Котоошу доведе семейството си в Джулюница

Сумистът Калоян Махлянов-Котоошу, съпругата му Асако Андо и двете им деца Кирил и Мария са на гости в Джулюница.

Обратно в новината

Коментари - Котоошу доведе семейството си в Джулюница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се на успехите му, защото те не са само спортни, но преди всичко морални. За мен Япония е модел на държавата, която се крепи на трудът и морала. Калоян, съпругата му и децата им са като бялата лястовица днес...по жицата на България.

Стою

Подкрепям! А и децата (япончета) с имена Кирил и Мария!..

Да са живи и здрави, много щастие и дано по-често имат възможност да идват при баба и дядо в България.

Красива японка, добра жена! Хубави дечица Кирил и Мария Много здраве щастие и радост му желая!

А БРАВО СЕГА ТАМ СА НАЙ СЛАДКИ ПАТЛАДЖАНА,ЧУШКИТЕ И ДОМАТИТЕ.И РЪКИЙКАТА Е ХУБАВА И ПИВКА - ЧЕТВОРНОПРЕПЕЧЕНА .

стига че взех да се облизвам, а дей 6 часа :-)

Децата им японски граждани ли са или български ?

При двама японци - родители какви ще бъдат? Японци, разбира се. Не е важно какво гражданство ще имат, а какви ще израснат. Дано станат като баща си, че и с тях да се гордеем!

поради факта ,че българия няма склучено споразумение с япония те /децата/ са японски граждани. сърдете се на керливите си политици....само страните склучили споразумение с японiя имат 2-но гражданство

Може ли някой , който се е отказал веднъж от българското си гражданство да си го върне обратно ?

зависи колко ще плати ...всичко е пари ... мда ...само сърцето чувства истината...

В някои страни няма двойно гражданство. Сигурно затова се е наложило да се откаже от българското си гражданство. И какво значение има, след като живееш и работиш в Япония, състезавал се е за техния флаг, което налага да приеме гражданството им. Важното е, че е мъжко момче с което се гордеем, което отлично представя страната ни и което никога няма да ни изложи. Понякога обстоятелствата налагат реверанс към страната в която живееш. Да говориш езика й, да получиш тяхна диплома .... Моята сестра от 17 год. е в Канада и поради същите причини преди 7 години се прекръсти с канадско име. Това са елементарни неща, но явно важни за страната, в която живееш и работиш.

Българките и други срамни работи правят в чужбина, не само си сменят имената.

Да, може и да си права, но това са жени без образование, които освен продавачки и чистачки не могат да работят друго. А опитвайки бързите и лесни пари решат за себе си, че е по-добре, отколкото по 8 часа на ден. Интелигентна, образована жена, с хубава професия и статус НИКОГА няма да стане жрица на любовта. Това е присъщо на глупавите, мързеливите, необразованите жени.

очевидно катилско мнение...толкова идиотизъм на едно място е труден за разбиране...освено лизачество типично геиско мнение

Джулюница се римува с Джaпаница. Да са живи и здрави!

Красива японка!Браво!Дано са щастливи!

И при това всичко в дома му е Хитачи :)

mrsmith

Четох интервю с него на един друг сайт. Направи ми изключително приятно впечатление! Скромен, обмисля си думите, ясна ценностна система. Пожелавам му да е жив и здрав!

Научил се от японците..

да бе първите 7 г е бил при японците....вижте колко сте ментално изостанали или по-скоро витално деградирали, дори не можете да прецените какво е ценностна система , къде , кога и как се изгражда тя

Отказване от българско гражданство предателство спрямо България ли е?

Не. Като гледам тия, дето се тупат в гърдите по медиите, че са българи, си мисля, че много, като К.Махлянов, са, всъщност истинските българи. И защо пък не, да вземат, и да се върнат "на коне" през Дунава, та да си я отвоюват обратно тази, открадната държава?

Зависи. Напоследък даването на българско гражданство, най-често е предателство. Това, че се мислиш за, ама ноу отворен, прави ли те такъв?

Много симпатичен и успял е човека, спор няма. Само дето не мога да разбера, защо на всички снимки е с кимоно дори и в България?

Сигурно така му харесва! На тоя свят може да се облечеш както искаш. Поне в повечето държави... Радвай се, че живееш в свободна такава. за подобни свободи. :)))

Котоошу достигна почитен ранк Озеки в японското сумо. Там това не е само спортна титла както при боксьори и щангисти тук. Позицията е церемониална и може да се изгуби за непристойно поведение, глупави изказвания и т.н. Едно от изискванията е винаги да носи кимоно когато е навън.

Популяризира сумото. Сигурно има и рекламни договори, с условия.

да е с кимоно.

С кимоно е много по-удобно. Няма колани, дупки, стягане ... Навремето Демис Русос също ходеше с роби, а не с костюми. Най-важно е да ти е удобно.

Аз си помислих, че тия всичките са му семейството!

Едно момче с труд добило това което е. По лицето му личи ,че е добър и умен човек. Всичко добро на него и семейството му.

Оффф.... на всички им броите парите! Сякаш от Вас са ги получили. Продажник, незнам-си-какво, продал се за пари? Някой да работи за без пари? Съществуват "доброволци", които работят извън работните си ангажименти, за някаква кауза. Всичко друго е лицемерие. Завиждачиииииии! :)))) Докато завиждате-живота си отишъл! Тъй, че мислете!

Здраве и щастие им желая!

а в ква поза опива японката???

Ти не опиваш, тя те опива!

А, ти седнал или легна се напиваш?

Живи и здрави да са!

скрития коз на Бат Бойко за президент.. очаквам среща с генерала и медиина сензация..

Медийна...иначе вероятно говориш за нещо медено...и сладко... :)

много ми е любопитно как жена му ще каже името на селото.

По погледа му личи, че свестен човек. Желая му всичко най-хубаво.

Българин е! Голям българин във всеки смисъл на понятието! И децата му носят български имена! А не Доменик, Патрик, Лоренцо и т.н!!!

Или разни тамошни. Но независимо от това, той се отказа от българско грежданство, за да получи японско, защото в някаква школа приемали само японци. А при японците не позволяват повече от едно гражданство.

аз съм виждала американци , англичани с двоино гражданство японско специално се заинтересувах.....очевидно държaвите ни нямат споразумение...

Кирил, Мария... еврейски имена :)

Евала на такива хора. Може, прави, успява. За съжаление в друга държава, но преди всичко е българин. Това е рекламата на България. Такива хора трябва да сме. Силни и успявящи. Дай Боже

един наистина успял млад човек коѝто доказва че труд и постоянство можеш да успееш. успехи и за напред.

Българинът?Доколкото си спомням той се отказа от българското си гражданство, за да стане японски гражданин!Такива хора не се наричат "Българи"!

Разбира се, бат Сали, Сергея, ДОСТ-а... понеже са български граждани са по-българи от Калоян.

и да се е отказал, си остава 100 пъти по - българин от такива като теб

Мда...Аз съм българин!Не ме е срам и никога няма да се откажа от България!Станка Златева имаше толкова предложения да се състезава за други държави.Защо не го направи?Ама нали сте свикнали да плюете...Отворих си чадъра!

А ако можеше ти да се откажеш от българското си гражданство, щеше направиш огромна улуга на родината си.

Точно той се отказа от Българско гражданство!!! Причината беше... пари. Продажник.

Жалък човечец си ти, не паспортът те прави някой!

Не се е подложил на диета, а е спрял диетата и теглото му се е нормализирало. Сумистите спазват диета за пълнеене.

Не се е "подложил", не е "спрял", ами си е променил "диетата", демек, НАЧИНА НА ХРАНЕНЕ.