Режисьори: Парис Хилтън е съвременната Мерилин Монро

Наследницата на хотелската верига "Хилтън" Парис Хилтън ще продуцира документален филм за живота си. Режисьори я нарекоха "съвременната Мерилин Монро".

Обратно в новината

Коментари - Режисьори: Парис Хилтън е съвременната Мерилин Монро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро е американската Тоца, мис Крокодил.

Мисля ,че животът на Парис Хилтън не е към края му , за да се прави филм за него.Но дори да е така , то не виждам нещо поучително в този живот.Не разбрах защо й беше допълнителната известност , която придоби с онзи порнофилм, който беше снимала с някой си в един хотел в Париж.Ако тя търсеше как да дебютира в порноиндустрията, този филм бе добра идея, но за всяка друга цел в живота-не е подходящо начало.Как и къде се е напивала и колко е повръщала след това - са следващите лайтмотиви от жизнения й път, за които обществеността беше регулярно известявана.В крайна сметка ,ако трябва да се резюмира животът й досега в един филм,то сценаристът и режисьорът могат да покажат чрез живота на Парис на света що е то едно безмислено съществуване.

Тая маймуна наистина игра в някакъв третокласен, супер тъп, зверски долнокачествен трилър, в който стааше въпрос за - познай - хохохо! група колежанчета през нощта в кола, които свиват по некъв черен път в гората, и попадат на неква къща, пълна с восъчни фигури...безумно тъпанарски филм, но да, Парис игра една от колежанките и май нея първа я заляха жива с горещ восък и пукяса.

тя е красива актриса модел, певица?! ооооок. Аз съм супермен. тя е едно от най-бездарните същества на тази планета! известна е само заради това, че е наследница на фирмата. инче не е направила сама. гледах клип в инстаграм как тя прави евечеря. понеже не можеше да включи котолона използва ютия за да си запече бекон. Почти всеки е по-талантлив от нея.

Аз лично ще я запомня с пиянските и наркомански изцепки в хотели самолети .Нищо особено не е .Но просто е Хилтън.Името работи за нея.Други качествени хора се трепят цял живот да работят за името си.

Туй кучИ Парис ако нямаше тая фамилия, никой нямаше да я погледне и щеше да смучи... за пари!

50 години след смъртта на Мерилин Монро светът все още говори за нея. Приживе П. Хилтън е забравена... Опитвам се да намеря приликите, но стигам само до разликите.

Хахахахаха. Това е най-веселата новина, която съм чел тук :D

Еми да и двете са коври като за едната се твърди че е била и актриса...

МОЛЯЯЯЯ?!?!?!?

Много снимки, бе! Все същата овца е на всяка от тях, де. Е това е ПР. Съжалявам, че ще политизирам и драматизирам темата, ама ми напомня по някакъв начин Боце. И той тъп, неталантлив и патетично жалък, но пък хем премиер, хем кмет, хем спортист, хем генерал, хем доктор, хем градинар и народен родител, будител и обединител. Е и това е сериозен ПР. Разликата е, че Парис е безвредна твар.

само сергей е истински мъж, съгласен съм напълно с теб, бойко не става..

...и там беше като пън - безизразна, скована и скучна!

това леке...

Аз не я харесвам.Мишка някаква, само че с пари, много пари.А който има пари става красив .Парите красят човека.:)

успяха да ме разсмеят, бях забравила за съществуването на тази, явно, всестранно надарена особа, хахаха

Какъв елегантен начин да наречеш някоя к.рва.

Измислена личност, продукт на парите си, които при това не са изкарани от нея! Не виждам никакви допирни точки с Мерилин - също скандална за времето си и не твърде стабилна, но със свой собствен, истински живот - никой не й е дал началото и за всичко е платила със себе си!

Тоя парцал не става и за челна греда на кочината ми. Да стаа и са маща...

хахахаха

Тя в тоя филм участва като порно звезда?

какво й е на лявото око

Никой човек не си избира данните по рождение, и не бива да бъде подиграван за нещо вродено. Виж, за нещата които са продукт на собствения му избор, може и даже понякога е полезно.

Проблемът й е в ГЛАВАТА, а не в лявото око ;) !!! Щом мисли, че може да се сравнява с М.Монро, трябва й добър психоаналитик, пък защо не и психиатър :)))) Дали може въобще да различава молец от пеперуда ;) - съмнявам се!

А, нищо й няма от бъркалката на коктейлите е !

ПФХАХАХАХХАХАХА Успяха да ме разсмеят :)))) Парис и Мерилин Монро ХАХАХХА Това е статия за това за какво Парис мечтае ли, че не разбрах?! Очевидно е, че тази й мечта не може да бъде реализирана, дори и с много пари ;)))))

Завистливци ! Нямате парите и славата на Пенис Хилтън, седнали да коментират по западнали форуми.

А ти, драга, що фириш по "западналите" форуми?

бизнесдама-парите са наследени и просто се харчат, светска особа- това-да/скандали и прочие/, певица-ха-ха, актриса/кота и къде е играла, модел /може би/и писателка- ха-ха -,нима има какво да ни каже??.

обществото разбирало я погрешно хааххаах.... само как говори ти става ясно, колко лигаво парче е!

"...бизнесдама, светска особа, певица, актриса, модел и писателка..." Нищо ново. В България е пълно с такива "талантливи" звИзди.