Златните момичета на Нешка се събраха за 70-ия й рожден ден

Златните момичета на Нешка Робева се събраха, за да я почетат навръх 70-годишния й юбилей.

Обратно в новината

Коментари - Златните момичета на Нешка се събраха за 70-ия й рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече написах, каквото мисля за НЕШКА РОБЕВА - Една Изключителна БЪЛГАРКА. Тя е Красива 70 Годишна Жена. Но се вгледах в нейните Възпитанички - там на снимките. Тези Момичета, които ни Прославиха по Света, Не са мръднали на ьота от Своята Хубост, станали са даже още По-хубави. Те и така ще си останат - Нашите Красавици. Нека и Те да са Живи и Здрави и все така Красиви, когато и за тях настъпи 70 годишнината. Красива Българска Гледка.

Хвала на умните ни политици от кабинета на Борисов които я почетоха подобаващо с глупавите си съждения и политическото си късогледство. Тези хора ще бъдат извадени единствено от Facebook като участници в едно от многото български правителства и за съжаление никога няма да бъдат запомнени.

За сведение на Р. Бъчварова и останалите 5 министри, гласували против присвояването на Нешка на орден "Стара Планина". Вие никога няма да изживеете подобен момент, защото никой не ви знае и няма с какво да ви запомни. Колко сте жалки. Срамувам се, че съм се родил в България - тази прекрасна страна, която вие от ГРОБ я ликвидирахте.

Левче по левче - хилядарка! От платени коментари имам предвид...

Лицемерен, по-лицемерен, най-лицемерен... "златно" момиче. Години наред я плюха, а накрая й спретнаха юбилей!

Абе функционерката Бъчварова кога ще има юбилей та да напълни някоя зала.

НЕШКА Е ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРКА,КОЯТО С ТРУДА СИ Е ЗАСЛУЖИЛА НАЙ-ВИСОКОТО ОТЛИЧИЕ!!!

Мартин Иванов, познат с млечния си прякор Данона, живее в Страната на чудесата. Само на такова вълшебно място може да ти се полагат по 3000 лева на ден, по 92 хиляди лева на месец, или общо 1,1 милиона лева на година държавна субсидия, защото си депутат. За такива пари могат да мечтаят дори американските конгресмени, но за бедна България се оказаха съвсем нормална подробност от политическия ни зоопарк.

Нешка се появи в историята на България, когато бяхме доста смачкани и живеехме далече от бурният световен кипеж. Победите на нашите гимнастички не се измерват само в медали. Те имат много по голямо, морално значение. Те дадоха простор на мечтите на много български деца към една голяма цел-да видят покорен света в краката си. И го направиха. Може би мнозина в залите на състезанията, да не са имали точна представа, какво е България. Това обаче не пречеше да стоят прави, когато се свиреше българският марш. Ето тия незабравими моменти на възторг и гордост, за винаги остават запечатани в съзнанието на благодарните българи. За това Нешка и за самата нея и за това което създаде е получила най голямият медал. Това е да чете нашите коментари, изпълнени с благодарност, за всичко, което е направила за своят многострадален народ.

Затова станахме трети през 1994-та, затова натръшкахме рускитине, затова.......! Защото можем да загърбваме текущите дрязги и ето, един хубав повод на велик човек събра славата на България на една сцена!!!! Честито, Маестра, и дано от Висшия спортен институт се сетят да ти присъдят поне почетното звание професор и доктор хонорис кауза, а не да го раздават наляво и надясно на всеки минал оттам!!!! Целувам ти ръце за стореното през годините и какво направи за тази нещастна обрулена държава без политически пристрастия. Да станем на крака и да я почетем, защото завинаги остава ТЯ!

Ех, какви времена бяха. Какво вълнение, каква радост и обожание към златните момичета и Нешка. Легенди и книги имаше за тях. Беше страхотно. Беше.

даа, какви времена бяха - и за оФчарчето калитко имаше книга , и за малолетни терористи като палаузовото

Нешка и момичвтата ни донесоха много вълнуващи мигове, за които благодаря! Честит рожден ден на Нешка!

Не видях Игнатова. Може би не е толкова лицемерна като Раева.

"Новият Левски" защо не дойде да я уважи? Може би свършиха големите пари-откраднати и затова вече не са уважават.

Имах честа да присъствам на тържиството. Извинете, но в конкурс по красота няма, толкова класавици, колкото на състезание по художествена гимнастика. Пожелавам на всички дами в България да изглеждат, така както изглеждаха дамите на тържеството. Като се започне от най-малките гимнастички та завършим с Робева

Стига с тези "златни момичета" бе - все я награждават за неща от преди повече от четвърт век. Те и тези "златни момичетата" вече отдавна станаха бабички с посребрени коси. "Сребърните бабички"

ТОВА''НЕЩО'' ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА И МАЛКО ОТБОРИ ДОРИ НА НАЙ-РАЗВИТИТЕ СТРАНИ СА ПОСТИГАЛИ.ТОВА НЕЩО Е В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И НЕ Е ПРОСТО''НЕЩО'',А МНОГО ГОЛЯМ ПРИНОС ЗА ИМИДЖА НА СТРАНАТА!

Е добре де направи нещо сега и ти че да се прочуем в момента. Освен това навсякъде по света се посещават музеи и забележителности от миналото. Ама то де да ти разбира дребната ти душица.

аууу, всичките тея женици, женен-неженен, бих ги уважил без капка свян! с изключение на юбилярката, че там уважението му е чисто духовно!:-)

Когато видя едно красиво българско момиче, застанало на почетната стълба, когато видя как зад него бавно и тържествено се издига българското знаме и чуя родният химн, несъзнателно заставам мирно и сълзите ми започват да напират. Не зная, може би нещо да не съм в ред. А може би има още много като мен, дето не са в ред? Тия сълзи на радост, ни ги направи НЕШКА РОБЕВА. И така 143 пъти. Толкова са спечелили по разни първенства нейните момичета. Кой друг българин направи подобно нещо? Кой, кой? А ехото отговаря-никой. Приятна вечер.

Благодаря ти Синъор, най-накрая едно смислено изказване на място

Кака Нешка няма грешка!

Момичета? Абе най-младата е на 40! Кви момичета, тези са лелки!

Тъп си бая. Образовай се и уважавай великите българи. Чети, за да знаеш. Златните момичета на Нешка прославиха България и спечелиха много медали с невероятните си изпълнения.

Леончо моля ти се скрий се моето момче - или си 18 годишен зевзек, който освен трева отблизо друго не е виждал, или си изкукал и озлобен гвардеец-бегай да играеш или изпивай хапчето и лягай

Честит Рожден Ден, госпожо Робева! Желая Ви само здраве и радостни мигове! Благословена съм,че Ви познавах и успях да се докосна до един голям творец и велика българка!

Значи. На този дъ канадиан публикувате обидите,накърняващи доброто име на една велика треньорка,а това,че аз казвам истината не може. Е.бах и демокрацията и свободата на словото в България. Ама нали и м.п. Е мутра. Така ще да е.

ПОКЛОН,Г-ЖО РОБЕВА!!!ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СВЕТА ПОЗНАВА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ТЕБ. ТИ СИ ЕДИН ОТ БИСЕРИТЕ В ОГЪРЛИЦАТА ОТ ВЕЛИКИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ.ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ,БОДРОСТ И СИЛИ ЗА ДА НИ РАДВАШ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ С КРАСОТАТА,КОЯТО СЪЗДАВАШ. П О К Л О Н !!!

Много съжалявам, че ръководителите на държавата ни не оцениха по достойнство приноса на г-жа Нешка Робева за изключителния й принос в художествената гимнастика. Може би посмъртно ще се стичат тълпи на поклонението й /дай боже да е жива и здрава/ и лицемерно ще я оценяват... Не е ли по-добре да ценим хората, които са дали толкова много от себе си преживее и да се гордеем с тях? Искам да й пожелая да бъде жива и здрава, и да продължи да издига трибагреника на страната ни, независимо от оценките, които получава.

Мария Петрова беше и си остава много красива жена!

Нали имаше няква история,че златните момичета ревяха че тази много ги била гърчила навремето, че едва ли не била някаква диктаторка-пък сега на юбелей

Страхотно е, когато показваме, че можем да бъдем заедно и добри. Невероятно е толкова мъдрост и щастие да има събрано накуп - поздравления! Изключителни хора и характери!

Раева как е пропуснала да се е снима по бански!?

Тая нищо прехвалена и нищо не постигнала бабичка е една дърта комунстка, която заслужава само в Белене. Добре че се случиха подскачащо кадърно поколение кифли тогава та взеха тук там някой медал

жaлък,дребен,ситен,гнусен...

Май че ти си поредното недоразумение на природата, жалко, че тя е позволила да се появиш...

Изказване на една невежа, нещастна и нищожна твар!!!

Предполагам, че си го написал само за да провокираш! Иначе няма логично обяснение!

И посредствеността иска да бъде велика, а как да стане това, ако не се помъчи да омаловажи великите (поне в собствените си очи). Едно голямо благодаря на Нешка и Златните момичета. С огромния си труд те направиха многократно българите щастливи. С приказки не става, а само с много самоотвержена работа и много, много любов.

Честит юбилей на г-жа Нешка Робева! Здраве и дълголетие и много красиви и щастливи мигове в живота и напред. Дано в България има повече достойни хора ,като нея . Светът научава за нас благодарение на такива личности като нея . Българският химн е звучал на световните сцени и стадиони , българският трикольор се е издигал благодарение на такива българи . Да им благодарим ....!

Плюха я, плюха я, па накрая й организираха юбилей! Мила родна картинка! А къде е "новия Левски", както го нарече Нешка, той защо не почете юбилея? Взима си 18-те бона в Европарламента и си свирка с уста. Гиди нечистоплътни комундета...

Илияна все нещо и някого организира...дори може да каже от нечие име,че изпитва щастие.Пълно циркаджийство!

Това е една радостна новина. Радмвам се, че има хубави коментари. Обаче имам една малка забелжица. Много трътлести, некрасиви дори отблъскващи.. на снимките изобщо не може да се раличи с просто око това жени ли са или маже. Нешка е напълняла жестоко а миниджупа не може да скрие ужасните крака. ако това са златни момичета тогава аз съм англииската кралица. снимали са се в брутално не естествени пози, все едно че се клатушкат,,, от снимката ми залъха на ракия и ишкембе чорба.кой знай как са се набълбукали с ефтина водка "путин". Тези всичките нямат ли си работа. Да ги хванеш за екстеншъните и да ги завъртиш три пъти около оста им. Направо мязат на третокласни фолк певачки въргалящи се в краката на борци с ланци и върли шкембета. само че не мога по снимките да различа двойни гуши ли имат или адамови ябълки. Нас за парцали ли ни имате, защо ни лъжете, че Нешка ставала на 70 години. Баба ми я помни нея още от балканската война как се е кълчотела по западналите селски циркове. Плакала била от радост и щастие- глупости. Кой знае какво меле е станало и малко кютек. Побийнали са я, няма лошо, тя малко ли въртеше сопата по краката на гимнастичките и не им даваше да ядат сфинско... В весника писаха че ги е изхранвала с люцерна и силаж. Ужас. Изобщо нещасни хорица. Ама и те имат право да живеят. Нека да спрем да ги оплюваме и да им дадем шанс да се поправят. Барелините са чуствителни елементи и ако не бъдат разбрани от нас нормалните хора испадат в яки депресии посягат към чашката, бият си силни наркотици и пощръкляват по разгула.

Димова, предлагам да сложиш твоя снимка, за да видим красотата в ход! И списък на постиженията в живота ти, на които светът е станал свидетел. Иначе - голословиш само...

Иронията ти и хуморът (ако смяташ че има такъв) в случая са неуместни. Когато тая жена и другите момичета прославяха България , ти, най-вероятно, не си била още родена.И нямаш никакво морално, или някакво друго право, да критикуваш и да се подиграваш с тях!

Викаш видя, че има хубави коментари, не можа да издържиш и реши излееш малко пумия сред хубавите коментари.... Аман от комплексари в държавата ни, цял живот само хейт и негативизъм, а иначе не са постигнали нищо в живота си...

Ти си ярък пример за това, как злобата, некадърността и простотията вървят ръка за ръка.

Димова ти си една нещастница, но няма да е лошо да научиш граматическия български език, а после да си провериш глупостите, които пишеш! Във форума си такава/негативна/, а каква ли си в живота?????? Щом не ти харесва Нешка, не гледай, но и не изливай толкова помия.

Димова, ти си едно злобно, малко и тотално неграмотно копеленце, продукт на новата демокрация в България. Вземи и се гръмни, моето детенце ...

като казват, че простотията, злобата и завистта в света нямат край. Дори и в красивите неща търсят нещо, което да го заклеймят. Нима не се вижда, че има за какво да са щастливи. Сигурно наистина е било много трудно, но все пак са били щастливи на върха. Връх, който е за целия български народ. Научили са се как да преодоляват трудностите и да постигат целите си, а това хич не е за пренебрегване. Честит Юбилей на Нешка, благодарим за вички победи и това тържество и пожелания за много здраве и късмет и още много поводи за истинско човешко щастие!

Ще попитам Нешка, защо пускам сутрин кафява лента, гореща...

Честит Рожден Ден,Нешке!Желая ти здраве и дълголетие! Ти си толкова ГОЛЯМА, че коментарите на разни еднодневки са без значение!!!

Достойна българка, чиито дела са вълнували, истински ,сърцето ми!Честит юбилей!

България без цензура трябва да влезе в парламента. Николай Бареков и хората около него Росен Петров, Любен Дилов-син....са млади, имат добри идеи. Трябва да им дадем възможност да покажат какво могат, да видим как ще се развиват. Това каза треньорката и хореографка Нешка Робева в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия.

нека първо се дадем отговор на въпроса какво е Нешка. Една втора Велислава Дърева. От комунист нищо добро не може да се очаква. Какво е Бареков и останалите нереализирани некадърници и ченгета около него. Също такива комунистически отрепки или техни лакеи. Прости, популистки приказки ориентирани към българските тъпанари подплатени с кебапчета. Извинявайте ама дори и троловете на Бареков не са нормални.

А КАДЕТО ЗАМИРИШЕ НА ПАРИ И ХОП НЕШКА ИЗТОЧИХА КТБ И ...няма Нешка

Танците в прослава на проекта "Бареков" на Цветан Василев и шайката му в КТБ не са култура, а мръсен политически цирк, който сега заплащат всички български данъкоплатци -трябваше убедително да се откраднат едно 100-200 милиарда и Нешка помогна за това! В този смисъл Бъчварова е права. Нешка се издъни с претенции за орден за култура.

100-200 милиарда? Леле-посмали малко!

Кой ги открадна, още не се знае! Знае се само кой ще ги плаща. Кучето, дето го нарочиха да го дерат, избяга в Сърбия и сега се чудят какво да правят. А времето върви, всичко е пари, пари... и трябват още заеми......

Тя не се издъни с "ордена на културата". Тя го получи и отказа, осъзнавайки, че такива боклуци и еднодневки , като теб (Бъчварова, Пръмова, Лукарски), са под достойнството и да и дават оценки, след като си е загубила част от живота, в прославяйки България!

- Г-жо Робева, пътувате с трупата си в националното турне на Николай Бареков и България без цензура. Какви са реакциите на хората, какво ви споделят? - Хората внимават, заслушват се. Това е най-важното. Да имат желание и търпение да чуят. Нека чуят всички и да решат. 25 години лъжи, лъжи и пак лъжи. Мисля, че е предостатъчно. Нужна е промяна.

- Г-жо Робева, на "България без цензура" очевидно й предстои крачката към политиката. Коментарът ви. - Ние вече 23 години говорим как сме се отървали от тоталитаризма, когато хората не са имали правото на глас. И че сега можем да кажем всичко. Но де факто осъзнаваме, че не е така. Хората, дори когато формално не им се поставя цензура, си налагат автоцензура. Хората са изплашени, страхуват се. Гледала съм някои предавания на "България без цензура", но за първи път ще участвам в проекта. Пред мен хората говорят всичко, те ме чувстват близка, много от тях смятат, че съм все още депутат и идват със своите оплаквания, но като стане въпрос да се говори открито, дори само в спорта, виждам как хората ги сковава един необясним страх. Така че аз не мога да не приветствам това начинание. Копирано от link

До Жалка-жалка си ти.

- Ще ви върна пак към "България без цензура". Какво ви обедини с Бареков, Емил Кошлуков и Деси Добрева ?

Нешка е велика!

Браво на Нешка Робева. Наистина остава в историята- и то с най-доброто. А жалките душици, които говорят глупости и трътлестите министри и министърки (дето никой не ги знае и няма да запомни) дето не й дадоха орден много им здраве. Браво на Нешка Робева, да е жива и здрава!

Случвало ли ви се е да сте на едно място с човек с който бихте предпочели да не сте...Ако ви се е случвало не може да не сте забелязали че избягвате погледа му.А ако и другия човек изпитва същите чувства към вас,каквито вие към него,тогава вероятноста погледите ви да се срещнат е почти нула...Погледнете сега снимката с тортата...А може би по добре общата снимка където раева и бабата са една до друга,"прегърнати",но главите им са така обърнати че ...Може пък уловените от камерата мигове да са единствените на вечерета. Може...Ама едва ли

Леля Ванга, като разбра, че Нешка направи 70, удари по масата и каза "Още тая ли кифла ке говори глупости от мое име!!!"

Кифлата,която говори глупости от името на Ванга си ти.

И ДЕЦАТА ЗНАЯТ КОЯ Е НЕШКА БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ А ТЕЗИ КОИТО БЪЛВАТ ОБИДИ НЕ ГИ ЧЕТЕТЕ ВИЕ И ХРИСТО СТОИЧКОВ ПРОСЛАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ

Донче,ти какво разбираш под това :"прославихте България",щото аз не разбирам нищо.

Ами.... защото сте ужасяващо тъп "ценител"

Нешка се отказа от ордена,аСтоичков не можа да се откаже от титлата Доктор хонорис кауза.

Донче, слагам ти тук няколко препинателни знака- ползвай си ги със здраве, че гладам клавиатурата ти май няма...Апропо, ползвай и малките букви, халал да са ти! ...,,,,!!!!????

Прекрасно е, че зад името на Нешка Робева, като родословно дърво "стоят" имена, постижения, медали, отличия и ОГРОМНА ЧОВЕШКА БЛАГОДАРНОСТ! Дори и след век, когато се каже "Художествена гимнастика" е сигурно, че следващите думи са : Нешка Робева! Това наистина е ВЕЛИЧИЕ!

И на Нешка и на златните момичета за жеста и уважението! А Бъчви много, никой няма да се сети за тях.

НЕШКА РОБЕВА ВЕЛИКА НО КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА СКРОМНАТА БРАНИМИРА КОЯТО Е СЪЩО ВЕЛИКА-ОТ НЕЯ БЪЛВАТ САМО ВЕЛИКИ СЪСТЕЗАТЕЛКИ

Нешка и нейните момичета са по-велики от много "мъже" в България!

С дълбоко уважение пред голямата Българка Н.Робева. Всички трябва да се преклонят на Таланта, накарал различни нации да се изправят на крака под нашия трибагреник. Да е жива и здрава!