Общото състояние на двамата актьори е над $170 милиона. Но Мила Кунис не иска децата й да растат опиянени от богатството. У дома за наследниците ще важи правилото: "Мама и тати имат много пари, но вие сте бедни."

С Аштън обсъдили и общото си желание децата им "да не се превръщат в задници още преди да са създали собствено семейство."

Вижте стила на бременната Мила >>

32-годишната актриса припомни, че тя и съпругът й сами са постигнали успеха си: "И двамата сме отраснали в доста бедна среда. Не сме получили нищо наготово."

"От една страна е хубаво, че децата ни никога няма да разберат какво е да ядеш супа от кетчуп за вечеря. Но пък и никога няма да могат напълно да оценят това, което имат", допълни украинката.

Тези изказвания на Мила следват разкритието, че е купила брачните си халки за 90 долара от онлайн магазин, въпреки че Аштън искал ги поръча от "Тифани". Тя не можела да си представи да даде толкова "излишни пари". А годежният й пръстен бил скрит в сейф, защото си мислела: "Не мога да го нося, защото някой ще ми отреже ръката."

Мила и Аштън се ожениха миналата година. Те имат дъщеря, която скоро ще навърши 2 годинки и очакват второ дете.