Над 6000 гости на сватбата на дъщерята на Ердоган

Над 6000 гости празнуваха "сватбата на годината" на малката дъщеря на турския президент Реджеп Тайип Ердоган - Сюмейе, и Селчук Байрактар.

Обратно в новината

Коментари - Над 6000 гости на сватбата на дъщерята на Ердоган | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за по-голяма селяния и прованс може да се види само по сватбите на най-добрите му приятели арабските шейхове или по сватбите на наркобароните. боклука си е боклук каквото и да го правиш. дъщерята е моден лидер - тя откри линията наречена бинтирана глава. не знам кой в бг се вълнува от тази идоития.-

едно допълнение - от факта кои балкански политици са били на сватбата може да се направи листа с кой е подкупван от ислямистките саудитски организации на балканите.

но с тази бинтована глава още по

Булката има интересен Скафандър- Булка Космонавт. Агент Иванов(демек - "високопарният" Местан ) дали е бил там, и дали жена му също е била със Скафандър?!

Ние с Рамадан Кънев и Ресим Плевнелиев също бяхме... Голяма сватба, коджа дюмбуш си беше. Рамадан Кънев такива гюбеци хвърля ....Машалла.

Много гости - всичките ислямисти.

Политически съюз на сватба!Няма млади кумове,няма самостоятелност,само политици,от едната страна турски,от другата европейски,освободили се преди повече от 100 години от същото!Ама,така де,хубаво било,много "прогрес "е донесла Османията,та голям зор пак!иначе младите са готини,като се махнат подробностите,с които са заставени да се съобразяват!А кумовете,остават вечни роднини!

сега булката честна ли е или не... щото ако не... връщаме я... ние дупчени билети не щем....

не е честна... в нашето село един я е минал... в 8 клас....

Абе, кой отговаря за стайлинга на тези анадолски палячовци. Тази като е омотана така, красавеца до нея не трябва ли да е с чалма?

прави хората като от каменната ера, но и тогава е имало предполагам повече свобода

Булката е с увита като пашкул глава, а младоженецът с модерна прическа. Дискриминация. Свободата за жената е табу! Добре, че поне лицето й грее.

Абе пичове, нашиОт ДОСТ присъствал ли е ?

на руския, едните си имат султан, другите император.

А АМЕРИКАНСКИЯ СИ ИМА ЧЕРЕН ИМПЕРАТОР- МАЙМУН.

Готин е Черньо,за предпочитане пред изброените!

То хубаво вървят към нов халифат , но някак си сред забрадките липсват чалмите. Друго си е една 40 сантиметрова разкошна чалма да има на всеки читак, хем ще го прави по висок хем придава завършеност на фотото.

ХАХАХХА Мн. добре казано, но си представете колко запарва чалмата, колко е неудобна за носене! Защо да се тормозят?! Двойните стандарти са доказателство, че не им пука за жените им - дали е лесно да си с "бинтована" глава дори и на сватбата си?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

като не носят чалми на някой може да му хрумне скверната мисъл че ханъмите са по-мюсулманки от ермалък

Турците дали се усещат, че вече си имат султан?

Това не е ли царска сватба в "демократична" Турция? Даааа... Хората си искат царете... Е, зависи с кой акъл е нацията, та такъв и царят, ако трябва да сме обекивни. Англия има доста сносна кралица. В Испания кралското семейство се издъни яко, сега да видим ак ще се изправи. Северняците държат фронта, там нещата са спокойни и уравновесени, сиреч кралете там си изпълняват ролята. Но пък в държави като Туция, Русия и няколко подобни нещата са доста вкиснати. Вмирисват се по начин, който няма да доведе до добро тези нации. И вече от две-три години си личи така ясно, че даже и тъпаците вече сгряха какво значи култ, какво значи демамгогия и какво значи тоталитарен режим, скрит зад демократични конституции. Занчи упадък, ето какво значи. Такъв блясък и такива богатства в ръцете на времени лидери - е най-оапсното, което може да се случи на една държава.

Това беше най-вълнуващата сватба, на която съм присъствал.

Защо не донесе малко лукум от сватбата и за нас Щерев. Сигурно този свети на тъмно.

Премиерите на Сомалия и Индонезия играа ли гюбьек?

е учила в САЩ и Англия. И там ли е била така омотана по главата?

И не е имало капка алкохол на сватбата, щот пророка преди 2000 години така бил казал :) :) :) Сватба без пиене : хахахахахахаххх :) Кухи лейки на поразия :)

Ни винце, ни бирка, овча лой - на курем.

Мухахахахаххх :) Тая кадъна е със забрадка :) в 21-ви век ! Ясно колко и е умствения багаж :)

И там ли ще обвиниш всички дето носят баварски народни носии? м? изглеждат още по смешно в 21век...жени с огромни деколтета и много дълги поли...на коя и отива на коя не...но това е традицията....

И какво нецивилизовано и грозно има в жена с големи цици, широко деколте носеща халби с бира ??? Нормалните хора от 21-век, особено мъжете харесват такива неща. Аз не мога да понасям хора с манталитет от преди 2000 години, които на всичкото отгоре се опитват да поучават по-развитите от тях :)

Всички мюслита са примитивни и психически увредени, затова когато видят неомотана в чаршафи жена си губят ума и започват да гледат и пипат като невидели жени. Щом претендират, че уважават жените, трябва да ги уважават и когато не са омотани, защото омотона неомотана жената си е жена /т.е. жените са еднакви/!

снимка на която зетя целува ръката която ще ги храни?

Тая да не е раково болна и без коса, че се е забрадила така?

това е тъпо грозно и обидно. не те ли е страх какво може на тебе да ти се случи?

Много ме е страх, ама за щастие не зависи от коментарите ми под статии за забрадени жени... Иначе и на мен ми е обидно да си крият косите от мен, какво, аз да не съм втора ръка човек, че не искат да ми покажат косите си?

Време е Западът и Изтокът да се обединят: жени с напълно покрити глави и гол гзъ

на сватбата само правоверни ---един неверник не е поканил ердоган

наскоро четох книгата на латифе ханъм (първзта съпруга на кемал ататюрк) преведена на български. по нареждане на ататюрк, който иска да нарави от турция модерна и светска държава се премахват фереджетата (освен другите неща като промяна на азбуката, прогонване на султана и харема и т.н.) латифе ханъм е една от първите, които свалят фереджето, за да насърчи другите жени и да служи за пример. сега - според мен - кемал ататюрк се върти в гроба като гледа как в 21 век модерна и развита турция се превръща в османската империя от най-тъмните й времена

Абе хора 21 век сме ясно е вече че земята не е плпска и че по света има и други култури освен евроейската каква е тази непоносимост кое е чудно че е с забрадка боже мниго сте изостанали...

Да си слагат забрадки колкото щат, но да не налагат на всички своето забраждане.

Хич не сме изостанали! Много сме си наред! Как така ще приемаме такава простотия тези да се шаршафосват!!!

Забрадки, картечници и телефони с екрани, по които можеш да отмахваш с цяла длан - с две думи президентска турска сватба. Липсват шарени шалвари и вити чехли. А може и да не липсват, ама къде ти време да се огледат 6-те хиляди чиляка.

тая фамилия оцигани хубавите и цивилизовани туркини..

Големи експерти се навъдихте драги коментатори.Хайде марш по кошарите.От завист го правите.

Много рано са се били мангалите че и намотали главата с бинт !

Нищо особенно , обикновена Циганска сватба ! Това е последното събитие на Ердоган , следва разпад на Държавата Турция на четри части ! Обонго Хюсеин си отива и край!

Много точно!

Роклята е стилна,скъпа,явно булката има вкус за мода,но този тюрбан,увита и допълнително и това стигнато до невъзможност лице,как изобщо може да се радва главата си!Ако зетя се облече като арабин в бяла роба,ще са като брат и сестра.На една от снимките се вижда внуче,облечено като арабче саудитче, ислямистче.Това ли е бъдещето?Машалла!Може би ще разрешат и харемите и многоженството,щото било"възпитателно,а дали и зетя ще може да е многоженец,както тъщата се изказа,че харемите били "образователни"!Луда работа!Иначе,кралска сватба в ислямски вариант,хвърлени милиони,да не остане по долу,в същото време в граждански вариант,ама нещо за гражданска сватба,не се връзва!Както и да е,много се е взел на сериозно и си е повярвал тъста ,дори нямат и приятели на младоженците да кумуват,щото султана не дава!

абе много грозни хора на едно място....тея са си чисти цигани като ги гледам.

ууу,каква е грозна тази туркиня с бялата бурка.

Сичку ша има беее, а чаршафа е на Вирсачи, ... Шмекерела е поканена да го пренесе до Евро парламента, да видят, колко е невинна Турция ; )

Кичо

Тея как ли са се цунали за "горчиво" без да си нанесат лицевочелюстни травми с тези поялници?А ако булката реши френска любов директно жениха е опериран от апендикс...

Снимките с европейски ориентираните пингвини къртят.

Силно бинтована стегната превръзка на главата,допълнително увита в дантелен чаршаф!Някой спокойно може да я удуши,без да иска!Ма тази младоженка като си свали бинта,на какво ще прилича?Сплескана коса,изпотена глава и миришеща на нещо,че и парфюма няма да я спаси!Трагично!Ех,Ататюрк,да видиш цирка и пародията на републиката ти! Че и събрал куп наивници от бившите колонии,къде Босна,къде Албания,които пък скоро празнуваха освобождението си от Османската империя!Освобождението,ма и те натъкмени,уж по мюсюлмански!Лъжа,много лъжа и много амбиции,вече не се прикриват!

E, Меркела нали му прати пари за сватбата : ) Целият Евро парламент е присъствал, дрескод - бурки, шалвари и чалми ...

Каква е тази забулена чалма.?! Дори шалът й не е в цвета на роклята. Пълна излагация. Абсолютно съм сигурна, че дечицата на политиците си живеят западен живот из Европа и Америка. И само по медиите в Турция с се прават на тихи, скромни и набожни

тези цифри, с които си се логнала, сигурно ти са егн-то??...68419 ?? на бая километри си, ма како?! ;))

А ти са на много малко акъл, бе цигане!

Султана си жени щерката ... голямо лапане за тази фамилия докога ли ?

ваи,аллах,ам чи тя облечена в бяло и лицето ии се види.ваи,ваи.де ги чените бурки бе джанам?няма ли кои да ии даде една на заем?

Ох, тази булка като я гледам, май от химиотерапия се връща :(....

Като гледам подобни снимки, разбирам защо мюслитата увиват женките си в парцали. Е.ати ... дъртия краде милиарди, а му се свидят няколко хилки да оправи носа и ц.ц.те на дъщеря си! Ако се беше охарчил, можеше зет му да е нещо повече от Селчо Байрактаря!

ТАТЕ .... АКО БЯЛА ПИНВИНКА СЕ СНОШИ С ЧЕРЕН ПИНВИН ДЕТЕНЦЕТО ЗЕБРА ЛИ ЩЕ Е ? :)

Виж ги малоумните мюслита в какво превръщат жените си - в бинтовани и опаковани мумии. ББ да пита приятеля си Ердоган и за българските жени ли е предвидил да ходят с бинтовани глави? Най-добре е ББ да закупи същия тоалет за дъщеря си. Веднага!

с това на главата прилича на людмила живкова!

КРАДЕНИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ЛЕСНО СЕ ХАРЧАТ!!!

Уточнявам - крадени пари от цяла Европа лесно се харчат. Пари и от нашите и Вашите данъци! Ердогановата рабога с тая свагба е - с чужда пита помен прави!