Децата, които растат сред книги, по-късно печелят повече

Децата, които растат в дом с много книги, печелят повече, когато пораснат.

Обратно в новината

Коментари - Децата, които растат сред книги, по-късно печелят повече | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз започнах точно преди два дена,преди да заспи моя мама му чете книжка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нарича се неравен старт. Тези от семействата с много книги имат висок старт, заради опората, която имат от своите родители, за които се подразбира по-високия статус. Тези без книги в дома, даже и да ги взимат от библиотеката и да четат мнго - нямат добър старт, защото родителите не са им осигурили книги, така и изобщо не са осигурили нищо друго, което има отношение към образованието и кариерата..

Хубаво , ама то като че ли на този етап не важи за България ! Кои просперират у нас сега ? Тези дето са израснали между книги , или тези дето са оцветявали книжки с рисунки като деца - та и до сега ?

Със две ръце съм за децата да четат, защото ключа към бъднината е книгата. Няма и никога няма да има нещо по-хубаво от книгата. Тя води пътя си към успеха и знанието. Особено днешните деца. Радвам се, че съм един от родителите на деца, които четат непрекъснато и търсят нова литература.

то не е само да растат сред книги, хубаво е и да отворят една две :)