Рут Колева се оплака, че е бита от служителка на Външно

Певицата Рут Колева се оплака, че е бита на наказателен паркинг в София от служителка на Външно министерство, известна с участието си в сериал. Тя отрича.

Обратно в новината

Коментари - Рут Колева се оплака, че е бита от служителка на Външно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, Братя! Докъде я докарахме, каките да се мелят като мутрите от 90_те години? А мъжете само гледат сеир от страни, защото Бойко гледа. Я, сега да видим коя от двете гръцки ще изкара по-големи връзки сред правозащитните органи?

Смятам, че в случая Рут има право. Тази още с некадърната си игра в "Стъклен дом" ми опротивя и окончателно престанах да гледам сериала. А ако малко се разрови човек, разбира, че г-жа Михайлова е от вида "калинки". Да я уволняват! Най-малкото!

Рут е такова говно, все на нея нещо и се случва.

Ааааа, нимой!

Случват й се, защото не си мълчи. Такива ситуации не могат да споходят мишоци, свряни в дупките си

не знам,то си е тяхна работа.Но че това говно Рут я тресе шизофренията,е безспорен факт.Само не зная,дали е от прекалена употреба на наркотици или е наследствена.

тая кифла женена за арабин, като я гледам как изкача от колата - дошуш като биячите на околовръстното. Няма лошо - хора различни, ама тя работила във Външно, а аз си мислех че са по-така. Пак във Външно имаше и друга която си качила в интернет свои полголи снимки в много предизвикателни пози. Тя пък работеше в някое посолство. Ами да видят чужденцте какви е даца раждала майка България.

Тя Рут не беше ли състезателка по борба? Едра, напращяла, мощна българка, как така ще я набие некакво цигане? Недоумявам.

Мирише на евтин ПиАр от страна на тая Рут Колева. Една песен не й знае никой, но все се навира да пишат по някакъв повод за нея. А прилича на селска мОма, да се чуди човек що дири пред камера тая леля.

Разбира се никой не се съмнява в това кой е прав. Браво на Рут Колева! Така трябва да се действа. Още един епизод с героите на нашето време.

Кога напусна гетото, кога й порастна работата...интеграцията ето до какво води.

Браво на Рут Колва, такива пач.аври като тая Деница Михайлова са национални предателки. За съжаление вече има много такива жени в България женени за араби и всякакви близко източни ди-ваци.

А за кого да се омъжи? Тя не е ли от индоевропейците, да не казвам циганите? Или за бай Мангау, или за някоя арабела, за кого другиго да се омъжи?

Защо ли скриха всички коментари досега? Нв са политически коректни?

Ха сега да видим как управ ляв ащите ще реагират. Преди месец, когато един глупак-държавен служител навлезе с колата си в калта на "зеления трамвай на Руски паметник, самият Бойко Борисов го изгони ( вместо да изгони кметицата, която е одобрила този идиотски проект за реконструкция на площада ) . Сега дали ще се намеси , за да изгонят тази ромка ? Провиненивто е много по-голямо.

Кат познаам едната мога да се сетя що за офца е фтората!!!! Ич не ме учудва резилтата!!!!! Муахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!

един дол дренки са и двете .. кой каквото търсил това си и намерил :)

и ти си от същия дол !

Преди години си спомням една случка на министър от скандинавска страна , глобен за нарушение на пътя от тяхната пътна полиция (?) За какво говориме , след като една никаквица - служителка била на външно или не знам какво си министерство заплашва служители на реда , че била "важна" и не знам какво си още ?! Какво става с нашата шуробаджанащина бе хора ?! До кога ?! Законите са за всички ! До кога ?!

Рут Колва е правата в случая и съдът така ще отсъди.

Циганка бие българка! Докога,бе?! Докога ще търпим?!

и женена за арабин и работи във външно. Альоо освесте се бе. Лайната се разхвърчаха още с оня дето плю Бойко на някво плюскане. Толкоз ли сте елементарни. Бойко пречи на някой. За сега удържа мигрантите и страната е стабилна. Сега осъзнайте се---натиска една наркоманизирана уж певица,готова за 5 лв да направи скандал и ЛОШАВИТЕ -ЦИГАНКА И АРАБИН. Толкова е елементарно. И помислете дали не пречи на тези дето искат дестабилизация.

Аман от Рут!

Който обижда България и българите - вън от страната ни!

Народът е казал "Пази, боже, сляпо да прогледа!". В случая две кучки, въобразили си, че са вече елит...!

И двете са противни,само едната е по-учена.

Така ще е, квотата е важна за добруването на чиновниците ! К'во пък и циганите станат хора нали затова ги интегрираме в човешкото общество !!!!

за интеграцията помага и това че мъжа и притежава част от "Инвестбанк" и е представител на оманците в КТБ ... пиша го защото тук има две статии по 2 метра, но не са се сетили за тези факти ..