Шведските принцеси Леонор и Естел са първи приятелки

Дъщерите на шведските принцеси Виктория и Маделин - принцеса Естел (4) и принцеса Леонор (2), освен че са първи братовчедки, са и първи приятелки.

Обратно в новината

Коментари - Шведските принцеси Леонор и Естел са първи приятелки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деца - слънца!

На тази куклички поне не им се налага да ходят на детска градина. Иначе щяха да се запрегръщат с едни по-тъмнички дечица.

Виктория е много симпатична. Хубаво е, че щерка ѝ има същото лъчезарно излъчване.

А на мен ми става хубаво, когато видя красота, като тази на снимките. И без това в БГ подобни картини не е възможно да се видят. И ДА - нито едно европейско кралско семейство не ме дразни, не се издържат с моите данъци, да си ги мисли техния народ. Аз виждам едни красиви снимки, които радват окото.

просто разкъртваща новина! след нея доходите на българските пенсионери ще скочат двойно!

И какво ме интересува шведското кралско семейство? Какъв принос има то към моя живот или да речем към България? Хич не си падам по такива, които са си направили труда само да се родят.

Българина е всеизвестен с преклонението си пред чужденците. Имах един преподавател в София холандец който онемя, че му противореча. Освен това сме и нео-колония.

Ей, това българите сте отвратителни същества! Бийте минуси, през чепа ми е! Такива сте и такива мръсници ще останете! Всичко хубаво опорочавате!

Пусни снимка как си си изгорил българската лична карта.

мръсник и циник си ти. Отрепка, която не уважава родината си и сънародниците си, само защото казали, че не им дреме за шведския кралски двор. Простак

а ти си върховното творение на еволюцията годно да обижда и мрази.

Толкова са естествени и непринудени! Абе, Швеция... Има да гоним, да догонваме...

С какво се различават от невръстните съседски лапета дето се прегръщат ? На тия не им миришат акитата ли, имат ореол, те са богове, щото тати/мама се е чифтосала с някъв висш паразит от т.нар. "кралско семейство"?

Сигурно според българските отрепки, които ти пишат минуси - акитата не им миришат. " Потресени " са как можеш да допуснеш подобно нещо

Firi

Не ги познавам тия дечица...

Днес чупите тъпомера за публикуване на изключително тъпи и неграмотно написани новини във всичките ви секции.

А бикините и сутиените им каква марка са? Каква марка дамски превръзки ползват? А тоалетна хартия? А интимен шампоан?

Е не, ще са първи приятелки с лапетата от кварталната детска градина.