Ева Мендес роди тайно момиче

Ева Мендес е родила тайно второто си дете от актьора Райън Гослинг.

Обратно в новината

Коментари - Ева Мендес роди тайно момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да си роди едно явно момче.

Егати тайното момиче. Казва се "Тайно роди момиче" а не "Роди тайно момиче".

Така е по правилата на тайния жирналистически факултет..

Хиспаниците, латиносите са американските цигани, досущ са като нашите мангали.

ха-ха. Да им честито и да са живи и здрави. Е, Райнчо, може и да е искал второто да е момченце, ама като е художник , да са му живи и здрави дъщеричките.

Като чета коментарите и си давам сметка защо държавата е на това дередже))

Добре де, напиши прозрениятаси, за да можем и ние да почерпим нещо от твоя гений! ;-)

Тяйно,тайно чак в бг разбрахме

Не бе, момичето е "тайно" иначе раждането е на всеослушание.

яко цигане!

Какво ли означават минусите, дето са ти сложили? Дали, че цигането не е яко? На мен ми изглежда яко! Иначе очевидно е цигане! А и какво лошо има в това, че е цигане? И аз не бих се отказал от такова цигане, ама не ме огрява! ;-)

Е колко тайно можеш да родиш????

Толкова тайно, че кьораво и сакато у нас вече знае, дори и да не знае коя е тая!

Само преди 3-4 години казваше, че още не е готова за деца, беше 38 годишна. И кога успя да размисли и да роди две, браво.

Gal

Срещна правилния мъж:)

Разумно е човек да крие личния си живот.

на всики злобари, срещнала е любовта, за това

Щом не е биела камбана на всеки ъгъл и не се е разчекнала пред всичките канали, а е родила както раждат всички нормални жени, значи е родила "тайно"?

Какво лошо има в това жените, които искат да се разчекват, да го правят пред камера? В повечето случаи гледката е приятна.

някой ден, като ще имаш жена или дъщеря, направи това с тях, щом е толкова хубаво според твоята куха тиква

абе тая нали беше егоистка и нямаше да има деца, та тукашните БГ фригидни чуми я даваха за пример ....пък сега, 2ро дете. А тукашните овци нещо ги няма да коментират....айде слагайте минусите..

Много така приказват, когато са млади, но като затиктака биологичния часовник и веднага си променят мнението. Тя пак е имала късмет, че успя да роди, и че си беше намерила човек до себе си, другите продължават да обясняват как нарочно не са го направили.

А даваш ли си сметка, че зад нежеланието да родиш може да стят купища фактори. Нпаример- не всяка би искала да роди от кой да е, само заради идеята. Повечето женици дето раждат "млади" не подбират, за това и децата им не са особено качествени. Да не говорим, че най-много се размножават най-нисшите слоеве на населението. Само за инфо, знам, че няма да го схванеш!

Ти лично да си чул от нея така да приказва? Или много вярваш на всички партенки по вестниците и в интернета?

Според мен това е много болна тема - и жените които не успяват да родят навреме винаги ще кажат, че е нарочно. Но нямат моралното право да промиват мозъците на по-младите, че имат време и да не бързат, защото това вече е престъпно.

Много точно казано. БРАВО

Не може да имаш деца само заради упражнението....Дали е късно или не на 38 е друга тема. За мен не е. Но ме дразни българската провинциална идея, че като нямаш деца, не си реализирана жена. Защо го няма този социален натиск към мъжа ? Като ги гледаш из бг с обръснатите глави, шкембетата и бермудите през лятото, честно - какви деца от тези мутанти. Да си ги туткат разни там силиконови кифли....

А даваш ли си сметка, че има хора (и жени и мъже), които просто не желаят да имат деца???? И не защото са малди или стари, а просто защото не им се занимава или не искат да си жертват кариерата? Какво е това селско тесногръдие...

Две холивудски звезди, които не правят шоу от раждането на децата им....Ами то си е новина ! Вместо агентите им да съберат папараците, да ги строят пред болницата, да снимат всеки роднина, който влиза и излиза, а майката да излезе навън само 6 часа след раждането по клинче, за да покаже хубавата си фигура и пътем бебето...А тези - решили да се откажат от цирка ! То си е направо за Гинес - нормална реакция в меката на нарцистичните празнотиквеници...Милиони деца по света се раждат всеки ден без покрив над главата, в бедност, глад и войни, а нашето тъпо общество се впечатлява, че два скъпо платени развлекателни продукта са решили поне за малко да бъдат просто човешки същества...

Публично ли трябва да го роди детето? На площада, с пряко излъчване по телевизията?

Luna0102

Родила е тайно от Гослинг, той милият разбрал от медиите, че половинката му родила, иначе медиите са били поканени да снимат събитието.

Не знаех че съм бременна

Ми добре правят. Защо трябва постоянно някой да си вре носа в личния им живот...