Как изглеждат сега красавиците от сериалите

От Касандра до Тейлър от ”Дързост и красота” - тв красавиците са отговорни за безкрайни часове от живота ни, прекарани в сладко съзерцание пред малките екрани.

Обратно в новината

Коментари - Как изглеждат сега красавиците от сериалите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ура! Не съм остаряла само аз!

Актрисите от сериалите горе-долу добре са остаряли. За сметка на това актьорите не толкова. И нашите жени са хубави, но за съжаление тази сутрин в парка спортуваха само млади девойчета. По-възрастните мъже и жени (подчертавам, и двата пола) някак си са загубили ентусиазъм и живец. Българи, събудете се и поддържайте форма: не е толкова трудно или скъпо.

Защо не виждам героините от босфора? Да не са им захлупили бурките?

робинята изаура и старият мерцедес от далас дали е в движение :Д

Добре бе, мързи ли ви да потърсите актуална информация и снимки. Повечето са отпреди 10 и повече години. Фран Дрешър за жалост не изглежда така, както е представена, а е доста променена и остаряла /следя страницата й във фейсбук и се възхищавам, че не й пука дали е с грим, прическа и т.н./. Снимката на Корайма Торес също е стара!

Аз също харесвам Фран Дрешър и я следя. За 58 годишна жена Фран изглежда прекрасно, поне с 10 години по-млада.

напишете в Гугъл katherine kelly lang 1987 или 1989 ммммммммммм

Тая е гадна и ролята и беше гадна - на простовата, но нахална жена.

Ами какво да кажа. Повечето пак са си красавици. С изключение на една две. Интересно е че тези от тях, които са се подложили на пластични операции изглеждат - меко казано смешна картинка? :)))

Остаряваме не толкова бавно и не толкова неусетно както пее Богдана и Стефан. Важното е да не сме в тежест на децата си, да се оправяме сами и да не разчитаме на тях. Старостта е неизбежен процес и не е толкова важно дали ще младеем, а как ще се чувстваме. Или както казва моя приятелка: "Годините може и да личат, но да не тежат"!

За Сали Нивет нищо не казват. ;) :Р

Всеки остарява и се променя. Има и виц: Човек, като дете носи в себе си снимки на приятели. В зряла възраст, на децата. А като остарее-снимки как е изглеждал като млад ;-)

Абсолютно потвърждавам! Имам един познат, дето като се напие и всеки път вади снимка от портфейла да го видим какъв е бил здрав като млад, а сега какво шкембе е пуснал. Преди носеше снимка на дъщеря му :))) Така че не е виц, а чиста истина

Много добре си изглеждат за +20 или 30 г. от снимането на сериалите. Не може да се иска от жена на 50 г. да изглежда като на 20, но те са чудесни. Всички остаряваме, неминуемо е! Въпросът е дали това става с достойнство и с хубостта на всяка възраст или ще се опитваме да сме "вечно млади" тип Лили Иванова.

Освен Фран Дрешер, дето на 20, на 40 и на 60 изглежда по един и същ начин.

Аз пък мисля, че повечето и сега си изглеждат добре. Единствено изключение е Лора Палмър от "Туин Пийкс" и донякъде Хънтър Тайло от "Дързост и красота".

Тайло е като виното, сега е още по-яка!

Сичките баби по селата едно време си мечтаеха Рич Форестър да е техно внуче!

snowmark

Най-прекрасното лице за мен е това на Хънтър Тайло. Що за идиотия да съсъпеш такава красота с пластични операции?...

Сега вече разбирам защо е новина, че еди-коя си актриса на 50 г. (например) изглежда страхотно. Явно повечето не съумяват да изглеждат добре дъло време.

Ти на колко си? Ако си на 20-30 и изглеждаш добре, майката ти дето сега е на 50 как изглежда? Старостта е нормален процес. Нормален! На 50 изглеждат като на едни много добри 50. Ама много добри 50. И са били истински красавици без силиконови замазки по цялото лице и тяло като съвременните такива.

Майка ми е на 59 години и изглежда много добре! :)

Кой уби Лора Палмър? :-D

Как кой-агент Купър,разбира се.:D

дайте да видим как изглеждат нашите красавици, стига с тези силиконки, дайте естествената красота, защото там е истината,нали знаете защо В.Бекам махна циците си - видяла че са качени чак на врата й, дайте нашите...

От Витоша по-високо нема. От Искаро по-дълбоко нема. И от шопа по-тъпо нема. Вземи пообиколи малко из Европа да си свериш критериите за красота. Отиди малко към Словения, Хърватия, Чехия, Украйна. И пак да си поговорим за красивите българки.