Джоди Фостър: Беше ме страх от Антъни Хопкинс

Носителката на две награди "Оскар" Джоди Фостър разкри любопитни подробности за снимките на "Мълчанието на агнетата" и "Шофьор на такси".

Обратно в новината

Коментари - Джоди Фостър: Беше ме страх от Антъни Хопкинс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истинските, големите актьори! Така се вживяват в ролята си, че им е трудно да излязат от нея. В момента гледам "Острието"

и аз го гледам.

за да могат да се въплащават в различни образи, да създават впечатления, да имитират чувства и персонажи, повечето актьори са вродени манипулатори и психопати, което в този случай няма лошо. най добрата роля на антъни хопкинс, който изнесе целият филм.

Докато си говорих през стъклото на клетката със стажантката от ФБР/агент Старлинг/ си мислех дали първо да изям части от нея и после да я опъна или да процедирам по обратния ред-първо секса после яденето.Усетих обаче ,че е сложила твърде евтин парфюм и реших да не си търкам излишно зъбите с нея.И без това храната в ареста на ФБР е с една идея по-добра за масовите убийци спрямо обикновените престъпници.Уважават ни хората !

то какъвто е човек в живота такъв и във филмите

Кога за последно си пи кафето с Фостър ? Или с който и да е актьор от нейната класа?

Пише се разкопчАй !!!!

убаф филм

Той също се е страхувал - все пак не е жена като жена, а жив лесбус.

Лесбус някакъв вид микробус ще да е...

няма да е нещо малко като мини купър или голфче, нещо голямо ще да е, разработено, американско. може би буик, кадилак.

Баси мамата тъпите реклами... честна пионерска!!!

За Аdblock plus не си ли чувал?

Уф, какъв адблок бре! Говоря за Джоди Фостър и тъпата история, че я е било страх от Антъни Хопкинс! Какво ли няма да измислят остаряващите и изпадащите в неизвестност... за малко внимание отново! Супер глупава история - честна пионерска!

Не в американско, а в шоуто на Греъм Нортън снощи по БиБиСи. И да наистина, поредната зле преведена статия.

Грешите, шоуто не се излъчва по BBC, а по BBC America - шоуто си е американско, независимо че водещият е ирландец. Преводът е на цитираната в текста агенция БГНЕС

деер

И ти , ако си фен, аз съм извън земен...

Шоуто е британско!

Поредната зле преведена "статия".

Джоди е страхотна жена. Жалко, че е лесбийка и предпочита да лиже футки, вместо да прави секс с мъже.

не се коси, нямаше да се класираш даже да беше super straight мацката

Няма американски филм, който да е минал без свалка между артистите, до като е сниман. Така че и за тоя нещата би трябвало да са ясни и без много приказки.

Развратни американци! В Съветските филми разврат не може да се случи, защото и женските роли се играят от мъже в роклички с червило!

Да бе... В ''Жега'' например Де Ниро и Пачино сигурно са си легнали...

Тоя филм го гледах на тъмно и със усилен телевизор - и сестра ми ма хваща за рамото откъм гърба ми- и вика какво гледаш- честно ви казвам, разбрах откъде се отделя адреналина

Не е било адреналин. ..

Било е куролин.