Мила Кунис: Няма да глезя децата си с много пари

Мила Кунис и Аштън Къчър са решили, че не искат да глезят децата си с големи суми за харчене.

Обратно в новината

Коментари - Мила Кунис: Няма да глезя децата си с много пари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нидей! По милион на година трябва да им стигат за джобни.

те нека да живечт в къщи тук и там за милиони долари, да обикалят света по луксочни дестинации, да получават качествено образование пък вие не ги глезете. глупости

Отврат...това са болни хора,много,много болни.

заболяли са от социализъм с тенденция да се стигне до комунизъм (ако Хилъри спечели) ..

Милче, дай ми ги тия пари на мене :D

Gal

Права е жената, прочетете другата статия за сина на Майкъл Дъглас....

- Мила Кунис и Аштън Къчър са решили, че не искат да глезят децата си с големи суми за харчене - OK, похвално! Но сега очаквам да дари добра сума на деца нуждаещи се, страдащи от глад и болести по света. Иначе - поредното тъпо PR-ско изказване.

ти даряваш ли ????

Да, представи си, дарявам около $150 годишно. Да, не е много. Но и моите деца отделят по някой долар за това. И в случая не е важно количеството а това да отделят от малкото пари които им даваш и за някой друг. Така ги учат в училище тук. И са много прави.

EUROn

170 милиона!?!?! хъм сигурно има някаква грешка прекалено малко ми се виждат.

Ами те са главно на Аштън, М. Кунис едва ли е спечелила много.

Мила, ти просто си болезнено стисната!

Парите трябва да бъдат средство, а не цел! Парите трябва да доставят удоволствие, а не да се тревожиш за количеството им, особено, когато ги имаш в изобилие! Дребна душа е това за мен! Да си купиш халки за 90 долара, да си заключиш пръстена в сейф?? При всичко това, ако поне беше казала за какви разумни цели ще да ги ползва, може би щях да и повярвам, че е спестовница. Сега, обаче, за мен си остава скръндза!Цъкайте си минуси, колкото си щете!

377 ти да не някакъв експерт относно парите... да си чул преподаватели от Харвард, Йелс, пък защо не и от УНСС да говорят такива глупости... Парите не са цел, а средтсво и т.н. Защо всеки в БГ, апък и не само се изкава по такъв смешен начин.... Без да е подкрепен от каквито и да факти и обстоятелства, изследвания, теории и пр. Защо дали да се бърка в контакта при свързана ел. верига е всепризнат факт или закон, че такова поведенение може да те прати на оня свят тоест става въпрос за действието на физическите закони, а когато се изказваме за икономическите закони, които също действат безспорно, но не така бързо си позволяваме да бълваме глупости, които им противоречат напълно... От гледна точка на ик. закони да кажеш , че парите нямат значение е абсурд.... както да твърдиш, че в ключен контакт не протича ток!!!! докога глупости!!! докога!!!

И аз моите не ги глезя с много пари.