Принц Филип празнува 95-и рожден ден

Британският принц Филип, херцог на Единбург, днес става на 95 години. Вчера той направи парти с Роджър Мур и Джуди Денч.

Обратно в новината

Коментари - Принц Филип празнува 95-и рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принц Филип е племенник на Александър Батенберг :)

Принц Филип е Пич от всякъде. Да си Мъж На Елизабет изобщо не е лесна работа. А той доказва това, като си запази Мъжкото достолепие и Самочувствие. Готип Пич и Красив и Достолепен старец. Като прибавим и прословутия Му Пиперлив език ... то "картината" е ясна. ------------------------ От много години ми е много симпатичен, точно поради написаното по горе.

много е приятна цялата кралска фамилия, най- вече Елизабет 2, радват ме всички новини, които чета за тях

преживял е 2 рата световна война като е бил на служба а не се е крил в градината си макар че е принц , това никой не го видя .. а само го оплювате !!!

Абе може да е принц, ама е под чехъл! Цял живот си остава прост херцог, докато оная неговата се самопровъзгласява за кралица.

abe kakvo ni zanimavate sas tova semeistvo be

са ми присъреце, но когато нещо не ти харесва никой не те кара насила да четеш за някой или нещо което не те интересува. Така че кометара ти е излишен! Сам избираш какво да четеш.

Никой не те занимава. Ти се заинмаваш. Вероятно така четеш и чалгаджийските новини, но пък с одобрение? Никой не може да те занимае, ако не ти се занимава!

Мухлясали паразити!!

Абе как я опрасква на тия години?

брях, вчера ни информираха за внука му, днес за него. Мноо принцове, много нещо и все неизвестни за мен.

Това, че не знаеш, не говори добре за теб, не за принцовете...

Наистина ли? аууу, как само се притесних, че се изложих. хахах :-)

добре че ти си известен!!! А кой всъщост си? Бай мангал никому неизвестен.

Живее с Бога и прилика, а не със скалнита орли.

какае ли България???Кая е тая мумия

Леле какви познавачи. Чунким комунистическата върхушка беше на полето с мотиките. и ТОВАРИЩ ПУТИН копа. Та той е най-богатия олигарх на планетата.

да е жив и здрав много семеино щастие и да се радва на много внуци правнуци и пра пра внуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От много и яко бачкане е стигнал тази "младежка възраст".Негово мото трябва да е Яворовия стих "и лучец еж и водица пий, дий воле дий !"Ако сега принцът прекопае двора на Бъкингамския дворец и го засади с картофи например, ще стигне и до вековен юбилей.Хем кралицата ще си пържи от време на време в тигана.Но ако Филип мисли да мързелува още 5 години ,най-вероятно няма да стане на 100.

аре стига глупости...тъпанарщини.... сестрата на кралицата що едва доживя до 70-75????? тя да не е вадила картофи....... Цар не цар,,,,,генът е важен без него..... след 75 години е мъка, мъка и страдание.....

плевели лешпери я една мотика и на нивата

още си играят на принцове и принцеси :):) Кой ги издържа ?? Простия данъкоплатец...

Консуматори на човешкия труд.

част от най важната институция ,поддържаща стабилността на Великобритания и света. Разбира се ,че имат бюджет,но определено го оправдават.

Как го оправдават, бихте ли поясни ли? С фотосесии и светски събирания ли?