След 1 г. брак Джони Деп и Амбър Хърд се развеждат

Година и три месеца след сватбата им Амбър Хърд е подала документи за развод с Джони Дeп (52).

Обратно в новината

Коментари - След 1 г. брак Джони Деп и Амбър Хърд се развеждат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега - при 400 млн. колко да му вземе.....пак ще е богат, ще има и за следващи любови да пръска. А и момичето трябва да се компенсира. Предполагам, че и на нея й е коствало усилие да си ляга с мъж, когато не обича и доста по-възрастен от нея. Младото тяло не може да се сравни със старото. Така че редно е да си получи обезщетението. Все пак се е трудила неуморно в спалнята, именно заради финансовите облаги. Хитруша е тя, знае как да се възползва от даденостите си.

Достатъчно млекце е пийнала милата. Джонката я е хранил та прекалил.

Luna0102

На който му е къс акъла, да му е здрав г..за са казали хората. А и когато постъпиш толкова непочтено, колкото пияндето е постъпил с бившата си, рано или късно си го получаваш обратно. Губил и времето 14 години направил и 2 деца, даже подпис нямат, а за нула време се ожени за лезбоса, само защото имала хубава глава.

Явно може да си позволи такива неща, и защо да не го прави?

Платил е Джонката на скъпоплатеното к.ве. Сега е ред на ученичките

Luna0102

Кви ученички, след толкова алкохол и дрога тоя ако го вдигне ще получи приз за най-меката щръкнала п..шка.

Пиш.ата ще я вдигне дори с хапченца Лунатичке ама ти циците без операция няма как да ги вдигнеш.

Оли...френдове! Тъпи, та вдлъбнати! Просто да им се начудиш на акъла, ама да имаше такъв! А бе онодете се, що се занимавате си и.щини като вас самите!

Очакваше се.Сега ще вземе да дращи вратата на Ванеса и да я моли за прошка.И ....,тя ще го пусне, защото я обича.

Ванеса се е развела с него САМО защото е хванала негов СМС към въпросната Амбър. Той не е искал да се развежда, но тя е била непреклонна. После както виждаш на всички снимки Джони е като препикано мушкато до новата си жена. И публично заяви, че винаги ще обича Ванеса. Само че няма да се съберат с Ванеса, защото тя вече си има гадже милионер, работата е сериозна :) Джони да се утешава както може.

Ами една година да не е малко?! Вярвам, че му е писнала на , ако не и да си плати. ;)Джонката. Разбирам го така сме ние готините. Всеки който е имал щастието да се доближи до звезда и да стане известен благодарение на това, трябва най-малкото да ни богослови до гроб, ако не и да си плати ;)

Като си го вреш в 20 години по-млада дупка трябва да очакваш развод и да се разделиш с половината си пари.

Много по-евтино излиза с елитни проститутки ! Консумираш-плащаш !

Не знам кой какъв е във връзката и кой кого използва, но е факт че откакто се събра с нея заприлича на чичка, докато преди беше секси и младееше, а образа на чичика определено отблъсква всеки.

Нормално, те нещата се познават в сравнение. Как да изглежда до младо и хубаво момиче, което спокойно може да му бъде дъщеря?

КАК НЕ ВИ Е СРАМ! КАКВА Е ТАЗИ БЪЛГАРСКА ЗЛОБА! Кой ги познава,на кой му пука тук в БЪЛГАРИЯ! А ДНЕС НЕШКА РОБЕВА, тази ВЕЛИКА БЪЛГАРКА навърши 70години, юбилей! Дала толкова много за прославата на нашата бедна страна, дала толкова много за развитието на българската художествена гимнастика, дала толкова много за разпространението на българския фолклор! БИЛИ ЛИ сте на концерти на нейната трупа през последните години: пълни зали, хора екзалтирани, пеят и танцуват! И ВИЕ НИТО РЕД НЕ ОТДЕЛИХТЕ ЗА ТАЗИ ВЕЛИКА БЪЛГАРКА! Нешка, да си здрава и много, много силна, все така да славиш името на нашата страна! (и ако това не го повликувате)....

Българската злоба е запазена марка! Беж да те няма и не ни се бъркай в злобата, моля.

Жено ти пишеш и в днес бг. нали, здравей и от дир.бг. :d

" Живял е нявга в Париж един мъж , веднъж на члена си той казал: Виж , с твоето пиратство , отне ми здраве и богатство , а сега като мижитурка , жмиш ! "

Живяла нявга самотна, дива, приказлива пещеричка. Веднъж пут-ата й казала: Отне ми здравето и акъла, но поне миризмите и фауната ми забогатяха

Щом нямат предбрачно споразумение ще е много интересно Амбър колко милиона ще му смъкне за тая 1 г. брак?

Съпругата подаде молба за развод след 15 месечен психически тормоз на тема възраст и обиди по неин адрес, че е прекалено стара вече за Джони, но сърцето на клетата жена не издържа, след като миналата седмица хвана на калъп Джонката с най-добрата приятелка от класа на 15 годишната му дъщеря.

Всеки си плаща за дяволъка даже и капитан Джак Спароу.Браво на Амбър.

Джони да не би да я сменя за две по 15?

Най-вероятно

Тази красавица иска тармъчене Джонииии.С тоя мек фитил до там се стига.Ако я лепта ще се молиш да я оставя нея и да почна теб

мръсна гадинка,разсипа живота на Ванеса,а сега ще и обере глупака Джони

Ванеса си гледа живота с милиардер в момента, за какво и е превъртял дърт изкуфелник и тя е млада за него.

Е заради едната п..у.тка човек може да остане на улицата, коварни като змии са женките.

Ми не мисли с уя си, бре! Щом за теб и за Джонката жената е п-ка, това ви чака - дърти, меки и самотни.

За всички мъже жените са пут-и, без изключение. Разликата е че някои мъже залъгват пут-ите, че не са пут-и и те горките се радват докато разберат, че са само пут-и и нищо повече.

Блазя му Джонката, е.л, е.л, сега ще плаща на ку.вата. Да беше си ги менкал различни. По евтино щеше да му излезе.

Още едно доказателство колко са слаби ангелите на мъжете. Как една жена само с младост и красота може да се осигури и позлати до края на живота си заради един заслепен от страст глупак.

Но забравяш и другата страна на монетата! Това е още едно доказателство какви курви са жените - непрекъснато гледат как да продадат тялото си за пари на тези със слабите ангели! Е, говоря за тези, които го могат. Грозните могат да се утешават с това, че са целомъдрени. Въпреки факта, че това е защото няма търсене! Ха, ха, ха....

Ivan Ivanov

Браво много точно го каза ... той и се е доверил а тя му е забила нож в гърба ... как се наричаха такива жени :) Пускам сълза !! Дира спрете да триите коментарите ми ,, много интересни станахте ....

Е, че то беше ясно още в самото начало, че ще свърши така... Нямат непреодолими различия в характерите... Имат непреодолима разлика в годините... Амбър не я зная коя е, но другаря Деп - любя го много.

Ако нещо все пак се депресира ,ще се метне на някой плавателен съд под знамето на "Веселия Роджър" и ей ги къде са островите от Карибския басейн...се ще се жертва някоя нова звезда за него...Не го мислете Джони !

и да си плаща е дълбоко нещастен старчок, който е наясно докъде се е докарал

Джони има кеш да те купи и изпрати на Марс заедно с роднините ти. А ти си чешай недоклатената и мухлясала... пещерица.

а някога хората се обичаха с десетилетия и това беше нормалното а не както сега.....верно още не си се развел-не си нормален ходи на лекар

Няма нужда да се коментират характери и отношения сега. Джони е изгубил майка си - освен голямата мъка, в такива моменти човек си прави житейска равносметка. Безсмислената суета го отблъсква. От доста време на общите снимки с Амбър той изглеждаше мрачен и потиснат. В този критичен момент е усетил, че повече не може да търпи безсмислената им връзка, показал го е рязко и тя естествено си е обрала крушите.

Ех, сигурно животът Ви е много скучен щом знаете всичко, което има да се знае!

Джони Деп - зодия Близнаци. Днес съм така, утре съм иначе. Като тегля чертата - пак не знам какво искам и как да го постигна

с кой си се хванал...тая ще на.бе всичките мъже и жени от елей до нюйорк...перверзна нимфоманка...може и с животни да е пробвала

Цялата боя на света, лифтинги, стойки, младежко облекло, пуберско поведение и всичко останало, с което Джони бой се прочу в последно време, няма да променят рожденната му дата. Можеш да спиш с жени, които могат да ти бъдат дъщери, но не се жени за тях. Мъж, който се ожени веднъж е светец, но, който го направи втори път е ГЛУПАК.

Абе, я по-добре не спи с жени, които могат да са ти дъщери. Че не говори добре и за теб, и за тях. Млада жена, за да тръгне с дърт значи е закъсала. А дърт с млада - значи си е платил. И в двата случая прозира отчаяние и усилие ^^

Абе не е баш така! Друго нещо си е младото. Едно е да хапваш младо агнешко, а съвсем друго е дърта овца! ;-)

да се изложиш като за световно, ама той и без това по тая плоскост си беше тръгнал от самото начало.... И сега кво, Джока, като не ни слуша нас, злобари сме били, ами не сме злобари, а реалисти, трябваше да го разбереш... ..айде сега, дърт и сам...започвай с поръчките на платени к..и това те чака оттук нататък добре, че отърва Ванеса от изкукуригалото си критическо присъствие

Джони Деп наистина си е изгубил ума по Амбър. Само ви припомням, че тя го изостави веднъж преди брака заради друга жена!, защото тя е би-, както и много други. И този обезумял мъж после се ожени за нея.

много откараха? Можеше ного по рано да му бие шута и да му прибере парите. Нали все пак тва беше целта на упражнението. Няма как такова парче да си пада по подобна пенсия, ако не е червив от пари.

Като вземете да се чудите и подигравате, че в Холивуд се развеждали, сякаш тук не е половината народ разведен!

Не видях дотук нито някой да "се чуди", нито да "се възмущава от развода". Повечето казват, че се е очаквало да се случи и просто казват защо Амбър го е направила. Това са факти, а ако ти смяташ че са " възмутителни", значи "уф-уф-уф-каш" срещу себе си.

Никъде не съм споменал нищо за "възмущение", а тези, които са "очаквали какво ще се случи" са бетер от как'Сийка - клюкарката и винаги боравят с "факти" от първа ръка. А последното ти изречение е повече от трагедия - няма смисъл, няма логика и не представлява изобщо съждение. Бъди здрав/а и гледай там да следиш кой кога се развежда и ни уведомявай очаквал/а ли си го или не!

Не че съм правила пространни проучвания, но в Холивуд, а вече и у нас,актьорите се женят просто по принуда, защото иначе няма как да се разведат.Не мога да повярвам, че все още никой не е направил някаква игра със залагания, кой кога ще открие непреодолимите различия необходими за развод между приятели.Това, на което съм готова да заложа е, че Джони Деп го чака поне още един брак (не с Паради).

Дори и човек като него не може да има каквото си иска, успя с мъка да я върже, с цената да си зареже децата и жената, дори се ожени за нея, но просто няма с какво да я задържи - прекалено млада и палава е, за да остарява с него. Добър урок за всички, които мислят, че с пари или с нещо друго могат да имат всичко (изключвам кифли/магистралки и подобни, които са с тарифа)

Ех, Джак, Джак! :) Що тоя комплекс, та на всички снимки си на обувки с платформи?!? Ти си мноооого по-висок от девойката, няма нужда от тия патъци!:)

е нали затва се е оженила за да се разведе и докопа издръжка и милиони от подялбата на неговите милиони!що за въпрос!иначе защо ще се жени за него -той нито е красив нито е секси а е и дърт!

тука само се плюе по Амбър Хърд, по всички нива - истината е, че е млада и хубава, дори изключително хубава - лице, перфектно тяло, за стар чичко като Деп е нормално да струва пари да си я позволи, може и да не я задоволява сексуално, на нейната възраст няма време да чака, какво да прави да чака да остарее, нещастна ли, не виждам за какво се плюе, всеки е свободен да търси своето щастие.

Оставам с впечатление че си мислиш че знаеш какво прави хирата щастливи анализирайки техните действия според твоят материалистичн мироглед.

знам, че хората не се развеждат, ако са щастливи, знам също, че хората правят неща неприятни за тях, за да се осигурат материално, ако не си съгласен с тези неща, значи не си на тая планета.

Фен съм на Джони Деп, даже много го харесвам, обичам да гледам филмите му - няма лош, според мен. Но някак си новината за развода му не ме тревожи, нито пък колко пъти се е женил. Не се притеснявам за парите му, използвала ли го е Амбър, ще го обере ли се сега? А дали е импотенетен? Хич не ме интересува! Любопитно ми е обаче защо точно тези въпроси вълнуват коментиращите. За мен кофти новина ще е ако се откаже от киното, дано да е жив и здрав и да не му хрумне подобна идея.

мен пък въобще не ме интересуват даже и филмите на тоя олигофрен, ама все е по страниците на новините, така че спести си поучителните лекции

защо ли повдигат този въпрос? Зашото някой , по-умен от тебе и не толкова надут префърцунко, е казал: За каквото и да става дума, става дума за ПАРИ

Джони Деп ми е любимец, но не ме изненадва, че се разделя с Амбър Хърд.

14 години живели заедно, деца раждали и всичките му подробности на семейния живот, ама връзка имал там с някаква, а тази въртиопашка му била жена за няколко месеца, щото го пишело на хартия....е, и?

Честно, не знам как се оставя жена като Ванеса Паради заради безмозъчен американски полуфабрикат за еднократна употреба като Амбър Хърд.

Бе тя и Ванеса не е стока, ама е направо прилична в сравнение с Амбър. Аз никак не я харесвам (даже не знам причините, просто някакси не ми импонира) но не мога да отрека, че Жонито имаше приличен семеен живот с нея и тя единствена му роди дечица и ги отгледа. Сега, коетоси е факт, факт си е. Като му гледам ебателните истории, Жонито не е ноо стока също....а тази Амбур направо мерише на буклук. Ма какво да каже чувек - явно мъжете ги удря масово кризата около 50-те и тфа е. Да пази господ да не се случи на тебе....:)

Лесно е, честно да ти кажа! Едната е млада, сочна и невероятно красива! А другата - поповехнаталата жилка, е толкова невероятна, че дори не му се е налагало и да се жени за нея.

Ми не е толко лесно. Ванеса го паркира в къщи, роди му деца и докато беше с нея Жонито беше нормален чувек. После се пусна пак по пързалката и сега е на хал развод и отнемане на имуществата му и финансови затруднения. Самият развод е харч, да те осведомим. После идва и делбата на имуществото, което нема как да бъде раацепено точно наполовина (щом не е писал предбрачен договор). Затова ескката ше земе дори и повече от полвината, а Жонито ше пие една студеня пикня. Ише почне наново. Тека е....от ного ум. Даже деца не му роди. А реално истинските му деца работът и драскат та курвата да има. Хак му е. Това щото е ного умен. За кръшкачи - точно така, шамар зад вратъ и писаци под небето. КурВГз и без Вазелин. Пожелавам го от сРЦе на секи терикат - една курва и безброй шамари зад врата после.....та да схване де е истината.... В тоя момент Ванеса има истинското ми и искрено уважение.

няма ли най-накрая един от милионите американци - шизофреници, олигофрени или аутисти да ги застреля тея тъпоглавци и да ги отърве от простотията им!?

Ами просто е: Амбър Хърд е като презерватив - теоретично може да се ползва повече от веднъж, но не е хигиенично.

курвите се ползват от потентни с пари или без пари, но не и от импотентни особено дърти. това е правило номер едно в ценостната ситмена на американците,

под лъскавата повърхност и парите се е скрило проклятиети на парите и мозъчната недостатъчност...това се случва с такива глупаци, докато не ги убие алкохола, дрогата и депресията..

А човекът, който по-долу се е изказал, че смисълът на жената е да се харесва и да се върти пред огледалото, че даже си е позволил да Богохулства, твърде е за съжаление. Нищо още не е разбрал за живота, за отношенията между хората и за истинското щастие. Дано прогледне някой ден.

Чела си, без да разбираш. Ама нали чукча писател...

Тя хубаво иска развод ама издръжката защо я иска. Явно си е меркантилна овца решила да си осигури живота

Не е луд този, който яде баницата. Жонито нима си е въобразявал, че е най-якият пич на света, по когото си припадат всички млади красавици?

е нали затва се е оженила за да се разведе и докопа издръжка и милиони от подялбата на неговите милиони!що за въпрос!иначе защо ще се жени за него -той нито е красив нито е секси а е и дърт!

Когато човек се жени и развежда много пъти, е твърде далеч от щастието...което е в самите нас. Мисля, че Амбър се е разочаровала от него.

Няма как да знаете какво има в другите хора, кой колко е щастлив и какво го прави такъв. Няма пълно щастие, ама и от клишета за чуждия живот няма нужда.

Повторение на историята на Мел Гибсън....1:1..... Зарязва майката на децата си и хуква по младо пиче, жени се и прави глупости, и до броени месеци плаща сметката и хубавата издръжка на пичето... Ей, не се научиха къде е ключа за бараката..... Джони поне не оставя дете зад себе си, ама то и това е доста чудно. Рускинята побърза да забременее, а Амбър хич не бързаше.... Сега ше почнат едни парични трансфери....жалко за децата на Деп. Там и майката и децата сега работът .....ясно е, че Деп си е прибрал дисагите оттам включително и финансово. И двете му деца в момента работят, и Ванеса бачка както никога преди. Има ли некой да се чуди какво се случва? Амбър е тръгнала на лов за мелиони :)

Ти как им преброи парите? И сериозно ли мислиш, че умират от глад? Не харесвам Ванеса Паради, но е факт, че тя си беше известна и преди връзката и с Джони Деп. Не е задължително, но не е необичайно деца от артистични среди да се занимават също с шоубизнес по собствено желание, а не от безпаричие.

Ми за разлика от тебека некои знаеме де да провериме публично данъчната справка на Жонито. Явно и Амбър я е проверила .... Жалко за дечицата му - това е сериозен дял от наследството им, щото на татенцето му изпаднали гащите .... Ето го - бройка няколко съпруги, ама само Ванеса му роди деца. И сега какво? баш децата му ще бъдат ощетени, а курвите ши прилапат сичкуту.... Щото татенцето не знае да си го държи в гащите...насила убост не стаа! Бил умен? не, не е. Къв е смисъла да бачкаш цел живот и накрая първата курва да ти пребере мелионите?

Всеки мъж когато се развеждат с него става въпрос за изневяра. Аз например не мога да стоя кротка без да изневерявам. Вчера спах със съседа а онзи ден с свекъра

Браво! А какво общо има това с Джони Деп? Най-добре си постни новините с кого спиш във фейса.

И после се събуди, нали?

Много си го закъсала значи :) Със старци да спиш, пфу... Съседът ти сигурно даже е по-дърт от свекъра.

Джони Деп е готин и е великолепен актьор. Вярно, че е доста ексцентричен, но може би затова е толкова интересен. За личния си живот и решенията, които взима, не е длъжен да дава обяснения на никого, освен на близките си хора, които са пряко засегнати. Ако иска ще се жени, ако иска ще се развежда, аз лично му пожелавам да е щастлив, доколкото е възможно.

Изглежда Джони ще се раздели с милиони...Липсата на предбрачен договор е негова грешка ...Мацката само печели от този краткотраен брак.

Около 400 милиона му е състоянието видях на друго място. Мен лично чак ме дразни Джони, тоя човек тотално се сбърка нещо...

Хубавото в случая е,че няма дете от този брак.

Трябва да не си мъж, за да избереш Ванеса пред Амбър.