Адел се показа без грим

Адел сподели с феновете си снимки и видео, на които е без грим.

Обратно в новината

Коментари - Адел се показа без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че има невероятен глас е безспорно. Има и много хубави песни, станали не случайно супер хитове. Майка ми ме е учила, че да кажеш на една жена, че е грозна е голяма простащина. По-голямата част от коментарите са в тази посока. Съдете сами относно аудиторията...

айде, айде, под тоновете грим си е съвсем обикновена жена, нищо фрапнтно няма, ама който не го е очаквал, значи е леко тъповат.

Това не трябваше да го поглеждам. Тя тази и с грим е отвратителна, но това ще накара много хора по света да сънуват кошмари.

ма страшна превземка си ти. такива жени по улицата бол, съвсем нормална си е.

Веднага да се връща да се гримира ! Те не случайно са ги измислили гримовете...

Дейба тая дебелата кУзЪ. Кой с и слуша провлачените, мазни песни не разбирам, че и милионерка стана...

"въпрос на вкус" - казало кучето и...се близнало под опашката...:)))

е, поне може да пее.

Тя по принцип не се слави с красота, така че със или без грим, все тая.

По добре да не се показва пред хората без грим. Ние какво сме и виновни че да страдаме...

Ама ти страдаш ли? Много си чувствителен :)

Ама мустак е извъртяла на челото.

Явно сред звездите има нова мода- да се покажем натурално... Тва трябва да изкупва екзистенциалнта вина, изглежда. Лошо няма - човешко, твърде човешко, би възкликнал класикът.

- Алел Сн.: Официален Instagram профил - аЛел ??

тьотката с двете деца от долната мъла в нашто Долнонанагорнище е досущ кат нея, може и да я надживее и кат я гльодам (ма стрина вуна, не Ебел) си има поне два орача на разположение, демек щастлива ми се види ..., нз куйе му е предимството на джингильоните и "славата" ...

Женски вампир.

Пее божествено. И само тъжнооооо. Но въпреки това божествено.

Доста прилично си изглежда.Няма от какво да я е срам и поздравления за смелостта

Адел си е съвсем обикновена жена- нищо особено. Даже състарена доста за годините си.

Неприятна женичка.

Не си само хлъзгава,а и гнусна рибка.

хубава си е и без грим за разлика от БГ флъорци....

Народее... абе Вие сляпи ли сте, или сте пълни лицемери? Супер грозна е бе грим. Какво си кривите душата? Щели да я мачкат, щели да я гушкат. Егати каликандцъра. Като се добави противният й характер и наглостта й - директно в Топ 3 за супер противна персона.

Хвърлих и балтона през балкона! Казах и вземи си силикона и тампона и Луи Вюитона!

Не защото е без грим, а защото е отслабнала доста от раждането насам. Леко ме притеснява дори...

приятно съм изненадан! Определено по-добре изглежда отколкото с маската от грим, кремове, мазила, мигли и прочее. просто едно нормално момиче с правилни черти, което изглежда като приятната съседка от долния етаж: ).... Ако се вземе в ръце - да ходи така, най-много с много лек, елегантен грим и ако поотслабне, ще е по-добре. Иначе, нали имаше една приказка - ако ще се жениш....първо виж жената под душа без грим: )....

Всеки уважаващ себе си гларус трябва да тушира поне една британка, да помачка в разкош сочна плът! Клещогъзеци с патешки джуки и гадни силикони от джъмбо дори не влизат в скалата за точки: шведка 5 точки чехкиня 4 точки полякиня 3 точки ...... Рускиня - 1 точка

кретен не ми се пали

Кой си ти бе онзи? На кого се репчиш?

Бети

ужас... няма лошо да изглежда така, не може всички да са красавици, но след като винаги е с тонове грим, изкуствени мигли и какво ли не, как да не се оплаши човек.. А относно гласът й - страшно надценена.. Изкара един хит и голямата певица.. Последният й албум е невероятно боза, която става единствено за приспиване

пише се Уплаши!

Ма то грима какво му помага на това? Бозава "музика" с елементи на крещене. Абсолютно еднакви песни насочени към 14 годишни девойчета. Излъчване тип "повлекана" Посредственост до болка. Та грима не помага. Нищо не помага тука.

Обикновен човек, божествен глас.

Изглежда много... страшна!

Ходи си прегледай при жипито бе онанист виртуален!

Идеална е момата! Чувствени устни, чипо носле, приятна брадичка, сини очи! Бих я гушил до дехидратация! Ако отслабне ще замяза на Брук Шилдс!

Шшшш , ко не бе , таа по-добре и от леля Гошка.

Ужасно изглежда без професионален грим. Без грим и прическа ще изглежда много зле . ОСвен това е на 28 , а не на 58 години.

Явно ви кефи пъпчива цоцолана с дебела банкова сметка.

Кое не вярно, че е цоцолана или че е пъпчива без грим. Явно сте за очила .

Така изглеждат поне 80% от звездите без грим в шоубизнеса - певици, актриси, моделки и т.н. Нищо изненадващо с две думи.

Алоуууу! Жената е страшно чаровна и с приятни черти. Грим не и трябва. Излъчва атракция отвсякъде! Естетическите идеали наложени от местните ботоксови скелети са ИЗКРИВЕНИ! Ох на батя сладуранката!

Леле майко!!!

Майка си ли позна?

Не ми пука как изглежда. Има божествен глас и затова е ПЕВИЦА! Другите може да държат микрофона обратно, да пеят на плейбек и да имат сто тона грим - все тая. Прекрасен глас и песни.

Това не могат да го осъзнаят феновете на чалгата.Мозъчетата им са настроени да гледат силикон и нищо нормално не ги впечатлява,а само кичът и измамата!

Да дааа, баш мазната чалга се смени с великият рап и черно, пълно с мръсотии на "по-високо" ниво Хахаха, после дойде Адел и малцината психиатри-оптимисти разбраха, че винаги има по-лошо и винаги може по-зле :)))

Тоя Адел на травестит ми прилича.

К'во се превземате би, тикви. Нормално си изглежда. Като за британка, даже е чаровна. Представям си жените и мъжете, които по-долу се "възмущават", как изглеждат без грим и без гащи :))

е, какво скокнахте на жената. тя е певица не е модел. и при това е пробила с таланта си а не като някои "певици" с други дадености.

Няма мигли, или поне не се виждат ... Определено не изглежда на 28.

Ква'й тая буля, мале-мале... За някои жени е добре да се показват без грим, за други - добре, че имат грим!

Нали знаеш- имало два вида жени : такива, които се гримират добре и такива, които добре че се гримират....Е, Аделката явно е от вторите, ама карай да върви...

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ааааааааааа ... баси ... изглежда ми като една пенсионерка от блока. То и аз съм грозофил ама не се снимам да плаша хората.

..има вежди говежди и го духа във обор

Абсолютно нормална жена без грим. Не и проблем грима а излишните килограми по-скоро. Естествено е че много малко жени има в днешно време, които да изглеждат красиви и без грим, повечето от останалите гримирани красавици са нещо подобно на Адел, че и по-зле като са не гримирани...

сам

Хооооули шит!!!

важно е как пее!тя ако иска може да се направи на супер модел!

Тя и с грим не е красавица.

Боже опази!