Мишел Обама и дъщерите й показаха стил в Мадрид

Първата дама на САЩ Мишел Обама и дъщерите й Малия и Саша спечелиха модните критици в Испания със стила си.

Обратно в новината

Коментари - Мишел Обама и дъщерите й показаха стил в Мадрид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм плочкаджия и искам да помоля от дъщерите на снимката да ми помогнат да разбера как стои ровова фуга на черен фон :)

А Путин (ако са живи още) ги е скрил неговите, че го е срам от тях!

На която и да е наша българка, дори и да и надянат чувал от картофи ще покаже повече стил от тия трите взети заедно!

This must be a joke! ;D

Нр мога да приема, че Мишел Обама имала елегантен стил. Та тя с този два декара ханш каквото и да си сложи е смешна...а в случая набрана в кръста рокля я прави още по-едра......

Негрешиш и нещо? Мишел е тази с роклята в черно с бели раета, която държи, за да не я вдигне вятърът. Тази с набраната в кръста рокля е някоя от дъщерите и.

Единствено афро-американчето на черното райе е що-годе добре облечено. Останалите са с крайно неподходящи за телосложението дрехи. Във всеки случай 8 от 10 българки в метрото сутрин са по-добре облечени, нищо че взимат 100 пъти по-малко пари.

Виждам едни приятно облечени ,готини дами.Въпреки ,че са семейство на САЩ президент,никога медийно не преекспонират този и лично на мен са ми приятни!Друг въпрос е световната политика - тя по скоро е човеконенавистна ,жестока борба на интереси,където инструментите понякога са нелицеприятни!

Амммм, стил? Знаех си, че не разбирам от мода!

Ако това е стил нямам думи Пълна цигания

С какво били облечени ! Ами с дрехи. Важното е за какво са тръгнали и какво е политическото им послание...А дали си е надянала брашнян чувал на индийската армия с цената на годишния доход на средно африканско семейство - това вече е друг въпрос. Ама нали трябва да се избичи "матреал"

Този раздел е за светска хроника.Политическите послания се пишат в горната лява част на екрана.

Точно за това...Вместо да напишат в другата част сайта - "Мишел Обама с програма за образованието на жените по света", ми дрънкат, че облякла Проенца. Кое е по-важното ?

каквото и да облекат, все са си маймуни. айде трийте ми коментара,че не е политически еврогейски коректен ;)

еееее човек, точно същото щях да напиша!!!!!

сигурна съм, че това са неща, които 95% от населението, така толерантно и отворено, си мислим. малко са обаче тези , които имат смелостта да го кажат. тогава си расист и не знам си кво още. всъщност си реалист :) африка никога няма да бъде европа.

Ужас! оставете стила ами вятъра за малко да ни покаже карантиите на травестита (Мишел/Майкъл). Добре, че се спря само до гледката на мъжки баджаци в рокля.

путин е виновен, той е поръчал вятъра!

Аз нещо не го видях "стила"в тия дрешки-евтинджос-ужасно грозна рокля, а девойките,все едно на магистралата са тръгнали,не на официална визита,с тая дължина

Защо ли, аз не виждам, нищо особено в облеклото им. То бива, бива натягане ама чак пък толкова.

Как не забелязахте ''стилните'' сандали на децата???едната разголена другата с дълъг ръкав ама обувките еднакви??

Мъжкия вятър не прощава...

сори ма къде е този стил? мишел е облечена в неква торба, която не подхожда на дебелата и фигура. децата и са с некви възкъси рокли да не кажа друга дума, все едно са се запътили към плажно парти...