Едно от твърденията на Браун е, че Хюстън е пушила марихуана заедно с дъщеря им Боби Кристина, която по това време е била тийнейджърка, пише АП. Уитни почина през 2012 г., а Боби Кристина - миналата година.

Вижте снимки на семейството >>

В автобиографията "Всяка малка стъпка", която излиза на пазара на 13 юни, Боби Браун пише за бурния си брак с Уитни Хюстън и за отчуждението с дъщеря му след развода. Певецът оспорва твърденията на близките на покойната изпълнителка, че той е виновен за проблемите й с наркотиците, и отправя упреци към тях, че са му пречили да поддържа връзка с дъщеря си.

Автобиографичната книга на 47-годишния Боби Браун проследява възхода в кариерата на певеца и браковете му с бившата му съпруга Уитни Хюстън и настоящата Алиша Етъридж-Браун, пише БТА.

Вижте снимки на Боби и Алиша >>

В нея са включени и разкази на членове на семейството му и колеги от шоубизнеса, сред които Кенет "Бейбифейс" Едмъндс.

Браун не пести подробности за имиджа си на "лошо момче" и разказва за многобройни сексуални афери. Сред предполагаемите му партньорки са звезди от ранга на Джанет Джексън и Мадона. Той пише и за проблемите си с наркотиците, които вече са зад гърба му, проблеми със закона.

Певецът обаче отхвърля обвиненията на близките на Уитни Хюстън, че той е виновен за нейните зависимости. Браун пише, че бившата му съпруга е започнала да употребява кокаин преди него и е продължила с дрогата и след като той вече е бил чист.

Боби Браун твърди, че Уитни Хюстън също е имала своите забежки с колеги от шоубизнеса, с които е работила. Певецът споменава и името на бивш любовник на Хюстън - Тупак Шакур. Сред разказите на близки на Боби Браун е този на дъщеря му Лапринсия от връзката му с Ким Уорд. Лапринсия Браун разказва за случай, при който е била в автомобил заедно с Уитни Хюстън, тийнейджърката Боби Кристина и приятеля й по това време Ник Гордън, и е станала свидетелка на "нещо наистина странно" - как и тримата пушат марихуана.