Данаилов празнува с Блатечки и Рахал

Стефан Данаилов изпрати последния си клас миналия петък, а седмица след това се събра с други свои студенти.

Обратно в новината

Коментари - Данаилов празнува с Блатечки и Рахал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички да сте живи и здрави,а на кочината от злобари и завистници да им с.ра в устата. Ама много,че да я затворя завинаги. Ей,откАде извира толкова завист и злоба в нещастния ви живот.

От коментарите може да се направи заключението, че българинът е много праведен, много морален, много честен! И разбира се голям съдник! Но възниква парадоксът, как така уж толкова благоугодни, пък са си направили кочина, в която живеят?

Стою

Парадокс - според ДИР коментарът Ви е етнически толерантен и не съдържа обиди към българите.

и тримата с извънбрачни деца- с кой друг да празнува -лика прилика са си -един дол дренки

Куха червена кратуна. Не можа да научи правописа. Типичен комунистически неграмотник с нахалство и претенции да ръководи и управлява.

Збогом неграмотна червена гергино.

Къде ти е запетайката пред обръщението, "грамотнико"?

Абе я ми кажете една велика роля на професора, освен в "Дами канят"? Че остарях и не си спомням вече...

То щото в "Дами канят" е върхът на сладоледа... "Ти-и-и, знаеш ли, че имаш страхотни очи?!"... В "Следите остават" е най-естествен.

Най-му подхожда ролята на кукла на конци. Посредствен индивид.

А ти, патко рошава, от позицията на какъв капацитет даваш оценки за един от най-изявените ни културни дейци, актьор и преподавател? Хората, като него, не са ли твърде висока летва за посредственият ти мозък, че си вреш гагата там?

На всеки километър"

Отвори Укипедия и си харесай поне 1 филм от филмографията на Данаилов. Друг е въпроса, ако не харесваш филмите от онова време. Аз лично много се кефя на "Дами канят". Спуквам се от смях. Този филм винаги ще е актуален

Долна, некултурна пасмина сте! Има ли нещо, което да не можете да оплюете? Много от вас, и за майките си не биха се посвенили..

Всеки Учител, който е създал след себе си реализирали се в попрището ученици- заслужава поклон. Без значение какви са политическите му възгледи.

Стою

Пука ми за политическите му възгледи! Щото ако е Учител (с главна буква, както сте го написала) няма да ходи срещу народа си заради Партията.

Всеизвестно е, че във ВИТИЗ не се влиза случайно. Затова и после всички успяват да се реализират, но къде? В българския театър и кино. Кажи ми няколко от тях, които са пробили навън? Известни са до Калотина, понеже ни ги натрапват едни и същи постоянно от малкия екран. Оттам нататък никой не е чувал за тях.

това е червеният другар "Збогом"

На снимките има доста познати лица, а в заглавието се казват само две имена освен това на Ст. Данаилов. Смятате другите за неизвестни ли?

Добре бе, хора! Ми, не можете ли поне за малко да оставите настрана политиката?! Не прилагайте непрекъснато класово-партийния си сталинисти подход. Поне за малко спрете, а?! Между колегите и приятелите ми има хора с различни политически виждания, но това не ни пречи да се събираме и да ни е добре и весело заедно...

Събрали се тримата прелюбодейци. Един дърт и двама по- млади. Единия със спомените си, а другите двама, може би търсят съвет, как да почистят осраните си пътища..

"Данаилов празнува с Блатчеки и Рахал". Абе, тва Данаилов, тва Рахал - горе долу ги знаеме, ама "Блатчеки" чий братчед е, кой иеее той? Блатчеки да не е нещо като Брат чекаййй... Е, нейсе, карай!

Противоречива личност е майора. Много лъзгав.

По-постоянен и точен човек не познавам! Ако той е "противоречива" личност-какво ще кажеш за повечето днешни "видни политици" :сменят политическата си принадлежност като носни кърпички.....че и по-често :)

Данаилов, Башар, Рахал... после Меркел била докарала орките...