Жените с над 14 секс партньори се смятат за развратни

Жените не трябва да са имали повече от 14 партньори, за да не бъдат възприемани като развратни, а мъжете - 15 бивши любовници.

Обратно в новината

Коментари - Жените с над 14 секс партньори се смятат за развратни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо числото трябва да се коментира и да бъде тема на разговор с настоящия партньор... Не мога да си представя, че ще ми е толкова скучно с някого, за да стигна да му броя или той на мен предишние

Ами сега Курволетка Клозанова как ще действа? :((

Много просто, всяка година си нулира брояча и айде пак

Нека всеки напише под този коментар: - Пол - Възраст - Брой партньори досега ще е интересно да узнаем...

Жена, 39 г, трима партньори

Тцтцтц....Значи тези с 2-3 връзки са смотаняци, само защото имат взаимност и получават истински качествен, редовен секс, и логично остават задълго любими...? А тези с 20 партньори са развратни, защото толкова са им всичките полови актове - по 1 в година...Тцтцтцтц

Не е важно колко секспартньора сте имали в кревата, а важното е след всеки един от тях да сте се усъвършенствали в секса.

След 14 мъже, средно по 5 пъти всеки, предпочитам да поръчвам проститутки

Тогава ... 90% от жените трябва да са развратни? А останалите 10% са смотанячки. А мъжете ... те са мъжкари, нали? Ха-ха-ха ... ако не смятам лошите секс-партньори ще съм светица!

Тези с по 13 са примерни домакини.

Имала съм доста повече от посоченото число, някъде към 30-сетина, като броя в един кюп и сериозните връзки, и секса за една нощ. Хич не съжалявам.

и аз сам имала повече от з0. хич не съжалявам и аз. въпреки че някои от тях бяха гола вода

При мен повечето бяха "гола вода". Не е редно да ги броя всички. Някои свършват на 2-та минута. А хубавият секс си е 15-20 минути, иначе си оставаш започната и недовършена.

Алабализми, на всяка ..тка трябва да закачат брояч колко пъти е посещавана от различни ..рове. Д-р Москов е вещ в индентификаторите и знае как да направи това..

на пръста или на члена