Графа със самостоятелен концерт в ”Арена Армеец”

Владимир Ампов-Графа ще изнесе първия си самостоятелен концерт в зала "Арена Армеец" в София на 6 април 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Графа със самостоятелен концерт в ”Арена Армеец” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре че го обявявате че да не се озова наблизо в деня на концерта, дори и един рефрен от негово парче ме кара да повръщам неконтролируемо!

Нямам търпение :) !! Браво!

В първия момент се пррритесних! Викам си, този, БЛАГОРОДНИКЪТ, няма да има време, за да напълни залата, ще се изложи итн. НО! За цяла година, все ще успее да измисли нещо: томбола с награди, безплатни билети, при закупуване на баница + боза, ще викне и "колеги, без които не може и много се обичат", ще ни надуват главите по всички медии, най-вече НОВА /пъпът му е хвърлен в техните "предавания"/... затова СПОКОЙНО, Графе! Има начин!

Графа има 5-6 страшно тъпи парчета, не виждам как може да напълни такава зала. Вероятно ще му докарат публика от детски градини и старческите домове. Графа е жив пример как може да си изкараш добре живота в две епохи, направо като Елисавета Багряна - поетеса, поетеса, две епохи си метреса.

grafa mi e golqm fen

Самостоятелен концерт значи,че ще е сам в залата ли?

Що бе, ако го подгряват Whitesnake и аз ще ида на концерта, какво толкова

Графе тук е барона - недей да ходиш да пееш, гледай си маркизството

Графа е най-големия! Влади обичам те!

по-добре зала 1 на НДК-ато на културата, по-лесно ще види има ли непознати в залата ;))

....а дано му се изяснят нещата...че да престане да ни занимава сас себе си...

Социопатията е доживотна.

Ще я напълни, бре. Аман от черногледи хора! 1. Мама и татко ще продадат къщата със студиото, където го мъчат от две годишен да пропее и после с парите ще купят билети на всичкото ром в София. Целият паркинг ще е в каруци и жребци, ще цвърчат скари с кебабчета, вино "Магарешко мляко" и "Меча кръв" от 3 лв. за три литра ще се лее... 2. Ще го подгрява Прея, тя нали му е ратайче и всички бежанци ще се преместят от "Цар Симеон" и "Мария Луиза" пред Арената, за да подкрепят сънародничката. Очертава се един истински музикален празник за ценители!

Бенефис ще е, надяваме се.

Хахахахаха, Ей сега ще ти лъсне долната част на гърба, "певецо". Айде на бас, че ще има една сватба хора, а останалата зала ще е затъмнена, та да не се вижда, че е празна.

Ей, смело момче излезе това момче! Арена Армеец...!?!?

този ако събере повече от 20 човека на концерта си, ще се прекръстя на Кондьо..

каква Арена Армеец какви пет лева го гонят принц ли е граф ли е.

Музикалната мафия си прави концерт за който ще платят обществените медии за права. Никога няма да имаме нормална конкуренция в музикалния бизнес, не само защото сме малък пазар, но и тотално изкривен типично по български.

Концерта да не е под надслов - "Графа и приятели" - тоз пее и няколко близки му се "възхищават"

слушайте владу баладу за 20 лева. Кризаааа, сушаааа... Жането Бергендоф ще е подгряваща, мама и тати беквокали. Техниката ще е от собственото им звукозаписно студио. Бъдете хора. Идете.

има само един начин графа да напълни залата - с връзки.

Що бе? В страната има толкова старчески домове, ако пуснат без пари, по договор, ще има публика за всяко тримесечие да прави концерти...

Концерта ще е по скоро в някоя тоалетна на залата.

Трябвало е още когато е бил 10 годишен да пуснат билетите.....до сега щяха да се продадат поне 100....

на графчето, да бяхте отишли на концерта на Черкин да чуете истинска музика - Рахманинов. За 20 лева билетите, концерт от такава класа си е направо подарък. Браво на оркестъра, Любка и Черкин.

ОМГ

нямаше да е зле, ако беше последния му концерт.

колко са малко коментарите , толкова и посетители ще има в залата - безинтересен е. Пари да ми дават не мога да го изтрая

този да не се е побъркал, че кой ще отиде на негов концерт. Може да се прежаля и да стоя десет минути на концерт на Веско Маринов, но този грозноват човек няма и минута да изтрая

Като чета , то голяма звезда , голяма работа . В нета , никъде го няма . Последно какво е ? графа или гафа .

като се наема да изнесе концерт, аз мисля, че и безплатни да са билетите пак няма да се напълни залата, освен ако не докарат затворниците под строй от всички затвори в България.

чудно ми е кой би могъл да издържи на концерт на такъв бездарник и грозотилец.

Виждам че всички които коментирате не знаете с какво се занимава Владимир Ампов. Има собствена продуцентска къща със звукозаписно студио. Ако това не е достатъчно той е продуцент на 35% от изпълнителите на новата българска музика.

Даже знаем и от къде я има...

Добре, че е баща му да му пише песните. За студиото е ясно, че не е от вчера, пак с парите на тати.

Време е някой да му покаже, че не всичко, което е розово и лети става за ядене. Не са необходими социологически проучвания за резултата от експеримента - ако е на нула трябва да бъде много доволен.

За човек, почнал "кариера" на 10 години и чак сега да прави първи самостоятелен концерт, ами то си е жив провал.

ас пък се чудя как ще събере зрители за самостоятелен концерт Толкова ли му е голяма родата защото не вярвам някоѝ друг да отиде

Чудя се кой ги пробутва него и сестра му така упорито???

По-скоро кой ги издържа тия 'звезди' и защо не се хванат на работа...