Кристина Димитрова гостува на Кичка Бодурова в Лас Вегас

Кристина Димитрова беше на гости на Кичка Бодурова в дома й в Лас Вегас.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Димитрова гостува на Кичка Бодурова в Лас Вегас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думи като- Сьомга, Цизър Палас, Тя ме посрещна много добре...... са си чист намек към Дует Ритон. Кристинка си е хитричка и усети още в къщата на Биг Брадър откъде духа вятъра и че коалицията и с Аутсайдерката в къщата Кичка ще и донесе бъдещи дивиденти. Това се видя доста ясно от прозорливите и ето ти сега- Кичка се отплаща на Кристинка за подаденото рамо, но и Кристинка обаче трябва да напише написаното , продиктувано от Кичка и така да натрият носа на Ротон. Браво Криси- дано да си изкарала некой лев! Явно така се прави!

да бе да - от сан диего до мaями 8 часа. това само кристинка може да го измисли. маи си е сметнала кам полета и часовата разлика. по-добре само да си пее а да не коментира.

Може и още как с един, два стопа по пътя, даже не за 8ч, ами и за повече може.

парите правят хората да изглеждат смешни, глупави и нелепи, ама за един прост индивид няма значение как изглежда, да му мислят тия около него, дето трябва да го гледат....

Абе хора, стига с тази завис и злоба,радвам се и на двете , талантливи и успяли и никога не забравят България, да са живи и здрави и дълги години да ни радват .

Абе Криси и Орлин само "приятели" ли са ;-) А впрочем в самолета не се гледат филми, а се спи!

Естествено че Кристина и Орлин НЕ СА само приятели. Толкова дълги години са ходили по турнета, бяха привилегировани от бай Тошовата власт, тогава са били и по-млади, не сега съответно лелка и чичка, мислиш ли че през всичките тия години някъде по турнетата и след концертно напиване и аху-иху не е имало и чук-чук?! Сега вече едва ли,защото са стари и грохнали, но тогава - да.

Именно, тва ми беше мисълта.

на Кристина прякора и беше Секси и беше гадже на Сома, преди да я забърше пенционера

Никога не е късно човек да се изложи като кифладжия.

Не зная защо е пропуснато може би най важното. А то е, че хората на които са пяли са се радвали истински. А това никак не е малко и тяхната благодарност е по скъпа и от парите. Спането в Сизър Палас се смята почти задължителен ритуал. Все едно да отидеш да Рим и да не видиш папата. А едно такова пътуване из Америка, каквото са направили нашите певци, си е едно много хубаво преживяване. В много страни може да се живее добре. Но само за Америка се казва АМЕРИКАНСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ.

.. с Какво тази "новина" Ви обогати ? Иии..тези лични снимки на позиращи жени ! И да ,сигурно са радвали много хора преди години ,...ама все пак ..тов..нема нужда де !

ти къв си бе, че все се изказваш тука? да не си на щат нещо? доста психопатски ми изглеждаш да знеш :) и жалко също! друго не правиш ли, освен да кесиш в дира и да пишеш простотии!?

Хубав лак ама мачкан. Ако годината беше 1996.

Тука троловете от Хатака пак са се изходили мощно по типичния си злобен и просташки начин.

Феновете на Атака са възрастни хора. Тук мажат злобно соросите като теб. Затова и толкова плюсове си получил.

голем,ама много голем праз!

Кичка приема на гости Пичка. Новина и половина, няма що!

хахахахаах, разсмя ме пич :))))))

Кутка и друга кутка, все пак...

Симпатични лелки,Кристина изглежда много по-добре от Кичка. Къщата им в Лас Вегас е закупена през 2008 за 505 000 , а сега струва 575 000 . Дървена конструкция . Изглежда приятно . Имаме много познати шофьори от Вегас със подобни къщи ,нормално.

Да сравняваш певица с шофьор, това го може само някоя малка душица и дори сте си направили труда да проверите колко струва имота на Бодурова. Боже, колко мъка има по тоя свят."

Eй, ама много прост е "лошият матрял", бре, само завист и злоба,.. и храчи и плюе по успелите хора!! ганювска работа, завислива!! Eвалла на боцето за определението, че Mатряла е лош!!! хахаха...

Ама това големите букви за нищо ги нямаш - там където трябва да ги има - няма, там където трябва да ги няма - фул. Но няма значение - коментара ти е трепач, съдържателен, изпълнен с житейска философия и финес.

Ами клавиатурата му като е само с малки букви , ко да прави човека

Hе съм, на изпит по правопис, Hо, ме кефиш, че си разбрал за какво става дума, дали е финес, житейска философия или т.н,.. това е, друга бира!!;)) Hищо ново, не съм казал или измислил, казал го е, и го е написал великият Aлеко Kонстантинов, преди повече от 100 години, а съвсем скоро, ни го припомни... премиера , с определението "лош Mат*рял",.. и е прав!!! Tука, вече съм сложил малко повече главни букви, сигурно по правилно ще ме разбереш, а пък и повечето четящи ще разберат какво значи да им казваш истината в очите, (макар, че тя боляла), но е факт!!! хахаха..;))

коментарЪТ ти е.......

Отлично, даже много добре! Но ще мине време и тия двечките, и другите като тях, като го закъсат, ще се върнат в майка България и ще реват за малките си пенсии!

"къффф" си ти бре,...че и "анализатор"??!! ;)) кои другите ще се върнат бре, цървул??! ;)) чакай си мизерната пенсийка в кенефа и не мисли за другите!!!;)) "къфф" , ще го държим в тая кочина като сме над 20 години в чужбина и ще се пенсионираме тук и ще вземаме от тук пенсии бре завистлив и беден ганю!!!;)) xaxaxa,...xoxoxoxo...;)

Tака е, тази година се пенсионирам и пенсията ми е изчислена. 1140 евро, на месец! A, ако, бях в BG-то, вероятно 450-500 лв максимум!! Pазликата е огромна, едното е евро, а другото е лева!! ;))

Ами то Кичка си върви с името, ако ме разбирате :)))

Това са новините за българските VIP-ове. Кой на кого какво е платил и къде се е снимал за фейса. Селски истории ама това си ни е нивото.

НОВО ПОД НЕБЕТО ЗА КРИСТИНКА!ТЯ МНОГО ОБИЧА АВАНТАТА!БЕШЕ ДОШЛА ДО ФОНТАНЕЛАТА НА БЪЛГАРИ В ГЪРЦИЯ!ИНАЧЕ ГОЛЯМА УСТА КОЛКО Е БОГАТА,КАКВО ПРИТЕЖАВА И ПРОЧИЕ ...

на 62 и 56 г . готини бабета! ако ги гледаш от далече де

Бе, дано и ти изглеждаш така на х техните години, ама надали...

че аз съм на 62! затова ти пиша че изглеждат добре от далече! щото знам на какво мясаме от близко!

да готини, но какво да кажем за Орлин Горанов , щом и отдалеч изглежда по този начин, състарил се е много :(

Кака Кристина е от тия, дето не остаряват. Бих се радвала да изглеждам като нея като стана на нейните години.

По-просташко не бях чувала.ти който казваш това вечно млад/а ли ще останеш.Това за възрастта е турбо тъпо.А що се отнася за двете певици , какво ви пречат.Аз ги харесвам,защото са позитивни и добри певици.Всичко българско е най-добро,не се ли убедихте в това през близо 30 годишната анархия и хаос.

E кой я направи тази анархия, пак комунистите и до ден днешен са пак те на ръководни длъжности и парите са у тях!

Разбери че това е любима реплика на мъжете-комплексари и женомразци (шовинисти/сексисти). Мачкайки жените и оприличавайки ни с предмети, коментирайки ни като опаковки и стока, те се чувстват добре и хранят собственото си его. Скорошно проучване разкрива статистики че болшинството интернет тролове са мъже - те са основния източник на плюене, омраза и клюки!

стари чанти, нема празно.

Много са остарели. Помня ги когато имаха активна кариера, гледала съм ги наживо по концерти в 80-те и 90-те. А Кичка откровено се е одрусала яко. Е, ако има хубав живот, обяснимо е.... Кристина също е напълняла, като млада имаше стройна фигура, а сега е така....абе лелка е станала. Да са живи и здрави, наистина имат фенове и са радвали хората. Мене ме забавляват клюките и кавгите им, смешно ми е, че някой може да се взема толкова насериозно. Дребни махленски кавги, бих ги нарекла. Малка страна, даже кавгите са на дребно...буквално за нищо....глей начи, за едно ядене и един хотел какви глупости се изписали....ма какво да ги правиш, ни дир е световна медия, ни певците ни са световна величина.... Малкотемие, дребнавост и тесногръдие....ко да очекваш от дир и родните соц певачи....антуража на Бай Тошо....сичките до един опираха до него, конгресите му и до партията, а сега са света вода ненапита....

Роксано, толкова си проста, та чак не знам от къде да те подхвана.

Кристина нали се похвали, че давала 6 апартамента под наем, не е имала $100 за хотел и го е платила кака Кичка?

абе точно в Лас Вегас едва ли някъде е $100 на вечер а доста пъти повече, ама айде ..простено ти е.

Има информация ама някой трябва да я прочете преди да оспорва написаното от хора дето не са си спестили труда да го прочетът:((((

Точно във Вегас, хотелите са доста евтини спрямо други места в САЩ.

ето виж link а това е 4 звезден хотел доста поизносен.Близкия хотел Фламинго е даже 3 звезден, дето го показват в Кръстника и нощувката с намалението е 61лв

За мен само нарциси ''неземни'' могат да се хвалят как се снимали пред нещо??Ама направо ми приличат на снимките от преди когато дошлите от провинцията /нямам нищо против тях/ в София се снимаха пред цум:))))

Кица :):):)

Кичето пак рече да напомни за себе си:)))защото такива елементарни човешки отношения - да поканиш някого, да го нагостиш чвно са някакво ''чудо'' при таквиз нарциси.. И от какъв зор трябва да плащаш хотела на някого за ЕДНА вечер след като си го поканил на гости??? Орлин много възпитано е отклонол ''поканата и'' явно знаейки какви глупости ще се говорят след това

Е не знаете ли защо влизаха в риалитита ... За пари , и Кичка и тя няма. Къщата е под наем от познати.

нямам нищо против двете,но това не е новина,а махленска жълта клюка

ю шад ап ОКЕЕЕЕЙЙЙ!

Добре си е тя Кичка , а вие съскайте от тук , на нея и дреме на п.... за вас!

Това не е истинския Сизър Палас. Снимали са се пред фототапет.

Абе фототапет ама в Лас Вегас са а ти го крепи тук в БГ-то!

Не им видях рогата или крилата защото видите ли били във вегас:))))глупава мечта на глупави нереализирали се хора вярващи в приказки и раздумки

Е пак ли тоя Сизър Палас, е това не е истина ... Хаххахахаха

Всички са такива муфтаджии, ходят да спят и плюскат по хората след грандиозните си концерти из кварталните клубове ама като се върнат тук-малеееее! То не са турнета, то не са успехи......!!!

Кичка е отгледала жестока пТичка!

изнесли концерт, макар че не били спали з0 часа. представям си що за концерт е било. какво качество и въздежjствие. но паричките трябва да се заработят.

Ех, български авантаджии. А преди това се скъсахте да плюете Кичка

Явно сте го сънували защото много си се подкрепяха тия двете фльонги а и кристина си го заяви в прав текст че е поканена от кичето на гости като са там за концерти и неможе да се държи по друг начин???

Да, бе, ама Кристинка си каза и в прав текст, че щото е поканена и за това трябва да си мълчи и да го играе неутралитет, вместо да се гепи с Ритонците и да правят синхронно плюене

Кичка парадира със състоянието и възможностите си все едно тя ги е изкарала тия пари. Ако не беше мъжът й мултимилионер, днес щеше да се чуди как да напълни някое читалище за концерт.

Едва ли е мултимилионер при положение, че съседните къщи са на разстояние, като на това в Бояна или Симеоново например. Басейна също е колкото да се топнеш. Не завиждам - просто правя заключение от снимката на къщетата. Ако е мултимилионер би трябвало поне къщата да е по-голяма, с по-голям двор и разстояние от съседите.

Провери кой е Крис Зарпас. И подобен имот в Лас Вегас струва над 1 милион долара. Отгоре на всичко Кичка е рентиерка, притежава няколко други имота, които дава под наем. Не мисли, че ги е купила с хонорарите си като певачка ;)

на кичка щерка и е голяма п.ч.. бе, не знаех, иначе евалата на всички, ... лас вегас, ... къщи с басейни и палми, живи и здрави и да се радват на това и дай боже всеки му да се шляпа в собствен басейн и къща там

Голяма новина!

Да знайш как Сийке, отидохме у града, през голямата вода, у циливилицията, при нашта Кица, хем пара да изкараме, хем и дружка да видим. Добра си и нашта кака, кат в онуй времи, па стане, па ми сготви, напои, че и постеля ми дади. Е, кат не ми са тръгваши, и пари ми хариза за из път.... А там едни големи къщи, едни сокаци, едни машини, ама.....много работа искат, пущините му ! С едното такова не мож само да миниш! Добре, че е кака Кица, та да спазари някой гурбет, та да видим и ний добро! Благодарно й! И на мегдана /интернет/ ша го викна!

Luna0102

"а на следващата вечер Кичка ми плати нощувка в хотел "Сизър палас" Що ма како тя ти плати хотела, да не пееш за мерси, че нямаш пари сама да си го платиш? А Кичка е предпочела е да се изръси някой лев само и само да те махне от главата си.

8 ч Сан Диего-Майями-не е вярно

Luna0102

Може, може, ако са летели с велосипед.

Вероятно са пътували, а не летели 8 часа. Мисля, че полетът е около 5 часа.

Браво! Сигурно са си изкрали добре. Ако не за друго поне българите ни бива за маса. Някои са си подредили и живота, което е похвално!

Тук някаква война водите между Кичка и Ритон??... светът е толкова голям, шарен и разнообразен, а се занимавате с глупости.

Трябва още един. Може и една, те са свикнали. Пустите му д. флигорни.

Добре ми е така-аа, без болки и проблеми-ии........ При Кичка с голямата...къща.

Супер, много им се кефя!

Нека ритонците се пукат от яд! Отрезаха си приятелството с Кичка, за което само могат да съжаляват. Ама кой каквото си надроби сам, това ще сърба!

Ама много и тича на КИЧка кича във Вегас! B.T.W. някой да може да сети с какви "хитове" е известна КИЧка?

"Страшно" важна "новина" . От Дирник.бг!