Крум Савов влиза във ”Фермата”

Крум Савов е четвъртият известен участник, който приема предизвикателството на риалити шоуто “Фермата” за живот в близост до земята.

Обратно в новината

Коментари - Крум Савов влиза във ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейй,няма угодия! Първото издание на шоуто би всички рекорди по гледаемост ,а второто още не е започнало и помията се разля.Аз пък ще го гледам винаги,когато имам време.

Най-българското "реалити" "Фермата", ха-ха.

Нещастника свърши парите и сега е във фермата...

Глупости на търкалета! Чуди се как да се оправдае, че е опрял до участие в такава яка тъпня!

С к'во ще копаш, бе Крумчо? С оня големиЮ ли?!

Kрум го набута хубавата му женичка в тая измислица,явно са "закъсали" с паричките...:))

А кай ще работи във фермата? До сега никой не става.

КОЙ ЩЕ РАБОТИ

Това изобщо не е начинът да покажеш на децата си (да ги образоваш един вид) кое земеделие, кое животновъдство и т.н. Хващаш ги и двечките (Майчето със сигуност ще протестира до ниво разплакване) и тръгвате из китните български селца - да видят кое е крава, кое магаре, защо магарето не се дои и други много интересни неща... Гордея се със себе си, че не гледам такива предавания!

А бе може и да пробват да го издоят. :)) Ама не ги съветвам да пият от "млякото". :)

Аре пак ще лъскаме изветрелия имидж на някакви измислени "вип"-ове.. вкарайте обикновени хора да изкарат по някой лев, бе! И това предаване тръгва по наклонената плоскост на Стани богат и Б.Б

и с какво е известен пък тоя. Удари горе па долу и в шоу за мъни.Защо не се хване да бачка. Неприятен ми е бил винаги.Като е толкова "умен",защо е изпаднал.Трябва да се знае,че няма ли кой да те подкрепи си свършен и нищо не дължиш на себе си .Дано му падне самочувствието малко пък на точно това перекенде.

Тоя е известен със хубавата си жена. Наистина поне за мен стана известен като взеха да ги дават по телевизията двамата. До тогава и представа си нямах кой е този. Винаги ми е било голяма мистерия какво е намерила тя у него. Не е нито красив, нито има чар. Дребничък, малко смотан. Доста глупавичък. А пък за да участва в такива предавания, значи и кинти няма. А бе пълна загадка. Нещо не ми се вписва в критериите на "красивата" българска жена.

Нямам телевизор от около 5 години. Не съм гледала формата. Та, Крумчо, ако много искаш да запознаеш децата си със земеделие и скотовъдство, що не ги заведеш в някое китно българско селце, в което са останали двама-трима старци? Ще изкарате говедата на паша, ще издоите кравите, ще изринете обора. Така ще разберат от къде иде млякото в магазина. Да го гледат по телевизора не е същото!

Абе чудил се е какво да каже и е изтропал тия глупости. Нищо няма да показва на децата си, ще печели кинти. Това е.

Ааа, не е сигурно, че точно от кравите и овцете иде млякото в магазина! То си е "магазинско" и общо с крави нЕма:)

Правилно! Разходете се до някоя борса. И най-големите ни "производители" товарят яко. Вносно сухо мляко. Дори не се притесняват да товарят във фирмените (надписани и с лого) камиони.

ще правят публичен дом ли?

Развалиха предаването .. а тоя пък е ненужен за тоя формат ,, май няма да го гледам ....направиха го като Б>Б ...