Рене Зелуегър разкри защо е изчезнала от Холивуд

Носителката на "Оскар" Рене Зелуегър обясни шестгодишното си бягство от светлината на прожекторите с "глад за анонимност и почивка".

Обратно в новината

Коментари - Рене Зелуегър разкри защо е изчезнала от Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е разкошна!

Пък е възможно и да намирисва.

някой удря здраво рамо.като актриса не е нищо особено.

Gal

да бе, те затова милиони и плащат щото е слаба актриса....

Или по-скоро неуспешна пластична операция :)

Bravo! Hа тези години да партнираш на колин Firth ....световна класа и като личност и като бизнес- дама!

Е, може и годините да са поскочили, но тези които коментират най-вероятно имат предвид че корекциите са я променили.Ьз лично смятам че от една приятна,лъчезарна жена се е превърнала в жена с уморен, повяхнал вид/погледнете и очите само/А и от Брадли Купър да се хване с този смешник говори какво и е самочувствието.

то е просто очевадно, че е правила корекции по себе си! Променени са не само чертите на лицето и, но дори и неговия израз!

Ах, Рене, Рене. Поря дамаджаната от вуле с пълен кеф.

много на сериозно се е взела г-жата.. чак пък звезда.. снимала се е в един известен филм и неговото продължение и голямата звезда..

Гледай предаването "Папатаци" с водеща световно неизвестана звИздЪ и ще се успокоиш!

отврат!

си ти!

Хе-хе, дай боже всеки му на 40 да може да избяга от кариерата си, в нейния случай може и до живот да се "пенсионира". Ами какво да кажем ние бачкаторите в БГ?

Ми бачкайте. Не се става лесно човек. Ние двамата с Боби пием кафе.

Не прилича на себе си.Във филмите, в които съм я гледала е доста шантава, но ми харесва много повече от сега.

Ами ти какво очакваш, малко са хората, които остарявайки стават по-красиви. Я питай мъжо ти дали не те е харесвал повече преди :).

хахахахаха

Леле, колко се е сбабичкьосала!

Много ми е смешно, като прочета някой от хилядите коментари, подобен на този, независимо под коя новина, като знам, че потребителите на дирника са основно лелки над 45 години и чички с шкембета на същата възраст и нагоре. Много ми е смешно как някоя отдавна повехнала лелка със зле боядисана коса и мазни бенки по деколтето отхапва от мазната баница, купена за обяд за левче и започва да трака по клавиатурата и да дава компетентното си мнение как някой се бил сбабичосал, остарял, погрознял....Или някой плешив чичак седнал да критикува външността на жени от шоу-бизнеса, ъъъъ, алоу, я отместете поглед надолу и вижда шкембето си или провисналите торби, които си казват здрасти с пъпа ви...смешни сте

Колумбиана

Абсолютно вярно!

Много точно описа потребителката "Красная кухая лейка"

До "Лайка" Лайка мила, знаеш ли как бързо ЛЕТЯТ годините.И нищо не можеш да направиш срещу това.Аз наистина съм "лелка" на 60, но не съм "мазна" и дебела,а се грижа за себе си. И ВЪПРЕКИ ТОВА не съм такава, каквато съм била на 20 или 30 или 40.Когато видиш една от холивудските звезди, която въпреки всичките си пари и възможности СЪЩО остарява, това по някакъв начин те утешава.И не ни съди строго и презрително - и ти ще станеш на 60 и тогава ще си спомниш какво съм ти написала.

Лайка скъпа,не всички обикновени хора изглеждат зле когато остаряват.

"Лайка" от "лай" ли идва? Джафкаш като улично мастия! Който не иска да го обсъждат хората, да не им влиза в устите. Самата актриса каза, че иска малко анонимност. Професията й е чист ексхибиционизъм, а щом си на показ, трябва да знаеш какво те чака. Защо, кажи смислено, да не си кажат мнението дебелите тетки и чичковци? Те не са хора ли? Или някой орел с ориз, посинял от веганство, е повече човек? Ами остаряла е, да. Хората, както и да изглеждат и каквото и да пишат, вътрешно си мислят - не съм само аз. Действа успокояващо. Като минеш едни определени години, независимо от килограмите, ще разбереш.

предимно мъже са тези със злобните коментари под статии за жени. Но, да, абсолютно съм съгласна с теб,

Браво, много точно предизвика преброяване на дебелите лелки-клюкарки в коментарите. До тук 3 се регистрираха, чакаме още. Всички ги знаем, че са много, коментарите им се разпознават от километри.

Всеки има право на мнение!