Жената на Чочо Попйорданов: Преборих страшна болест

Даниела Мирчева - половинката на покойния актьор Петър Попйорданов-Чочо, сподели, че се е преборила със "страшна болест".

Обратно в новината

Коментари - Жената на Чочо Попйорданов: Преборих страшна болест | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещастника от Лондон- много бързо забравихте цървулите си

Тя да се грижи за себе си и детето. Да го възпитава по правилния начин, щото е по трудна без Чочо. А що се отнася до този голям актьор да не се хаби ние и без нея няма да го забравим. Почивай в мир ЧОЧО.

Гледах интервюто с Даниела по Нова.За пореден път се възхитих на тази жена.Господ здраве да й дава, да пази нея и момиченцето.Прекрасни са!

От сърце пожелавам на тази прекрасна жена да е жива и здрава и много щастлива с детето си!А Чочо-той е незабравим!

Да й дава Господ здраве,живот и дух,за да се справя с трудностите.Мисля,че тя заслужва това.

Бог да прости, мила Дани твоя Петър и да ви събере Горе!

Чочо беше пич. Беше и доста добър актьор. Разбирам го този разбирач от Англия, той от години пише, че не живее в БГ и явно не е ходил на театър тук, едва ли има откъде да знае Чочо дали е бил добър или недобър актьор. Но те живеещите в чужбина явно от всичко разбират и всичко знаят - от избори до театър.

Грешиш, мойто момче. Ходил съм на театър в България доста често...е , може би не колкото теб, но достатъчно , за да реша , че вероятността да си изляза на почивката е огромна. Марк Твен , същият, който написа двете най-велики книги за подрастващи-"Том Сойер" и "Приклщченията на Хъкълбери Фин" , т.е излишно е да слагаме под съмнение достоверността на казаното от него, казва: Хуморът е най-сериозното нещо на света. Ако приложат този критерии към Сатирата, надали ще останат и 10% от артисти и режисьори. За твое сведение, най-обезумялата зала от смях, буквално оскотяла от смях съм виждал в "Народния театър" на "Големанов" при един от монолозите на Стефан Гецов-актьор, никога неприеман като комедиен такъв. Повярвай ми, нямаше лице с човешки образ в залата, всички бяха подивяли, задавени от смях, а Стефан Гецов с каменно лице продължаваше монолога ма Големанов... Спирам, да не ти дойде много. Ако поччувствуващ топло под фонтанелата, стараейки се да осмислиш написаното, пусни си запис на шоуто на Слави, или някой от скечовете без начало и край на Рачков, или запис на интервю с "интелектуалната" торба Ласкин, докато жена му , яхнала фамилията на един добър артист заработва сухо от халтура и долнопробни шоута.

Първо съм момиче. Така, аз не оспорвам някои неща, които казваш, но определено ме подразни факта, че си от хората, които отричат всичко в БГ. Аз също живея половината от годината в Прага, но когато съм в БГ не пропускам да ходя на театър и повярвай ми, има страхотни актьори и актриси, има невероятни постановки. Имах шанса да работя известно време в Чешкия център в София и удоволствието да посещавам доста постановки в "Театъра на армията". Не е въпроса да се отрича всичко тук и да се величаят западняците. Хайде със здраве!

За мъртвите или добро , или нищо... Та как се става актьор в България-с връзки естествено-никой не е избиран от публиката и конкуренцията. За сведения на домораслите тИатрали, нека да отидат в Лондон- близо до Трафалгар Скуеър има една окло 150 м дълга улица на самодейни артисти. През 5 метра има шоу, изнасяно от един актьор, или трупа , а пред тях имая обърната шапка-за пари, ако си останал доволен. Нивото на спектаклите е светлинни години над нивото на сатирата в София. Всеки от актьрите, макар лщбител , ще скрие топката на голямата сцена на кофли и кифльовци като Мартина Вачкова и плондира Ласкин, които така и самите те не знаят защо им плащат. Ах , да , пияницата ласкин направил детска роля и сега БГ народа му е длъжен до гроб. Хлапака от ''Сам в къщи " подлуди света с ролята си, но после нищо не се чу за него, т.е пито-платено. Ако искаш пари и уважение, натискай педалите, а не се лигави кати лайното Ласкин и вся остальная театрална сволоч. За маьонезените актриси даже и не ми се споменава-да си гълтат маьонезата и да не досждат. Айде със здрав , че пак заминавам на улично шоу. Пантонимите им са на ниво Бродуей. Между другото, от там са тръгнали много велики артисти-Брус Уилис, Марлон Брандо, Ален делон

маьонезените актриси да се чете маЙОнезените актриси. граматическата грешка е от прибързаност

Това не е граматическа грешка....то само тази да беше с мед да те намаже човек!!! Но ...... нещата ще стават по-зле, по-добре няма как да станат!!!

Чочо беше страшно талантлив актьор, защо така това момче се провали?

Е защо да се е провалил? Почти всички големи актьори са и големи пияници (поне у нас е така). И обикновено умират преди да навършат 60!

Пияндурник, какво може да очакваш от такъв човек?

За пореден път се убеждавам, че в българските театри всичко се прави с връзки, но и за това резулатите за плачевни. Въпросният Чочо, бог да го прости бе връзкар, сега се оказва, че дори осиновеното от него дете е удобно настанено на негово място. Едва ли това осиновено дете щеше да бъде с роля, ако не беше осиновено от точно еди кой си. Лошо е, когато умират млади хора, но нека не прави м светец всеки посмъртно. Чочо определено не е за какнонизиране, нито е блестял с професионалните си възможности, просто е бил дете на някой. За съжаление в БГ театрите роли се дават май единствено с връзки! А тази жена, от написаното си личи, че просто е жадна за обществено внимание.

правилно си разбрал, няма да те уредят тебе - селянина с колелото!!!!!

Селянка вероятно си ти, аз съм от София, а и отдавна живея извън БГ, та нямам никаква нужда от уреждане.:)

Който/която, или най-точно което и да си... пусни си филма "Граница".., гледай и Чочо и другите там.. АКо не ти хареса - ммарш в Роял Опера Хаус Тиътър Андрю Лойд Уебър и плийс не се връщай в БГ, така е някакси по-чисто, точно и тн за всички, няма смисъл, успявай там, по-далеч и извън. Къде ви правят такива комикси не мога да разбера/, така се раждате или парите ви променят... жалка работа...

С връзки може да те уредят на хубава, добре платена държавна служба. В киното на някоя епизодична роля с две реплики. А той е играл в 16 филма и с "връзки" му се падаха все някоя от главните роли. Никой уважаващ себе си режисьор няма да даде главня роля на връзкар, който ще му провали филма. Приживе се беше скарал с баща си за да е самостоятелен и да разсее мисли като тези в твоята глава.

lol, ти човешко същество ли си , или изрод?

Радвам се за прекрасната жена,че е преборила страшната болест,дано да е така!Радвам се за това Ангелче-Катето!Бъдете живи,здрави и благословени!Бог да Ви пази,да бди над вас и да Ви благословя с Божествената си Любов! А Чочо няма как да го забравим-невъзможно е!Бог да го простии да отреди най-светлото място за прекрасната му душа!

да кажеш, че си "преборил" страшна болест. Сега като потекат едни съжаления, поздравления за духа, пожелания......А Чочо просто умря!

да, някои просто умиран, а за други винаги ще има някой да си спомня, атеизма е едно, простотията съвсем друго!!!!!!!

Боже, понякога хората имат толкова да изтърпят, че не е за вярване...Само хубави моменти оттук нататък Ви пожелавам!

Защо не оставят Чочо да почива в мир!!! Много се филмира тази жена...

при това пълен

И ти не си по-малък идиот, но ние не ти задиряме! ;-)

Да са живи и здрави и много щастливи, само не разбрах от какво я пази като не показва снимки, пък детето играе в театъра? От магия ли, що ли...

от жажда за внимание ...