Мика Стоичкова показа наедрялото си коремче

Мика Стоичкова чака момиченце и вероятно ще го кръсти на майка си Мариана.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова показа наедрялото си коремче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм "фен/ка" на Мика Стоичкова, но защо трябва да я коментирате толкова негативно? Всеки има право на щастие и личен живот! Тя е едно симпатично момиче, е вярно, известна е единствено с името на баща си, но какво от това, приятелят и също е симпатяга, независимо какъв е - намерили са се, хубава двойка са, обичат се навярно, какво толкова! Дали, ако НЕ беше Мика Стоичкова, а едно никому неизвестно момиче, коментарите щяха да бъдат същите? Пожелайте им щастие и да възпитават в добро детенцето, което очакват! Толкова ли е трудно това за българина...

за това са сапунките, за да има какво да коментират тези които ги гледат

Аки ли? Ама му отива името!

Хасан Ичкьой колко пъти руга България и българите в интервюта и вместо да търка наровете за етническа омраза и опетняване името на Родината, този ром последно го издигнахме за почетен консул в Испания.

Не е виновна Михаела. Тя е израснала извън България и няма как да у нея да е събудено това националистичесто чувство. Не и се съдете. Тя е с испански и американски манталитет. Тя е родена звьозда понеже е дъщеря на Стоичков и всичко свършва до тук. Такава ще си остане. Вижте дори, че това страхотно име си самопроменя и се само кръщава Мика. Срам е явно от името си, друго обяснение нямам. Имам само един въпрос - някой някъде да е чел за децата на другите от САЩ 94 ? Някъде да са толкова коментирани и следени ?

Стоичков беше в Испания 10- 15 години. Ако беше намерил някой голям испански спортист, а има толкова много, особено в спорта в който играе Григор Димитров, щеше да е и гордост за България. А сега, най- големия Български Футболист до момента, омъжва дъщеря си за турчин. Напомня на българския цар Иван Шишван, дал сестра си на турците, точно преди да падне България под 500 години Османско робство..... Нищо с което да се гордее и самия Стоичков.... Все едно да каже, че е психясал и е станал пеерас.

Нищо не пише за Айкут, той родители няма ли? Също като и бащата на внучето на Бойко! Явно тези мъже само са осеменители!

Бе кой знае, какви са аборигени родителите му. Те ако бяха някои от елита и както само Мика можеше да се изтъква, досега ехеее, щеше да ги е показала. Сигурно свекърва й е някоя шалвареста, забулена леля, а свекър й с голям мустак. Е, може и брадат, де.

да си покаже случайно и катерицата. не само случайно да се вижда наедрелия тумбак.

Преди 500 години българките живота са си давали , но на турска вяра не са се давали. Сегашните пишман българки си разтварят краката където им падне. Пошло и неуважително към онези ,истинските българки.

Ице, ще ставаш дядо на турче, сам си избрал зетя си, да ти е честито! Ти си "велик" и заслужаваш такива наследници.

Всеки има право на собствено чесало... Само не ми е ясно, защо тая мадама е постоянно в рубриките?! Да й бие баща й една левачка, и да я прати в ъгъла на новините...

стоичков запознал дъщеря си с турче (може и мангал да е) и се оженили. Има ли граници простотията?

Ама, Мико, ти си била много зле, щом не можа да намериш свестен мъж, та от фес ще раждаш.

Не желаем да ни показва коремче, в което носи дете - мюсюлманче. Българка, която се дава на турчин заслужава само презрение.

А нещо друго ще покаже ли......простотията е голяма....!!!

Поздрави за Мика и Айкут .

boli ma kura za taq

Подкрепям предложението по-долу. Да не коментираме тази проста и пошла особа!

абе, кой плаща да ни занимават с тази? Стига с тази селска пр.ъч.ка и нейните "преживявания"!

Не можах да разбера на когого е показала коремчето си. Ако е на редакцията на дир, чудесно, ама останалите хора кво ни засяга

Да им е честито, но Мика от толкова чужденци и българи от турчин ли намери да роди? Сега каква религия ще изповядва дъщеря и? И тоя какво работи? Певец ли, футболист ли или ще папа на Ицо парите?

Детето приема религията на бащата. Мика явно много е изпаднала, щом дотам се е докарала турчета да ражда.

Много хубава двойка !

Да са живи и здрави , но този Айкут имам чувство, че е малко на другия бряг. То са чупки то са стойки повече от на Мика.

Тая е наследила акъла на татко си! Разликата е, че не си изкарва парите с ритане на топка та ѝ личи!

На всички снимки, винаги Мика е прегърнала Аки. Той стой мирно и чака заповедите на клана.....Човек остава с впечатление, че му е през оная....Не се унижавай Мико,не си чак толкова грозна......само малко!

Firi

Къв е тоя айкут и въобще коя е тая, с кво е известна?

за пръв път ще те подкрепя с плюс. натрапват ни някакви псевдо звезди...

Скрий са ма, гъбо! Къш!

.... отърване няма... от българското кардашиан клан. Досега се информирахме за Миката, отсега нататък ще бъдем осведомявани и за Миковин и за все миковчетата дето ще се пръкват - да са живи и здрави, лошо не им мисля. Следва да се осведомим за детската стая, 'размера на коремчето', бебешкото парти, 'коремчето наедряло още', името непроизносимо на български, количката, на разходка с щастливите мама и тати, гордостта на дядо, обувчици и предпочитани пелени, после фитнес режима и диетата на Миката и умопомрачаващи заглавия колко бързо е влезнала във форма след раждането; продължаваме с вадене на зъби, марков бебешки гардероб и рожден ден за който е похарчена сума, колкото събира един благотворителен концерт. Изобщо, Дир-а е подсигурен с новини за поне 3 години напред.

Ха ха ха! Така ме разсмя! Благодаря, имах нужда се посмея след напрегнатия работен ден! :)

Айде сега и на Айкутчо мъдростите ще четем, щото и той стана ВИП, понеже е гадже на еди коя си, пък тя е дъщеря на еди кой си....

Не му върви на Стоичков - две дъщери, сега внучка. Няма футбалар на когото да предаде опита си.

С пари се купува всичко - мъж, любовник..................

А, стига бе, любовниците и те ли са с пари?

еее, добре , тия пак събраха некой лев за реклама

Гледам, на тортичката пише "АКИ". Супер му пасва. :))

Моля ви искаме повече да знаем за приятеля й Айкут. освен това че е на 31 , от къде е, с какво се занимава, кои са родителите му, любими книги, филми,хоби и т.н

Де да беше от занзибар като Бог Фреди

Стоичков нали има още една дъщеря? Какво става с нея?

Тя не е от Кухия,за това е по умна

Най-после ще спя спокойно ! Толкова се бях притеснил за Мика. Дали наедрява коремчето й - ей тоз' въпрос не ми даваше мира.

Ех тази Мъка Стоичкова бре!!!

Ква Мика бе, таз не се ли казваше Михаела?!

И мангасаро изглежда аФторитетно!

Призовавам никой да не коментира бобъра Мика, за да покажем, че не ни интересува и дано да спре с платените си статии! Нали ни беше сърдита, а нон-стоп ни се навира!! Айде сиктир!

Присъединявам се към инициативата, никой да не коментира! Рядко антипатична гад!

чудя се кой ви удари двата минуса,мотика стоичкова или баща и?

Спала е без гащи, затова.

Не само е спала!

silvia_v_dimova@abv.bg

Може само тя да е спала..;-)