Анелия хванала букета на сватбата на Миро и Ели

Поп фолк певицата Анелия се похвали, че е хванала букета на сватбата на Мирослав Костадинов-Миро и Ели Златанов.

Обратно в новината

Коментари - Анелия хванала букета на сватбата на Миро и Ели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира, пишете я ЗлатановА, бе! Както и Нина ДобревА. Българският език си има правила и те най-много важат тук, в България. В Англия и Щатите да се пишат както си искат, но тук женските фамилни имена на -ов има окончание -а! В чешкия дори на чуждите женски имена им се добавя по едно -ова, като напр. Клинтонова. Дори нещо повече, славянски жемски фамилии звучат Ивановова, доста смешно. И докато там имаме свръхкоректност, тук е поредното криворазбрано чуждопоклонство! И тотална неграмотност! Бас държа, че половината ви списувачи ще минат по-лесно Английски, отколкото български езиков тест!

Прекрасна двойка са. Много Любов!

Най-после Миро доби кураж... Да са живи и здрави!

Нищо чудно. В букета е била на Коко Динев о..я работа!

Щом Анелия го е хванала, букетът да не е бил от презервативи или пакетчета кока?

Миро нали беше гей? Това да не е фиктивен брак, както бракът на Яне Янев, дето се ожени само за да замаже хорските очи, като плати една тлъста сума на оная?

И на мен така ми се струва ...

Веднага да хване и едноокия паламуд за главата.

щом церемонията е била на гръцки,да пишат гръцките вестници,нас българите какво ни интересува ???

Да са живи и здрави и двамата. Единствено малко ме дразни, че сега две седмици ще има на ден по лъжичка за тази сватба. Надявам се да не влизат в тази схема.

Кефятме на снимката!изглеждат сладки!да са здрави!

беше тази Анелия. Помня преди 10-15 г. изпя eдна песен с текст: "Имаш всичко на света, само мене нямаш ...", чак да те разтопи, романитчно, нищо че мразя всичко бг и родно, заради тази чалга в целия ни живот пропита, но се поинтересувах, кой щастливец ще да е прототипа в това "парче", малиии като видях някакъв шопар, бил босАт на Оборите ли му се казваше "Звукозаписното студио", Кочините ли беше, Бараките ли ... Окончателно си казах сбогом бг и се оказах прав. Сега ги гледам на снимките, кифла до кифлата, на нищо не приличат. А въпросният Миро му висяха дрешките от глад, тази Анелия нямаше и да го погледне тогава, но при Слави с едно детенце гушна пачката, сега всички му били братя и сестри по новините чета ... А той меркантилно .ейче от провинцията, когато забогатя и се Омиротвори ... жалка историйка със сватба на гръцки език ...

Само букета ли

Миро е много талантлив музикант. Да са живи и здрави и много щастливи!

Радвам се за Миро, но т.н. Златанов има поглед на мнооого хитра и подмолна лисица. Има нещо много неискрено в погледа, освен че е невзрачна.

Че `що пък, на някои снимки е много симпатична тази Ели, на други по-скоро прилича на момче, но поне в никакъв случай няма вулгарното излъчване на фолк-певачка, или нахаканата визия на манекенка или дама от хайлайфа, каквато може би се очаква от нея, като съпруга на на един Миро. Нека да са щастливи заедно хората, щом се обичат, независимо какви са и как изглеждат!

Не е необхоимо да изгледжаш като чалга певачка, за да си хитър, помолен и неискрен, като този Златанов на всичките снимки.

Ми ... ако Коко Динев е хванал жартиера, няма кво да чакат, напрао да се вземат.

Щом за 10 години приятелство не са си омръзнали ще ги бъде по-задълго ! Честито !

Добре че не е хванала нещо друго.

Честито! Един хубав мъж най-после се ожени. Дано е много щастлив и да не се бавят с децата.

Лицемери, позьори и хомосексуалисти се събрали на парти!

да ти, E.. п....та M....а, нещастна и завислива!!!;((

Педалче невзрачно, кво се пениш толкова!

Ами то не е много добре ако си гушнал букета :)))

Че тя си има кокиньо - за какво са и други?

Анелия хванала ...... на Миро

Искам да и извадя със щипки за лед базедовите биволски очи и после да ги избода с карфици.

Много грубо,Калдирчева,много грубо...Защо точно с карфици?Не може ли така по-нежно с добре наострено и с нагорещен връх шило...

Често ли го правиш? Звучиш като специалист.

Е това гледате по скапаните турски сериали - само клетви , турски магии и какви ли не други откачени мистерии ! За това сме в БГ-то за кашмер на цяла Европа ! От където почва бозата до там е културата човешка !

Сигурно никога не си гледал турски сериал, щом пишеш тези глупости.

а а галка...дали е била

И аз това щях да питам!!!!