Новият хит в маникюра - нокти с огледален ефект

Последният писък на модата е лакът за нокти с огледални свойства, който придава допълнителен шик на маникюра.

Обратно в новината

Коментари - Новият хит в маникюра - нокти с огледален ефект | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези дългосрочни лакове и маникюри са измислени от кожните лекари, за да имат пациенти с гъбички по ноктите.

Два от коментарите в инстаграм: I need this in my life. i need it asap. и е такива подобни... а я па си мечтаем да е -40 С и да лижем ракия на клечка до камината, в горска хижа, затрупана с три метра снег... :))))))))))))

изключа камъчетата ми допадат.

.

аз купувам само червен лак, на OPI853, който е з0 лева, но за 1 ден се олюпва някъде-като се изкъпеш, постоянно писане на клавиатурата и т.н. незнам как се справят тези с дългите нокти и защо си дават парите по салоните.

ОВЦООООО, ПИШЕ СЕ НЕ ЗНАМ!

Колумбиана

Тя може и да е сбъркала с правописа, но думата "ОВЦО" говори достатъчно за теб.

Тотално грозно и отблъскващо е всяко цапотене на ноктите в някакви неестествени цветове и изображения. За дългите нокти да не говорим - като видя такива и веднага си представям каква мръсна и пълна с микроби ръка е това. Изобщо ми е критерий - колкото по-естествено и органично изглежда една женска ръка, толкова повече акъл има и в тази женска глава!

Донякъде си прав. И аз не харесвам орлови нокти, и за мен са отблъскващи. Но не виждам нищо лошо в един стилен къс маникюр в един цвят-неолющен, без камъчета, блясъци, трясъци и т.н. Това, че една жена има поддържани нокти не я прави автоматично- глупава.

Като казах органично, нямах предвид неподдържани нокти - просто идеалът ми е такъв - недълги, изпилени, оформени и лакирани в органичен цвят нокти правят ръката да изглежда изискано и красиво!

Firi

Не ме кефи.

Огледалца, огледалца коя е най-красивата мома.

Ужасна грозота! Браво!

Още празноглави глупотевини?

ма кво говориш! наште кифлета са че се навръват пред маникюрските гишета да се докарат с огледален, металик, перлен и секъв извънземен бояджийски ефект по ноктетата. почти съм сигурен, че и жената че ми се яви с нещо подобно у близкото бъдеще... :)))

и от маникюри ли разбираш....хахахаххахааха

мене ли питаш или усмихнатия?