Няма да има нов сезон на ”Под прикритие”

Това е последният сезон на "Под прикритие", заявиха програмният директор на БНТ Севда Шишманова и продуцентът на сериала Димитър Митовски.

Обратно в новината

Коментари - Няма да има нов сезон на ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре, стига за ни промивали мозъците с тези мутри и мафиоти. Не стига, че са навсякъде около нас, но надничат и от телевизора.кафа от мутри и мутреси.

Защо наричат този сериал "криминален"? Той попада в класацията "фентъзи".

Не ме впечатли особено новия сериал. Може би, защото цялата ни полиция е де факто под прикрите, и даже някой път под толкова дълбоко прикритие, че чак никаква я няма. А иначе - аман от евтини порнографии от телевизора!

браво,спасиха българският зрител които повръщаше в тоалетната след всяка серия,168 държави?а бе той ,банкянският маисъл,като лъже безнаказано не значи че и вие,набедените за журналисти недоносчета може да лъжете безнаказано.

!!!!

Има българи, без които нацията ще просперира! Винаги са недоволни и негативни! Като няма български сериали, защо имало само турски? Като има, били бози а е продаден по цял свят! Сериалът е номер 1, а вие разбирачи си пийте ракията на село и се правете на разбирковци пред жените си, ако въобще някоя ви се върже на акъла!

Просперирайте без нашите пари. Защо с нашите пари финансирате такива бози?

да се чудя, дали липсата на мозъчни гънки при някои граждани се дължи само на пиене марково уиски по "затворени" приеми за интелектуалци ...:)))) Ихуууу :))

баце. На БНТ и създателите на този шедьовър и НДК им беше малък да поеме опиянението от собственното им безсмъртие и талант :))))) Както се спомена многократни чуждите вкл. американските промотъри ще си прегризат гърлата един на друг да го купят :)))

трябва да има. Хепи енд-ът в полза на правоохранителните органи е направо трогателен. :) И то само след един епизод - след връщането на родния, брадясал и единствен "екшън-супермен", решил задачата само с едно голо желание. По Боков-ски - човекът оркестър, той и месия български ! Преди всяко излъчванев в чужбина би трябвало да се прави кръгла маса за зрителите с обяснения ако е така лесно, защо сме затънали в корупция !!

Гледах прякото предаване от НДК, и ме хвана срам. Озвучаване- липсва,осветление- също. Един час изкарваха актьорите един по един пред големия екран,като ученици пред черната дъска. Много мудно протичаше всичко,а най- странни бяха актьорите,които избягваха водещата и бързаха да се скрият в някой от ъглите,с изключение на Михаил Билалов,който единствен реши да каже нещо смислено,очевидно нямаше предварителна подготовка,нямаше дрес код,имаше актриси по плажни рокли и джапанки до други като стриптизьорки, и като капак Мариан Вълев не знаеше къде се намира толкова беше прекалил. Хубав беше сериала до 3 сезон,от там започнаха рекламите на ядки и кафе и за финал елементарно убийство на Иво Андонов в една нивичка...

Не е нищо особено сериала,но на фона на останалите изглежда добре,въпреки че актьорската игра е тъжна картинка.По-долу някой пише как не са направили сериал за хайдутите.Хайдутите НЕ ПРОДАВАТ! Иначе дори и на филм или сериал няма да видим никога осъден български престъпник или 2 м под земята или на почивка като Галеви.Дори и края си беше по действителен случай.

Наистина ли има хора, които гледат това нещо? Гледах едни 20-на минути и ми се тори бозаво и клиширано. Никакъв сценарии. Диалозите бяха като в индийски филм. Няколкото актьори, които видях преиграваха и изглеждаха нелепо в тези роли. Та пак да питам - наистина ли има хора, които харесват такава посредственост?

Ами има разбира се, като ви чета тъпите коментари, явно съм единственият който гледа тая "боза". А ти кво гледаш, великите турски сериали ли?? Или еднотипните щатски продукции,в които нито има смисъл, нито актьорска игра. Вие като сте такива велики, що не се съберетеда направите хубав сериал?

Тук няма актьорска игра,драги.Като нашенци избарат сериал като Истински детектив,Шерлок,тогава ще се радвам лично аз.Толкова вековна история,литература,и се възхвалят само мутри,вулгаризми.Най-смешното е ,че се продавал в 186 страни,то по-гледаем от Игра на тронове-най-сваляния сериал, го направиха.

Явно е така, съжалявам и хубав ден!

По сценарий са се изпотрепали взаимно. Но по-лошото е, че утрепаха и част от зрителите, имали неблагоразумието да попаднат в епицентъра на "битката", разбирай излъчването. Къде да пратим букетите за опелото?

... сериалът не ми хареса, нито ме грабна. Само насилие,стрелби и жестокост. Казват - отразявал родната действителност.Абе стига с това...отразяване.Защото изкуството трябва и да възпитава - особено подрастващото поколение.Днешните деца с какви филми растат? Вие виждате ли разлика между БГ футболът и БГ киното, например?? Пълна отврат, всичко е в тотален упадък. Затова гледам телевизия по една причина - върл фен съм на испанските сериали. Страхотни са! Като почнеш от историческата сага "Испания" за испанският "Спартак" - Вириат, минеш през друг исторически сериал "Изабела Кастилска" и стигнеш до прекрасни филми като "Нишките на съдбата" и последния "Кадифе"!... Невероятно силна игра, силен сценарий, прекрасна музика и най-важното - дори сцените с насилие, възпитават какво е това чест, достойнство, справедливост...свобода!"Топли" филми.Как пък ние не направихме някакъв подобен сериал?? Защо все ни заливат сцени с безсмислено насилие, жестокост, убийства, наркотици, порнография?? Имаме толкова знайни и незнайни исторически герои - представете си сериал за хайдутите например. Или пък сериал по сагата на Димитър Талев Железният светилник, Преспанските камбани, Гласовете ви чувам, Илинден?? Сериал за Калоян Велики или за писателката ни Яна Язова, която има ред приключения в Близкия Изток?? А, да - сетих се - сценаристи, режисьори и"вся остальная.." нямат интерес, щото такива сериали едва ли ще ги гледат в ..."186 страни"....и те явно са заразени от родният ни премиер - по-важното е да те потупат по рамото в чужбина, а какво мисли собственият ти народ няма значение...

Ами добре !

Ох, слава Богу. Една минута от тия български бози няма да посветя. А са окупирали всички телевизии. Като в селското читалище са, колкото пъти мина с дистанционното през бг канал. Да спрат и всички останали бг бълвочи .

ти затова си гледаи турските бози .....

ти това ли гледаш? или турски, или български? горкия.

Най-сетне добра новина - идва краят на садистичната апологетика на мафиотизма. А иначе, дето се гледал в 186 страни - откого !? Ако може едно списъче да спретнат, поименно.

Беше удоволствие да гледам всеки епизод от този голям сериал. Браво!

Време бе да се спре тази шитня...

само ний сме територия неква а хората казаха че имало още мноого. ай да одим да лапаме сръбски меса на скара че ми писна от таз майонеза.

ДНК-то ни е сбъркано,не е виновен филма 'Под прикритие"...да се срамуваме от един филм..от себе си трябва да се срамуваме...казвате филма е помия,а нима ние не сме част от тази помия?крием се зад някакви постове и се хващаме после за стъклата с алкохол доволни че сме още полезни на себе си...качваме се на автомобилите втора употреба и сме най великите на света...или най великите на всички черни дупки ...после ако не вървят нещата хващаме терминалите и започва носталгията...а какво и как го правят другите не ни интересува...защо са толкова богати не ни интересува...но ходим и сме им слуги и сме доволни...това сме ние...а хората превземат владеят,години векове и затова са богати...имат колонии,каквато бяхме и ние 500 години...ние сме обречени да сме слуги...плюем а слюнката се връща върху нас и не си признаваме,а слагаме чадъра....сега е ваш ред да ме плюете ...дано ви олекне....

По-точно и по-ясно от това - няма накъде. Това е. Сериалът свърши, животът продължава. Какъвто си го направим сами. Сценаристите вече не са виновни.

Много сте откровен, дано и в живота сте така истински!

Край на банална тема, примитивен сюжет, клиширани сцени от треторазряден холивудски гангстерски сериал - радост за ожаднели за цветни екшън картинки соц. труженици от средата на 70-те ... нищо повече и то в новия 21 век ...

Бравоооооо!

FuckTheEU

Абе то хубаво, ама недай си боже да започне друга беге помия. А ако е и с хасан блатечки - олеле майко, трябва да хвърлям телевизора от седмия етаж! А сега сериозно - тиви не съм гледам от поне 20 години, сериали гледам предимно западни, руски и корейски, а българското кино за мен и моето семейство умря като цяло някъде около 90-те. Затова въпростана новина не ме касае по никакъв начин, само ми е тъжно, че толкова много хора още зяпат щайгата и се кефят на биг брадър, х фактор и други подобни щуротии.

jingiby

Ураааааааааааа! Край на тая тъпотия..........

... Не съм гледал сериала и за това не коментирам....но да кажеш че филма се гледа в 186 държави понамирисва на дърта циганска лъжа!!!

Тук в САЩ сериалът е тотален хит.Гледат го като луди, а Митовски е станал нещо като гуру.Като кажеш откъде си и всички "Oу, Бългериа, йес, ''Ъндър кавър'' йес, гуд гуд вери уел''.

ами то за идиотите там си е направо куул!

си толкова тъп, че не можа да схванеш иронията в постинга

Така и не гледах един епизод, ама сериала е пълна помия! Хаха, да ви имам и малоумните коментари.

Има ли по- малоумен коментар от твоя, щом плюеш филма без да си го гледал?!

Явно не си доловил сарказмa в коментара ми.

Слава богу.С една маса и два стола филм не се прави. А ....,,актьорите" пълни бездарници финансирани от нас чрез канал 1.Забравих и един стар Форд движещ се в кв.,,Христо Ботев" София.

Последни клюки от Холивууд: Разбрахте ли че мъжкарчето,царя на бойния мариз,българския Ван Клок Жан Дарн,самият Боеко Кръстанов,звездата от сериала ,хита на сезоня"Под "Предкритие", е поканен от самия Слайд- Силвестър Сталон Силвестрофф от Холивуд да играе главната роля в новия филм "Джеймс-Хамес Бонд 007"???

Верно ли бе.Тоя Еролчо,за който говориш , ами че той тича ( за справка вижте предпоследния епизод,където Еролчо подтичква) с размятане на ръчичките с който държи пищова ,на страни като някаква благочестива девойка.Къде ще ти играе Хамес Бонд 007,дали ще може да се справи с тези "щастливи" двигателни активитис?

Няма как да има продължение след като убиха главния герой! Петия сезон беше добър и интересен с няколко огромни забележки. Най-дразнеща беше очевидната "скрита" реклама навсякъде. Нямаше епизод в който да не си подават някакви смешни чипсове - направо да ти се до повръща! А ужким БНТ е държавна телевизия и се издържа с държавни пари и не би трябвало да има реклами въобще! Второто нещо което много куца е актьорската игра. Ивайло Захариев може да изглежда добре, но като актьор не става, каквото и да си приказваме. Много ми е вдървен, монотонен и прави всичко със зор и насила някак си. Бойко Кръстанов пък е още по-зле! Няма как да ме убедят че това момченце е гангстер. Всеки път като ходи да се бие или заяжда с някой ме напушва на смях! И точно той ще убие главния герой, дето 5 сезона не можаха да го убият - хахахах! Добре че беше Захари Бахаров да спаси целия сериал!

Освен едно "СЛАВА БОГУ" с облекчение.

разгеле! свърши се с тая помия! не съм гледал и един епизод, ама много я мразя! изглеждат ми тъпи пръчета тея с пищовите. по принцип имам нулево уважение към въоръжени хора, които не са полиция или военни... та затава.

СЛАВА ТЕБЕ БОЖЕ!!!!! СВЪРШИ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ С ТАЗИ ПРОСТОТИЯ! СЛАВА НА БОГА! СЛАВА НА БОГА!....Я ...МОЖЕ ПЪК ДА Е СЛАВА НА НЯКОЙ В БНТ, ДЕТО МУ Е ПРОСВЕТНАЛО, ЧЕ ТАЗИ ПОМИЯ НИ СТИГНА ДО НАД ГУШИТЕ ТА БЕЗ МАЛКО ДА СЕ ИЗДАВИМ В НЕЧИСТОТИЯ...

Слава богу

6ти сезон ще го гледаме в реала май

Вярно ли е че Джаро държи националната лотария хаха

Вярно е. Лотарията е на Черепа, Мултигруп, Фонд Пътища , КТБ (Уникредит -Левона Хампарцумян и Цветан Ваилев. )Крадените пари от еврофондовете и пътища и магистрали и тези от КТБ се въртят в билетите на лотарията с помощта на мутрите от 90те , а простият народ търка като изоглавен.Каквото е показано в сериала това действителността

Идентификация 1. ЕИК/ПИК Основни обстоятелства 2. Фирма Ню Геймс 3. Правна форма Акционерно дружество 4. Изписване на чужд език New Games JSC 5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ гр. София 1000, Област София (столица); Община Столична, Район р-н Средец "Фритьоф Нансен", 37 6. Предмет на дейност ОРГАНИЗИРАНЕ НА ХАЗАРТНИ ИГРИ С ИГРАЛНИ АВТОМАТИ И ДРУГИ ПОДОБНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, НА ЛОТАРИИ, ТОМБОЛИ, ТОТО, ЛОТО, ЧИСЛОВИ ЛОТАРИЙНИ ИГРИ /СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ/, КАКТО И НА ПОМОЩНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ВЪВ ВРЪЗКА С ТЯХ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН 10. Представители Димитър Денчев Ганев, ЕГН , държава: БЪЛГАРИЯ 12. Съвет на директорите Васил Крумов Божков, ЕГН , държава: БЪЛГАРИЯ Димитър Денчев Ганев, ЕГН , държава: БЪЛГАРИЯ Георги Кънчев Попов, ЕГН , държава: БЪЛГАРИЯ Мирослав Александров Илиев, ЕГН , държава: БЪЛГАРИЯ Капитал 31. Размер 500000 лева 31а. Акции вид акции: обикновени налични поименни, брой акции: 50000, номинална стойност: 10 32. Внесен капитал 500000 лева

Слава Богу !

спират полицейското риалити .. в този филм са разследват повече престъпления отколкото в МВР ..

вие не сте ли разбрали , че в българия на мода са мутрите и простащината.те се издигат в култ за да може по лесно да се манипулира цвеклото.бахаров така води и лотарията с тон и държание на мутра, употребява жаргони.това не става в нито една телевизия на запад от будапеща.

Кому е нужно да се правят сериали възхваляващи престъпността? На какво учат хората и младото поколение? Мисля че резултата е налице. Израстват идиоти, които правят идиотски сериали за идиоти.

Защото се отразявало действителността.Тази реалност я виждаме всеки ден,по новини,навсякъде.Аз лично нямам нужда и на филм да я гледам.Толкова ли не може да се екранизира някаква книга,част от историята ни,поне населението да се ограмоти?Келеши повтарят лафовете от този сериал и се правят на мафиоти.

точно тук е хватката-идиотите като пораснат да бъдат водени за носовете от мутрарагентите.

Една сълза се прокрадва в окото ми, да я пролея ли или не - туй е въпроса?!

Някои си мислят че може да сравняват Под прикритие с филми като Октопод или Кръстникът!Господи, прости им!

слаб сценарий, слаби и преиграващи актьори , крадени сцени оттук - оттам ; - СЛАБ ФИЛМ.

Сценарият като замисъл не е зле,но лошо изпълнен.Доста по-добри криминални са Черният списък,Под наблюдение.И там има клишета,и там се леят куршуми,но играта на артистите -няма база за сравнение.

Я сега сравни и бюджетите.

една добра новина в съботния ден. така и не успях да гледам поне една серия и филма свърши.

не гледам български сериали гледам си игра на тронове и нищо друго, некадърните български артисти не могат да ме накарат да си губя времето с тях, само като заговорят ми завимирисва на комунизъм, защото ми звучат, като на театър, така играеха на времето, така играят и сега, за по-младите тук може и да се подлъжат, но ние вече "...не вярваме на сълзи"

Уж, не могат да те накарат да си губиш времето с тях, а пишеш под новина за български сериал

ало, в игра на тронове играе ония гологлавия Джаро ли се вика! дето се млатиха диваците с армията на мрътвите. сещаш ли се? Джон Сняг уби един от специалните рицари от умрелите. е Джаро и той беше там, нащо момче. беше дивак. не помня дали оцеля или и той след като го убиха, Царя на Мрътвите го съживи, както всички мрътви по принцип де...

В последната серия са снимали ташаците на Иво Андонов, как прозират - вижда се на HD. От сигурни източници знам, че на Иво Андонов - Мартин му е правил свирка в Борисовата на алея Яворов

В очакване си на гей парада, явно

Мартин дървото кво ще прави сега?

Сигурно се надява Поли Генова да направи клипове на всичките си песни и да го покани и него да участва като част от декора примерно някое дърво хаха ;д;д

вместо да даваме пари за БГ продукции,ще купуваме турски

да ги правят платени тези "гледаеми" сериали. който иска да гледа - да плаща. аз не искам от нашите данъци да се спонсорират подобни сериали по държавната ТВ.

Филмът може и да свърши,но прототипите на героите нямат свършване.

боли мъ оная фара!

Напротив филма продължава вече над 20 години,но не се записват отделните епизоди в различни градове и села. Филма "Под прикритие"е само лирично отклонение от реалния живот в България....Вчера вечер се получи интересна ситуация в предаването"Панорама" по канал 1....Двама от популярните /герои/артисти от филма стояха на една маса с Цв.Цветанов и обсъждаха филма,за това че е направен по реалния живот в България.