това не може да бъде мюсюлманка. Добре се е ориентирала, не ни е нужна! Резил на резилите!

Викаш правоверна си, а? Какво значи това - че лапаш само рязани ли? Я бегом с елечето с експлозиви да служиш както трябва на аллах!

Ало, в Ливан християнството е традиция с големи корени, по-точно католицизма. Нещо съвсем нормално, колкото ислям, толкова и католицизъм. За нея нещо нормално.

В АМЕРИКА ВСИЧКО Е БИЗНЕС. сЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ТОЗИ УЖ КОНКУРС. ТАЯ ХУБАВИЦА ТОТАЛНО СЕ РАЗМИНАВА С ВСЯКАКВО РАЗБИРАНЕ ЗА КРАСОТА. ИЗБРАНА Е ПО РЕЛИГИОЗЕН ПРИНЦИП, ЗАЩОТО В ЩАТИТЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО УВАЖАВАТ МУСЮЛМАНСКАТА РЕЛИГИЯ. АМА И ТАМ МУСЮЛМАНИТЕ СА СЪВСЕМ НОРМАЛНИ ХОРА, КАКВИТО СЕ И ОСТАНАЛИТЕ АМЕРИКАНЦИ ХРИСТИЯНИ. ВЕДНАЖ ПОСЕТИХ В ДЕЙТЪН МУСЮЛМАНСКИ МОЛИТВЕН ДОМ. ТАМ НАРЕД С МУСЮЛМАНСКА ЛИТЕРАТУРА, ВИДЯХ И ХРИСТИЯНСКА ТАКАВА. ПОПИТАХ ЗАЩО, ОТГОВОРИХА МИ, ЗА ДА МОГАТ ХОРАТА ДА ПРАВЯТ СРАВНЕНИЕ, КОЯ Е ПО Д0ОБРА. ВЪОБЩЕ АМЕРИКА Е ДРУГА ПЛАНЕТА.

От трън, та на глок!

Не е Глок, а е Смит&Уесън :-)

По името на бъдещия си съпруг се разбира, че и той е мюсюлманин.

Хубаво, само че това действие е от трън та на глог, защото католицизмът не е християнство, а езичество покланящо се на слънцето, което е символ на луцифер. Знаем от историята и Библията че тази богоборна институция се бори 1260 години с Божието слово, Божият Син и истинските християни. Бог я нарича в Библията звярът който излиза от морето (народите) и който опитва да променя времена и закони - Божието слово и заповеди. Тя е директна наследничка на управителите на римската империя и е преследвала и изтощавала светиите 1260 години. Избила е стотици милиони християни само защото не са следвали нейните небиблейски догми, а са вярвали в Божието слово записано в Библията. Тя е получила сила и власт директно от змеят - сатана, като ни казва последната заключителна пророческа книга от новият завет - Откровение. На практика исляма и католицизмът са една и съща религия зад кулисите - за вътрешният кръг на "посветените" и за тази жена няма голяма разлика дали ще изповядва ислям или католицизъм.

А Етиопия къде я забравяш ?

Това е просто една спекулация!

Наказва се със смърт, дори мисълта да излезнеш от мюсюлманската общност! Най-близките трябва веднага да вземат мерки И не нападайте Мелиха, която има най-зряло поведение от повечето плюещи тук

Правилен избор

Фатва няма ли да издадат сега психопатите ислямисти?!

Сега и кметът на Лондон ако се покръсти ...

Има много мюсюлмани, които изповядват християнската вяра.

Ами значи не са мюсюлмани! Не можеш да служиш на двама господари!!!!

И какво ако се покръсти. Корените му са мюсюлмански и завинаги ще си останат такива.

Ами нормално,то Коранът си е едно евангелие,разказва се за животът на Иса-Исус,само че вместо Мойсей-Муса,Давид-Дауд и т.н.стар и нов завет в едно,опростена библия

Аве не е баш така! Това е нещо катто разликата между Руско-комунистическата БГ история и реалната ни история! Все едни и същи герои но малко историята е по-различна!!!

Hякой мюсюлманки са умни,някой са Mелиха

Красива глава, кльощаво тяло. Сега ... като семейна ще започне да готви ... ще се позаглади. Желая й щастлив семеен живот, умни деца и успехи във всичко!

Дано да оживее след покръстването. "Талибаните" не са много толерантни.

Умно момиче!!!

mngoo umno, zatova ima 2 aresta za karane v piano sastoianie. Svinia. Tova, che se e pokrastila, ne ia pravi umna. Prosto vapros na interes za momenta (godenikat- muzikalen produtsent. Skoro shte stane parvata pop- zvezda v USA s livanski prozihod)

Първата? А Шакира не се ли брои за звезда? Да не говорим, че има и доста други, като Пол Анка например.