Скандал между ”Мис Плеймейт” и д-р Енчев

Ася Капчикова иска да дари на онкоболна жена пластичната операция за поставяне на гръдни импланти, която спечели от ”Мис Плеймейт”, но д-р Енчев не е съгласен.

Обратно в новината

Коментари - Скандал между ”Мис Плеймейт” и д-р Енчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от една страна вероятно е доста по-сложно да изградиш цяла гърда, отколкото да резнеш и натъпчеш силикона и може и "докторът" това да си го не може, от друга се е надявал докато я оперира да понамаже от хубавицата, а сега тази обикновена онкоболна какво ще я прави .... и .. ваучерът покривал учи и ненам си кво, а тези нови гърди са си работа

Този така наречен доктор е само и единствено позьор. Не съм чула добро мнение за него и не бих се възползвала от некомпетентните му услуги. Но това си е мое мнение...

Аз съм с двойна мастектомия и поставени импланти и твърдя, че тази операция е едноетапна, а не триетапна. В рамките на една операция се премахват млечните жлези и се поставят импланти. Операцията задължително трябва да се направи от мамолог-онколог, аз не от пласитчен хирург, все пак става въпрос за сериозно заболяване. Тези опреации се заплащат от здравната каса, но имплантите се заплащат от пациента и на мен ми струваха 4000 лв.

Освен това зависи дали на жената тепърва й предстои мастектомия или вече й е направена мастектомия и следва да се направи реконструкция на липсващия вече бюст. Това вече е сложна интервенция, която се прави на няколко етапа, протича дълго време и надвишава споментата в статията сума.

Тоя е пълен смешник. Не стига, че прави милиони, едни импланти не ще да плати обаче. Незнам какво дело ще завежда, но определено е добре да се знае колко е стиснат.

Асето просто трябваше без разправии да плати и останалите 4к и после да го обяви по ТВ-то. Така после Енчо копче нямаше да може да и каже, еле па да я съди. За обявяване на факти нищо не може да и направи. Щеше добре да му го нахака.

Той си признава човека, че е така. Няма нужда от репортаж. Въпроса е да се правят правилните изводи от това.

Ето такива доктори заслужават жесток бой! Мамка му, комунистическа! Препра парите и дере хората!

Ася - най- накрая яка кака 10.05.2016 15:57 ( нерегистриран ) Абсурдна награда -Давам ти, ма ти първо си плати. Момичето си е екстра, няма нужда. Тоя конкурс си е само за реклама и налагане на силикона като модана тенденция с цел печалба. Само че тая година си биха автогол, избирайки умно момиче. Доказателство, че висшето образование има значение. Първата плеймейтка която я признах. ! pеплика +31 гласувай -4 гласувай Красная Кухая Лейка Красная Кухая Лейка ( регистриран ) 10.05.2016 16:04 Ле-ле, открихте тайна на световно ниво! Частна клиника за силикон спонсорира конкурс за Плеймейтки за.. реклама! Скандално! ;)) Много е умна Ася - понеже вече си има монтирани импланти, решава да се покаже още по-умна и да ги дари на хора, на които не могат да бъдат поставени, защото преди това са нужни още доста интервенции... На едно младо момиче поставянето на силикон е козметика, на една онкоболна жена, дори в ремисия, е съвсем друга процедура, изпълнява се по друг начин, с много повече риск. И в резултат - никому ненужен жълт скандал, който показва общото ниво на цялата история.

АБЕ АСЯ "ХУБАВИЦАТА" Е БИЛА ОНКО БОЛНА И ЗАТОВА СИ Е СЛОЖИЛА СИЛИКОН. ПОНЕ ТАКА ПИШЕШЕ В НЯКАКВО ИНТЕРВЮ В ЖЪЛТИ ИЗТОЧНИЦИ. ИНАЧЕ И ТЯ И ЕНЧЕВ СА МИ ЕДНАКВО ДОСАДНИ И БЕЗИНТЕРЕСНИ ЛЮДЕ И ГРАМ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА КАКВО СЕ КАРАТ И ДАЛИ НАИСТИНА СЕ КАРАТ ИЛИ ПАК Е КУЦ ПИ АР.

Е па да му пусне един път и той ще се съгласи! Верно 4000 са много за секс с Баба Яга, но така Ася наистина може да помогне!

ХАХАХА

Енчев е просто един шарлатанин

Измежду целия скандал някак остана незабелязана уловката със "страхотната" "нарада" - ваучер 10 000 лв, ама за труд, а имплантите плащаш отделно :))) Ахахахха! В зората на демокрацията обикаляха такива измекяри: "Вие, тъкмо днес, и само вие сте невероятният щастливец, печелещ безплатен подарък - ключодържател! Честито! Заплащате само неговата рекламна стойност 200 лв."

Много ме кефи една композиция която се разпространяваше във Фейсбук, беше си я сложила и жена ми. На нея пишеше "РОДИХ СЕ ЕСТЕСТВЕНО КРАСИВА- ДА ГО ДУХАШ Д-р ЕНЧЕВ"

бива си я жена ти! и в духането е екстра

Докторчето се мисли за богоравен...на два билборда е с ореол на главата / съвсем невинно се е получило /..

На онзи, на който пише "КРАС(о)ТАТА е мисия " ли? Хаха, смях се със сълзи, като го видях!

Доктора се излага като селски бек.

И на двамата акъла им толкоз, вместо да седнат да се разберат, какво са 4 бона и за единия, и за другия, ама на. А ето идат избори, можеше Енчев президент, а мейткта - вице.

Лош, лош Енчев! Светица светица Ася!

не ми слагайте плюсове. Иронизирам ви.

отвратително жалък е този др енчев..

Момата надали се отказва от силикона поради естетските си възгледи, имайки предвид нейните стремления и заложби. По-вероятно се страхува от операция и търси начин да се измъкне.. То пък Енчев това го дразни, че се страхуват от него.

по-точно енчев тъне в ужас да не дойдат на мода малките ц.ци. И за капак на него да му излезе име, че работи със здравната каса...!

Златките да ми се обадят. Могат да го съдят за разпространяване на лична информация на пациенти.

те се хвалят с това, мани, страшен адвокат си

Такъв бил Енчев, онакъв бил.. Какви сте вие, че да решавате къде да си дава парите? Аз за вашите мога ли да решавам? Прави цици човека, изкарва добри пари и ще си ги харчи както иска и за каквото иска. Лицемери! Колко лева дадохте на онкоболните, бе?

Всеки може да си дава парите, където иска. Когато обаче се цупи, че някой иска да дари наградата си на онко-болен човек и обяснява наляво, надясно, че си изпълнил квотата си на благотворител - тогава вече става жалък.

Чакай да те питам - ти, ако си лекар, едно 24 годишно момиче ли ще искаш да оперираш или онкоболен, дето може да ти умре на масата? И то след като си дал наградата на мис неква си, не на онкоболна?

Какъв престиж има този човек, че някой да му го оронва?

Ако има, то той си го зачерква с реакцията си да се разправя като махленска клюкарка.

Никакъв. А ти ще повишиш твоя, ако пишеш грамотно. Уронва е думата.

При така изложените факти Ангел Енчев сам си рони "престижа" като принизява здравето до суетата. Следвайки призванието си, достойните лекари помагат на хората винаги, когато могат.

Че кой не е така? Журналистите? Писателите? Танцьорите? Политиците? Зъболекарите? Сервитьорите? Много сте достойни по фейсбук, иначе за 5 лева чудеса правите. Лицемери!

Нека не мерим непознатите по собствен образ и подобие.

Тоя тъпак си урони сам не само престижа, ами и погнуси и отблъсна поне 50% от клиентелата. Сигурно се е уплашил нещастника да не му излезе име на евтин - и от страх мощно се насра.

На доктора клиентелата е от подобни на него.!Чалгарски мутробарок и разпоретини.Не вярвам да се трогнат много,че е отказал да постави импланти на онкоболна жена.А за мен ЛИЧНО подобни интервенции са оправдани единствено при нужда от реконструкция след премахване на гърда или при катастрова по лицето и т.н.Не разни курвета да си рискуват живота,щото тъпкача му се барат големи цици.

Като мечешка услуга е малко това "дарение". Момичето изобщо не е било наясно с наградата си, все пак там пише ваучер за услуга в определена клиника, но не и конкретна манипулация. В тази клиника конкретна операция може и да е 20000 лв.. и става малко не много коректно .... Ако бяха се уговорили да направят общо дарение, щяха да бъдат обвинявани, че пи-арстват и то на гърба на болен човек ...

Д-р Енчев може да си спести таксата за 1-3 билборда, които и без това го излагат, защото главата му скрива О-то и се чете КРАСТАТА Е СИМЕТРИЯ вместо красотата е симетрия.И ето - парички за импланти.

хъхъхъ

Жалко, алчно и меркантилно копеле.Десетте хилки не му стигат , та иска още. А на мацката- браво!Заради нея ще си променя мнението за разните му там миски иплеймейтки, макар че тя е по-скоро изключение.

Д-р Енчев ,долен ляв п.. опс - амбреаж ли е или да :D

Се е изложил ... яко. От друга страна, сериозно се замислям дали той не е само едно рекламно лице, и дали въобще има хирургическа правоспособност .... Предполагам че е само рекламна кукла на конци.

Д-р Енчев се е превърнал в машина за пари!Онкоболните за него са неплатежоспособни нещастници, към които не проявява интерес.Единствено приоритет са му мутресите, които са му основният контингент за пластични операции!Жалко, че така грозно се е отнесъл към болната жена!

е моя мисия! Енчев - д-р Енчев

Ей...алчна работа! Тоя д-р Енчев не се ли натъпка достатъчно,че да направи един минимален за неговите финансови възможностти жест. Ама се е стреснал специалиста, защото не е едно и също да оперираш здрава и плава пикла ,на който да сложиш цици и да слагаш импланти ( каквото им е истинското приложение) за протезиране на отстранена гърда на онкоболен.

Че е смотан, смотан е, но като лекар не приемам обвинението "стреснал се". Лекарите носят тговорност за пациентите и СА ДЛЪЖНИ да откажат манипулация, ако не се чувстват достатъчно компетентни. Естествено, че ако не е оперирал раковоболни и не се чувства сигурен ТРЯБВА да откаже, това да не е игра, не си играем на "кой е по-смел и ще го извади най-голям". Ако са такива обстоятелствата и Енчев коригира само здрави жени, то мацката е трябвало да го обсъди преди да подарява ваучера, защото сега се получава фал, за който Енчев реално няма вина. Няма да вземе е така лекомислено да рискува здравето на хората.

Щях да се съглася, яко въпросният специалист дори беше намекнал за подобна причина за отказа си. Вместо това обаче той ясно си го е казал -" това са пари за мен".

ей палячооо, отивай си при женка ти и не се явявай по медиите, под какъвто и да е вариант, доста си дразнещ, браво на девойката дето ти представи личността

Кои са тия?

този е слагал на Путя ботокса..

Д-ра Енчев , е мнооооооООООоооого беден !

просто тоя помияр се е самозабравил от "имане" , такива като него пари за благотворителност никога не са имали , а и да питам чий х*й търси в комисията за плеймейтки , защото знае кои му пълнят джоба после , нали ?

"Енчев...д-р Енчев"....тоя помяр поне да не се обяснява повече,че става още по-грозно. "Ето ти награда,ама ще си я платиш,както и другите са си плащали....не искаш да заприличаш на маймуната,в която съм превърнал жена си...е, тогава нямаш право да я преотстъпваш....иначе,аз адмирирам всяка благотворителност,стига да не засяга личния ми джоб".....Клоун!

"не искаш да заприличаш на маймуната,в която съм превърнал жена си" :)))) ха ха ха ха ха разсмя ме човек

Уронване на престижа? Чий? Понеже и двамата го имат и то в излишък...

Доктор Енчев сигурно е забравил, че пластичната хирургия всъщност е реконструктивна хирургия .Целта е да се помага на хората, които са пострадали, а не да се помпат устни и цици със силикон. Той е лекар - Хипократова клерва е давал. Забравил е май какво е обещал там.

ама от реконструктивната не се изкарват пари

А кога ще забранят рекламите на касапската хирургия по билбордовете, така както направиха и с тези на цигарите? Цяла година гледам това нахилено лице да ми "говори" за разни "мисии", "симетрии" и прочие...

Добре, разбрах, за да не ми крият любезните коментари, ще отправя и няколко похвали: На първо място, хвалА на такЪви жени за игра, дребни, но иначе с големи сърца и ум, и без които развитието ни и дори нашето съществуване са поставени под въпрос На второ - хвалА на такЪви лекари, хем трудолюбиви, хем успяли и известни, хем естети и дарители, хем приютяващи онеправдани от природата и обстоятелствата същества, вероятно извънземни от третия вид, тоест пол

аззз

прав е д-р Енчев, само адвокат и съд ще оправи нещата....

Помиярска история... Отделно от темата: ако е толкова добър, защо не може да "оправи" лицето на жена си?? Мазохизъм??

Ееееехе! Ами много ясно защо не я оправя, за да не я "оправят" после други!

:D

А кой казваше ,че миските били тъпи ,а лекарите интелигентни?!! Явно всяко правило си имало изключения. Браво на момичето! Срам за ''лекаря''!

Докато има будали ще има и шарлатани. Да живей естетичната хирургия.

ха ха мацката има малки цицета и не иска да си слага силикон. каква антиреклама за доктор енчев.

Което показва ,че истинската жена е красива в сърцето а не в силикона

Ами то филърите в устните и са колкото за две яки цици да ви кажа

Важни са гънките в мозъка ,а тази жена определено заслужи уважение. А с красивия жест показа ,че и сърце носи в гърдите си и спечели симпатиите на много . Браво!