Джони Деп нарече австралийски министър ”кръстоска с домат”

Джони Деп заяви, че австралийския политик Барнаби Джойс му прилича на кръстоска с домат.

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп нарече австралийски министър ”кръстоска с домат” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И у нас има подобна кръстоска, само че не с домат, а с тиква. Може да се твърди, че нашият опит е по-успешен, защото за втори мандат се избира. И не просто министър, ами и министър председател.

Преди това имахме кръстоска с мишок, който логично изгризка сиренцето, избяга и се скри. Кръстоската с мишок даде силно нежелани ефекти. Тиквата се оказа талантлива кръстоска, що се отнася до икономически ръст и успешно изграждане на инфраструктура. Малко дебелашко (все пак тиква), но пък доста талантливо откъм резултат, имайки пред вид осрания терен. Имахме и премиер, кръстоска на тъпак-икономист с магаре . Кръстоската надделя над подложката и се оказа личностноопределяща. В резултат объркваше предните със задни входове на сградите. Имаме мнго кръстоски в България. Но вредната компонента май се оказа комунистическата среда, в която ставаха кръстоските - токсична и разваляща всеки експеримент, пропиваща с уродлива химия.

Никаква комунистическа среда няма сега в България. Така че много бъркаш за кръстоските. НО виж, членовете на сегашното правителство са наистина комунистически кръстоски от майките и бащите им в условията на соца. Най-ярка - Л. Павлова, внучка на член на ЦК на БКП,, Р. Бъчварова - дъщеря на главен редактор на Отечествен фронт, Цв. Цветанов - син на офицер в ДС, З. Русинова - дъщеря на директорс на "Океански риболов " при социализма, след това приватизирал ( т.е. присвоил дружеството, нарязал на скрап корабите, а с останалите " върти бизнес, САМИЯТ бб - СИН НА ШЕФ ( ЕСТЕСТВЕНО КОМУНИСИЧЧЕСКИ ) В ПОЖАРНАТА, ц. цАЧЕВА - ПАРТИЕН СЕКРЕТАР, р, пЛЕВНВЛИЕВ - СИН НА ФАКТОР В ок НА бкп.

Мдааа..., сега разбрах откъде идва кучкарската мода. От хАмерика!

Заселената с каторжници Австралия и безмерно горещият климат явно са размекнали мозъците на каторжното потомство!! този министър е психопат, а нормалните хора да избягват държави, в които психопатите са на власт!!

Пътом се развеждали с хубавицата. Кво да праиш, съдба. Имали несъвместимост, и то непреодолима. Откакто е с него, тази красавица не направи нито една роля. Язък, а можеше да изплакнем и ние очи.

А Джони Деп прилича на предрусала банкнота от 100 долара Деа Слона!!!

Браво, Джони! Подигравай се с такива като него! Заслужават го, тия мастодонти гнясни, тъпкани с пари, лицемери долни, шмъркат кокаин до посиране и онождат елитни проститутки, но иначеза пред обществото са света вода ненапита!

От такива скапани домати правим първокачествен...кетчуп за младежта с хотдозите на лавките! Един вид приемственост в политиката и науката. А и някой лев изкарваме.

Това не ви е България! Законът трябва да се прилага от абсолютно всички без изключение!!!

Абсурдно е да се иска велики звезди като Джони Деп да се съобразяват с тъпи аборигенски закони!

Той хабер няма от света и науката! Ний к'ви министри имаме, к'ви кръстоски - туй тиквата, туй кратуната, туй репата, цветя разни и 'ся'кви кореноплодни. Тоз Мичурини, оня там Тимирязев - да им ядат топурдаците, да им ядат, барабар с листните въшки...

запази си скапаната селяния за някой друг...и нещо си длъжен

ЕДНА ДЪРЖАВА СЕ ПОЗНАВА ПО ТОВА ЧЕ ЗАКОНА Е ЗА ВСИЧКИ НЯМА ДЖОНИ,НЯМА МОНИ.

Кога в България ще има такива министри?

ЕЕЕЕХ,ЗАЩО НЕ ДОЙДЕ АВСТРАЛИЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ ЗА 1 МЕСЕЦ.КОЛКО БЪРЗО ЩЕ СЕ ПРОЧИСТИМ.

А на мен пък мр. Деп ми прилича на самозабравил се, доста поразглезен и посамовлюбен, но позастаряващ младеж!?

За сметка на това Джонката така здраво се е опънал под брадичката, че може самият той да вземе да експлоадира. Иначе беше интелигентно момче, но откак остаря, влюби се и изкуфя вече мина в съвсем друга категория.