Защо Рене Зелуегър се завърна в Холивуд

47-годишната актриса Рене Зелуегър заяви, че отново е започнала да се снима, защото й липсва "креативния процес".

Обратно в новината

Коментари - Защо Рене Зелуегър се завърна в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето никой не може да познае,че това е тя.

Изгубила е чара си.

А, липсвал и креативния процес. Парите е свършила.

Просто е отслабнала значително и е почти на 50. Прекрасна актриса, другото не ме вълнува!

"Отъпканите пътища". Много ми е интересно авторът къде е учил български език...

Ми от улицата, как откъде. То си личи от качеството на повечето статии... и от булевардния им стил...

По най-новите правила правилното е "Отъпкан". За мен не е правилно това решение, но така е записано в речника...

най-обичам когато американците ОПОЗНАВАТ себе си, особено ако са към 50-те. Давам си сметка, че гледам по екраните хора, които "не знаят кои са" и усилено се търсят, но най-накрая не знам до какво стигат. И Анистън се търсеше, и Шърли Маклейн хвърли усилия в тази насока, и Ричард Гиър, и Никол Кидман.......Търсят си се, без да знаят кои са и това си е. много е модно и тайнствено.

Бе, става си жената, ей така, да обрули човек сливата, става.

Просто са и свършили парите.

Разсмя ме :) Мерси

Тоест не е приела заради парите, а заради креативния процес? Звучи добре и очевидно е изсмукан през пръстите опит да се рекламира филма...

Е това се казва добра актриса..напълно си е сменила самоличността.....

"креативния процес на кифлата" и яде хлеба на младите кифли дето милото и дупе дават да пробият в шоу бизнеса

Може би не схванах иронията, но винаги си е било Отъпкан. Това е представка както и при Очукан, Обрулен, Осолен Оправен и т.н.

Фактът, че вие нямате такава сетивност и душевност и не сте чувствителен към света, като тези хора, ви прави вас - не-в-час, а не тях... Вие сте ограничен.

А може би те са луди? Като не знаят кои са. Но ти явно имаш опит в тази насока и не даваш да се говори за това.

А къде ще сложиш Установен, Убит, Ужасен, УУУУмнико. Взел 5 думи - и винаги е било така. Я вземи прочети поне една българска книга от преди 15-20 години, за да видиш как се е говорело преди да ни налази простотията, неграмотността и наглостта като твоята.

Явно Дянков е имал право за "феодалните старци" от БАН. Тези от Института по български език явно оправдават существуването си и хонорарите, като издават все по-безумни речници на бълг. език. Жалко, вярвах на проф. Мурдаров.

Само глупакът е уверен, че познава себе си. Човек се опознава цял живот, а това става като следи реакциите си в ситуации, в които попада за първи път. Нима Вие достатъчно добре се познавате, че да знаете как ще реагирате ако терорист опре пистолет в челото Ви примерно?

Няма я вече пухкавата симпатяга Бриджит Джоунс, толкова я харесвах, а сега на нищо не прилича. Тя очаква, ама дали режисьорите ще я одобрят в този вид?

Като гледам снимката се сещам за шопската приказка " Дали е Гуга или е друга?"

Бре, бре, че те до такава степен ли са се опознали? Къде ли са намерили терористи, които да им опират пистолети в челата? Еее, ама и ти искаш да изглеждаш, сякаш си от много умните! ;-)

Винаги, казваш? Странно! В моя правописен речник на българския език, издание на БАН, са дадени и двата варианта - Отъпкан и Утъпкан. Малко се изненадах, но фактът е налице.

Рене не е американка.

И къде ги прочете тези "най-нови правила? Аз пък ти казвам, че по най-новите правила НЕ Е "отъпкан", ами е "утъпкан"! Хайде да видим кой от нас пръв ще каже къде са публикувани "най-новите правила", за да ги прочетем?

Чаровница, дума няма. На младини - още повече.

И тъй като имам пресни спомени, ще кажа, че о/ утъпкан не са дублетни форми вече, а е правилно да се запише с О.

Я тогава някой да каже как е правилно: Осран или Усран. Ама да не бърза с "Осран", защото веднага го контрирам: защо тогава се казва Усрьо и Усра (ударението е на У) :))))

Че тя сама не може да се (о)познае толкова години, вие искате другите да я познават:)) А беше сладурана. Не в смисъл на супер секси-мацка, но с чаровно и неподправено излъчване. А сега - сушена измъчена скумрия, може би веяна с желание за реабилитация (рехидрататция)

Обезоразила се е с тези операции! Отврат!:(

Отъпкани!??

Преведено на български - свършила е парите са свършили. Нормално и разбираемо стига да не се правеше на интересна.

Може би защото "креативният процес" си има цена и накрая плащат?

Невероятна е! Как успява да качи и да свали по 20 килограма?

Това е професия като всяка друга, работиш, плащат ти. Дала си е почивка, после пак ще работи.

Luna0102

Разгледах няколко от снимките и и разбирам защо и се е наложило да се опознава- това изобщо не е тя. Да не би да е претърпяла трансплантация на лице?