Дъщерята на кралица Рания наследи модния й вкус

19-годишната йорданската принцеса Иман се превръща в модна икона, като следва примера на елегантната си майка кралица Рания.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на кралица Рания наследи модния й вкус | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, драскачи, я споделете, моля, как си генерирате плюсове без нито един минус?! Чак пък такова единомислие и заплененост от никому неизвестна кикимора и щерка и!

Не виждам нищо красиво и впечатляващо - нито в майката, нито в децата.

Но не и красотата и магнетизма й.

ти пък кога си общувал с нея, за да познаеш магнетизма и. Празно дрънкало

Ако тази жена с тази прекрасна фигура и години които не мога да определя е родила и тези 4 деца...просто...няма стигане, а кралят- най-големият късметлия. Нека са здрави...

Рания е на 45г. и е от палестински произход.

Много мило семейство. )

Майката е очарователна.....женствена, много привлекателна!

A Rossi е проста - личи си от "поста"

на иман дедо и ,като се прибра от щатите след лечение от рак сам караше самолета, а на нашата моделиерка жени ,дедо и е карал каруцата от правец до етрополе.те там е разликата

Eдна дума-класа!Hашите новозабогатели комуно-мутро-измислени аистократи срещу тях да тичат - няма да ги настигнат. Hикога! и след 100 поколения.

срещу кого да тичат, бе сульо? Тия са едни аристократи - да ти зайде малкото ум, дето го имаш. Тая " кралица" са я харесали на някакво летище, където чакала самолет, така, както ББ си харесва министри по магистралите. Какъв произход има тя? Всичко е само фалш, лустро, парвенющина и пари нзаа краля. А щерката е като препи - кано мушкато.

За Рания, не може да се каже просто красива, елегантна, образована ... тя просто е магнетична, и според мен съвършенната първа дама. Дъщерята е сладка и стилна ... но много далеч от класата на майка си.

Йордания и Ливан останаха единствените светски държави в региона след съсипването на Сирия. В Йордания може да си забулена , може да си както си искаш разбира се в рамките на традиционните норми , но в никакъв случай задължителен никаб или бурка. Безкрайно спокойна държава на фона на всичкия ужас който ги заобикаля.

Хубава жена!!!

Хубави са! Обаче при малката дъщеря, гените на бащата са взели превес и се е получило.... недоразумение.

Рано е още да се каже. Повечето, които са грозни патета в тази възраст стават изненадващо хубави лебеди.

Затова жените трябва да си избират хубави мъже, а не разплути и грозни чичковци.

тая що нема бурка?

Рания и децата й са страхотни, НО ДА РАЗГЛЕЖДАШ СНИМКИ В link E ПЪЛНОЦЕННА, ЦЯЛОСТНА ИНКВИЗИЦИЯ. ПОЛУЧИХ ЦЯЛ НАБОР СЪРДЕЧНИ БОЛЕСТИ. НЕГРАМОТНИ И НЕЗНАЕЩИ ХОРА. СРАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ползват едни и същи модни експерти.

На това се казва "жена облечена със стил" а не на Обамовица и щерки.

Момчетата са красиви, дъщерите приличат на баща си, който не блести с красота. Жалко, но по-важното е да са здрави и умни. А Рания е страхотна.

Може да е наследила очите на майка си, както пише, но за жалост е взела късите крака от баща си. Инак е много симпатична и наистина приятен стил, но Рания е страхотна

Тека де фкусо че и наследи! Виш новина щеше да е ако и беше наследила мотиката!

Уау, ами какъв зашеметяващ син! Очите ми изтекоха от толкова красота и сексапил.

а щерките на фифти-фифти "модерния ляв" са наследили простотията му... ама така е то в Булгаристан

Твоите какво са наследили от теб? Свръхинтелигентността ти, огромното имение за няколко милиона ?

Бих си взел едната принцеса, но ще ме карат да приема мусляма.

майката е многократно по-красива от дъщерята.

Защо трябва да ги сравняваме. Всеки има различен вкус и Иман също е много красива просто по различен начин. За мен много по-важно е светското поведение на цялото кралско семейство, което контрастира на тоталната ислямизация на района.

Наистина е стилна. Личи си нивото на майката. И друго - въпреки всичко майката е по-красива от дъщерите си.

Снимка 15 казва всичко за тази държава и лицемерието на нейните управляващи от 21 век, снимали се на фона на забрадки от средновековието. Иначе Рания е безспорно красива, а щерката е стилна и приятна.

Нещата не са толкова прости и дори не става дума за лицемерие. Управляващите живеят в друг свят, не в този на управляваните и се ползват с други права и с привилегии, които не са достъпни за широката аудитория и това е така почти навсякъде по широкия свят. А по темата - висока и стройна майка, ниска и трътлеста щерка.

Не виждам нищо лицемерно. Просто те не налагат възгледите си като задължителни за всички, както е в останалите арабски държави, а напоследък и в Турция отново. Който иска може да се облича по традиционния за страната начин, който иска може да се облича по модерния западен стил и няма да бъде гонен със закон и съден.

Е, И? Скакво това ни промени живота към по-добро?

Красотата винаги променя живота към по-добро - дори с това, че успокоява очите! :)

Рания е просто великолепна! Изключително елегантна, женствена и същевременно модерна и различна. Истински разкош!

За съжаление не е толкова хубава, колкото майката... тя е рядко красива жена...