Швеция разкри разходите си за ”Евровизия”

Швеция брои 20 милиона евро за „Евровизия“, българската делегация отказала да плати 30 000 евро за индивидуална мултимедия.

Обратно в новината

Коментари - Швеция разкри разходите си за ”Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имАли - похарчили. ще ми е интересно дали ще публикуват колко им е печалбата ?

са майка и леля на мизерията. Маймуни не се ловят с трици, затова и ни направиха на маймуни. Англичаните казват, че не са толкова богати, за да си купуват евтинии. Веднъж и рядко, но от най-високо качество. И единственото безплатно сиренце е в капана за мишките. Мислете, съберете средства и тогава пак се явете.

маймуните не се ловят с трици , затова на маймуни ни направиха!???? странна логика

lu4ka

Ами отиди и виж, как англичаните използват всичко да последната секунда в която може да се ползва и тогава говори. Когато една английска дървена ограда на 50 години се счупи, се сменя само счупеното платно, а не цялата ограда. Рестото се връща до последното пени. А имат, защото са на принципа: Имам, защото не давам.

Хейтъри, лузъри, задръстеняци, кой ли се интересува от вашето мнение?

не я подценявайте . Пробвах танцът и , един познат колоездач ми даде неговите там приспособления , не знам как се казват и започнах и да мигам в тъмното . За да не се разсейвам попчето от компанията пееше но за съжаление загубих равновесие и се изплющях на пода . Търсихме къде е грешката и Пешо - бръснаря каза че е от прическата . Тя била от типа " Тука има - тука няма " и балансирала танцьора . Да , аз разбрах че не мога нито да пея , нито да танцувам и не изглеждам добре . Значи съм идеален за евровизия , а ?

Ти не можеш ни да пееш ни да танцуваш, но можеш да завиждаш и да плюеш.Затова си никому неизвестно нищожество!

Поли, супер си!!!

Песента е някъде от 80-те години.

Догодина бюджета 5милиона, Украйна е във фалит и ще е интересна организацията

Четейки коментарите, чак започва да ме е яд, че никога не съм гледал ГъзоВизия! Ей така, от любопитство...

Малко факти - Глубен е най голямата сферична сграда в света , капацитет 16 600 човека което е рекорд от 2014 г,при хокейни турнири капацитета е 13850 седящи места . Построен е 1987 г за 3 години , а строителната компания твърди че може да построи нов Глобус за 1 година .Малмьо арена е с капацитет 15500 . Най голямата е френдс арена Стокхолм 65000 седящи места следва Теле 2 арена с 45000 . Все пак Арена Армеец е постижение на Бг строителството .....

Цялата тази Евровизия вече мяза на тотално разпищолено гей парти, в което по подмолен начин награди печелят разни политагитки.

Това, да харчиш безумно много пари за простотия е глупаво. А,че Евровизия е простотия отдавна е факт. ........

Джъстин Тимбърлейк бил засечен на летище Кенеди да тананика If love was a crime и да си свети в очите със светкавицата на телефона и да си криви краката . На въпроса защо го прави той отговорил : " питайте полигенова защо го прави , аз не знам " .

Весело мнение! Макар, че Поли наистина добре изигра ролята на инфнтилна тинейджърка на сцената в Швеция! Иначе е симпатично момиче, има приятна естествена усмивка... Що и трябваше да се кривоти без никаква връзка с песента си, да се постригва като безполово същество и да се държи като недоразвита....? Но след като преди време спечели оная брадатата жена от Австрия с многозначителната фамилия на немски кренвирш, явно това е печелившият тренд!

НА ПЪРВО МЯСТО ДА ДОВЪРШИ СЛУЧАЯТ С ДВЕТЕ "ДЕВОЙКИ" /П.....И"/ ПО КАЗУСА ДЖ. АСАНКАТА, ЗА ДА НИ Е ЯСНО ДАЛИ ДА ПОСЕЩАВАМЕ ТАЗИ СТРАНА И ДА СЕ "ЗАГЛЕЖДАМЕ" ПО "ДЕВОЙКИ"

Гледах малко от...хаоса! Е, при тази светлина - песните бяха излишни!

,,на кон курса,,...Уинд ю вее на уайт хорс...България е дала милиони за да участва три минути и няколко секунди на този извъртян вече конкурс...Нагло е да се искат още пари след като конкурсът вече е минал.Затова и румънците се отказаха от участие.А те платиха ли фоерверките на Слави за закриването на детската Евровизия?

Толкова много пари за една огромна безмислена глупост.

А печалбите колко са? Публиката нали е плащала за да гледа концертите, за да ходи по заведенията, по ресторантите. Телевизиите също са си плащали за да излъчват. Изпълнителите също.

ужас нито една песен дори на средно ниво а толкова много изхарчени пари!!!??? никога не съм понасял тези изкуствени държавно администрирани конкурси аз харесвам горе-долу поли отдавна но песента й беше тъпа всеки ден по света излизат много много по-качествени парчета от тези в тази измислена евровизия

Изслушал ли сии всички песни за да казваш, че не са над средното ниво? Имаше много хубави певни, които не се класираха напред. И това е така всяка година. И ако сравняваш Евровизия с някоя от Американските наградни церемонии, си е на много високо ниво.

Това "отказа да плати" звучи като нещо, което е било дадено от шведите, но нашите са решили да се ослушат и да не платят. Хайде малко да си обогатите изразните средства и да пишете ясно и разбираемо, а не циркаджийки-сензационно.

мноо си тъп! Предлага се и се иска заплащане. Ако се ДАВА ше е безплатно..... Всъщност, идеа! На следващиа конкурс ше е задължително и ше струва 45 000. И ше ти заповедат там, на место, да доплатиш! Така по ли те кефи?

"брои", "извади на светло" "курс за коне" са само част от нелепиците, които сте написали. Ако ви пише човек, че сте неграмотници ще се фръцнете и няма да си вземете бележка. Затова ще ви пиша, вие не сте неграмотници, неее, вие сте от новите поколения с виШо!

Можем ли да си представим колко ще ни струва, ако някога спечелим Евровизия и трябва да сме организатори?

споко. Те 30хил. не са имали, а пък за организиране на цяла Евровизия да не говорим.

можем,можем. най-много, преко сили, 2 милиона лева. щот от таз година тва "събитие" е равно на фестивала за политическа песен "ален мак". Което не струва много, почти нищо. че зрителъ загасва екрана на 2-рата секъндс.

нали не си представяш ,че въпреки похарчените 20 млн. шведите ще са на загуба ? така, че ако ние организираме Евровизията ще намерим пари , които скоро ще се върнат. а и не е задължително да се дават 20 млн за организация. може някой да се справи и с по-малко.

sps_hrsf@abv.bg

ТОЧНО ТВА СИ ПРЕДСТАВЯМ! Ако беха на ПЕЧАЛБА, никога немаше да оповестът разходите ПУБЛИЧНО! Не си наясно как се прави бизнес. Ако са направили добра инвестиция - разходите стават строго поверителна информация! Щот следващия път ше съберат само ОТБРАНА ГРУПА ИНВЕСТИТОРИ и ше им кажат: разходи 20 милки, приходи 30. Очаква се да направиме по-добро шоу таз година с разходи 30 милки и приходи 50. Ше ли ИНВЕСТИРАТЕ, ЗА ДА СПИЧЕЛИТЕ? А така - фърлено "имаме 20 милки разходи" казва на НАП - първична инвестициа 15 милки, разходи 20, вътре сме с 5. ПРИГОТВИ НИ НАМАЛЕНИЕ НА ДАНЪЗИТЕ, ЧЕ СМЕ НА ЗАГУБЕС......

Ще ви "спамя" докато се ограмотите !

Luna0102

Курса на коня разбрахме е 14 мил. евро, а курса на магарето как върви днес?

"Разходите" разкрили ... А приходите?! Само не ми казвайте, че цялата тази лудница и суматоха от светлини и визуални ефекти не е с цел зомбиране на потребителите и яко печелене от рекламите, а от някаква филантропия на държавно ниво ... Аха, как ли не?! И още спонсорство на "високото изкуство" на песновката-еднодневка ... Много ми е интересно, освен "Ватерлоо" дали някой си спомня още една песен от тоя "конкурс"?! Визуално може би финските олигофъри "Лорди" заради чудовищните им костюми, първата украинка заради танците и кожените парцалки, с които беше отчасти прикрита, нашите Елица и Стунджи, щото бяха впечатляващи с барабаните, и норвежеца Александър Рибак с много хубавата мелодия и забавния номер с тези танцуващи мачовци и двете красиви шведки ... Но никой не може нищо да запее или да си спомни името на песента ... А, и "брадатата Кончита" от неизвестно какъв пол и вид от Австрия ... но не и песента на това недоразумение... (((( Адски глупав и измислен конкурс -само реклами и шумотевица ...

Разходите за организацията обикновено са такива, че никоя държава не се натиска да прави Евровизия освен Бугаря.. За приходите, те си знаят.

Много як "копи-пейст" е падал като гледам :)

Всеки случай точно от теб няма какво да се препише.

А защо не пишат колко са им приходите? Почти всички участници ползваха светлинно шоу, което разбрахме, че е 30000 евро ..., хотели и нощувки, алкохол изпит, вечери... Що се отнася до конкурса - имаше хубави песни, които дори не отидоха на финала. Системата за оценяване не струва, нито по стария начин, нито сега.

А нашите кога ще си обявят хонорарите и разходите?

Ти не си ги платил, така че няма и защо да търсиш сметка! Да не говорим, че ние се представихме блестящо, та и да ги беше платиш щеше да си получиш парите с лихвите. Ааааа, грешка - ти вече си ги получил с това, че пак станахме известни!

Защо такава конфиденциалност? Да не би да е пусната перачницата за пари? Отговаряй като те питат! Целият отчет по азбучен ред, кой колко прибра и колко похарчихте.

А ,СПОРЕД ТЕБ,КОЙ ПЛАТИ ЗА НАШАТА ДВИЗДЪ ДА ПЕЕ ТАМ?!ДА НЕ МИСЛИШ,ЧЕ ПАРИТЕ ПАДНАХА ОТ НЕБЕТО?ЦЕЛОКУПНИТЕ БЪЛГАРСКИ АДИОТИ НАБРОИХА ПАРИТЕ,БЕЗ НЯКОЙ ДА ГИ ПИТА ДАЛИ СА СЪГЛАСНИ ТОЧНО "ВЕЛИКАТА"ПОЛИ ДА ПЕЕ!

Азербайджан, т.е. ОНД, пак показа как се крадат пари.

Изхарчили 3 пъти повече от Швеция. Направо си е лапачка. Кланово-комунистически традиции.

"кон курса" ??? Това да не е някой нов модел GPS за каруци? :D :D :D

Оправете си граматиката! Цялата статия е пълна с грешки! Срамота!

Ей, журналистите, пишете по грамотно! Правописните Ви грешки са натрапчиво ужасни вече!

Мислиш ли, че не искат да пишат грамотно. Искат, ама като не могат.