Боби Браун: Уитни пушеше марихуана с дъщеря ни

В автобиографична книга, пълна с истории за секс, наркотици и насилие, певецът Боби Браун прави шокиращи разкрития за покойната си бивша съпруга Уитни Хюстън.

Обратно в новината

Коментари - Боби Браун: Уитни пушеше марихуана с дъщеря ни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както Уитни така и дъщеря и захонаха при недоизяснени обстоятелства. Милионите са се разпределили още преди да бъдат Убити. А самия Боби най- добре да се скрие и да престане да влачи Дивиденти от това нещастие.

Затова ли я маризеше от време на време?

да си навре книжката...знае къде!

Не го знам този, но след като Уитни и дъщеря им са починали, това е доста показателно.

Добре де, пак ме скатахте... Поне кажете кой се оплака Боби Браун или Ива Екимова?

Маймуджулъци!

Негри.

Чиста и възвишена американска култура. Попивай народе, попивай американска демокрация.

Тавариш,по-добре мери-джейн, отколкото одеколон! ;)

marsavalia74@abv.bg

Аааа,бъркаш се,МЕН!

тавариш?!? мухахаха, нито съм комунист, нито таварши. Просто мисля с главата си, а не изказвам опорни точки спусанти ми от вън. ;-) Жалко е за Вас, че нямате собствено менение, но вероятно поне имате някакво удовлетворение на лакея, свършил си успешно работата.

Този заслужава никой да не купи книгата му и никой да не му обръща внимание.

Голямата сензация, няма що! Глупак. Марихуаната вече и най-простите и най-неграмотните хора взеха да схващат, че не е вредна и че лекува един куп болести! Дотолкова взеха да схващат, че започнаха лека полека и да я легализират. Това не е химия, а билка.

Дано осъзнаеш колко бъркаш преди да е станало късно! Освен ако не иронизираш. 80% от деградиралите наркомани започват с "трева"

Днес уби негърче, утре може и да пропушиш!

Не иронизирам, но също така не ми се спори с неграмотни хора като теб, извинявай.

Luna0102

Като е толкова полезна що тогава и Уитни и щерка и не са вече на този свят?

Щото отдавна са забравили тревата и са се бъхтили с медикаменти и опиати.

Свръхдоза от лекарството.

Абсолютно си прав и сега с тия коментари под поста ти можеш да видиш колко е наясно българина. Толко сме назадничави, че чак не ми се вярва... Ай честит петък :)

А гробищата са пълни с "напредничави"

Голям мъж, браво, решил да изкара пари, като оплюе една страхотна жена, която е имала глупостта да се занимава с него.

пълен простак. а липсата му на морал и лчността му нямат граница. аз лично нямам намерение да му чета просташките измишлиотини. явно че още завижда на таланта на уитни...

Този що не си затвори грозната мутра -той е виновен за смъртта на Уитни и на дъщеря си! АБсолютен глупак нереализиран-говори така защото Уитни беше класи над него а той кръгла нула! По -добър глас от нейния при жените аз не съм чувала! Жалко че заради това животно си отиде! С неговите побоища и наркотици ,я прати в гроба. Голямата работа ,че тръгнал и автобиография да пише- великия ! Нямам думи!

бездарник!

Май тая книга ще му е пика на известността и това което ще остане от този. Каквато и да е била Уитни, си е бил нейният живот. Ние я познаваме и харесваме като невероятната певица която беше. Не искам да знам за кирливите и ризи, всеки има. В моите очи ще си остане една от най-запомящите се певици на нашето време. Почивай в мир. Ти остави своят дан за поколенията а нищожествата като Браун ги знаем само защото са имали досег до теб !

Евала за коментара! Браун е гад! Почивай в мир, Уитни!